Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oana, nu trebuie sa ii mai dai vigantol vara daca iesi cel putin 10 minute cu el afara in zilele insorite. Eu nu ii mai dau vigantol din luna mai.

Stiam ca la bb febra e de la 38 rectal si impachetarile se fac cu apa la temperatura camerei de la omoplati pana la genunchi. Uite din blogul nostru :

Febra

Sub varsta de 3 luni, febra inseamna peste 38 de grade, intrarectal. intre 3 si 24 de luni, peste 38 cu 3, tot intrarectal. cine are termometru timpanic, sa mai scada din valoarea asta 0,5-0,6 grade.este bine sa ai in casa supozitoare cu paracetamol (eferalgan de 80mg, pentru bebelusi). este singurul care se poate da sub 3 luni. apoi, e bine sa cumperi si un nurofen sirop. pt cazuri de febra ridicata care nu cedeaza cu nurofen sau paracetamol, ajuta algocalminul (supozitoare, novocalmin sau picaturi, nevralgin), desi in ultimii ani a cazut in dizgratie si este putin uzitat in europa, scade foarte bine febra in urgente. de rezerva raman impachetarile cu un cearceaf cu apa calduta.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc prietenelor mele, aveti dreptate, o sa continuu sa scriu despre ce face Saby si cine e in stare sa se bucure sincer
pentru noi o va face, cine nu, o sa moara de ciuda in continuare, fiindca de ceva mai bun nu e in stare. Deci: Saby face lego, urca si coboara singura canapeaua, deschide usa de la masina in mers .

Si pentru ca vad ca modestia nu-si are locul aici, renunt oficial la ea. Deci, care e problema ca sunt slaba si sunt mandra de asta? Orice femeie ar fi multumita sa arate ca inainte de a naste. Si cui nu-i convine asta n-are decat sa nu se uite la pozele cu mine, eu o sa defilez in continuare in costum de baie si cu tot magazinul de ciocolata dupa mine. Pentru confortul lor psihic, unele n-au decat sa creada in continuare ca am trucat toate pozele ca sa le fac lor in ciuda. Probabil cineva ros de invidie a sters si toate pozele mele de pe mailul comun. N-am nimic cu cele care vor sa slabeasca, chiar ofer sfaturi nutritioniste si facilitez accesul la o prietena care ajuta oamenii sa slabeasca prin hipnoza. Detalii in particular.

In alta ordine de idei, le inteleg pe fetele care au stat deoparte si doar au urmarit schimbul de replici. Din pacate forumul s-a transformat intr-un loc de atacuri si scormoneli pentru cine are prea mult timp liber. Tin sa reamintesc faptul ca am fost singura ironizata pentru progresele copilului meu si replicile mele au fost doar de aparare, nu am initiat eu conflictul. Oricum, poate o sa citesc printre randuri si mesajele ocolite pana acum (si se stiu bine cele in cauza), dar n-o sa stiti niciodata daca data viitoare nu scrieti degeaba sau doar ca sa va cititi mesajele intre voi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

... cu recurs in 60 de zile la Tribunalul de Stat! Ca sa se inteleaga ca eu citesc tot ar fi pacat sa ratez unele postari!

Inapoi la munca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

CarlaV . Tu nu te dezminti niciodata! Esti ca o musculitza care bazaie continuu . Am senzatia ca tu chiar nu pricepi - draga mea, nimeni nu te invidiaza, crede-ma.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

La multi ani shtrumfici Adina,Daria,Alexandru,Vlad, Alexia,Denisa,Eva, Aaron, Liana,

jadi fructele nu se dau prin razatoarea metalica ptr ca se oxideaza mai repede si ishi pierd vitaminele!Pastele nu au un continut caloric ridicat...ci sosul care il facem pentru paste.Sa shti ca exista paste cred ca si la noi in farmacii dietetice.Vroiam sa mai iti zic ceva da am uitat poate imi amintesc

Alex doarme asa.. De la 9-10 seara pana la 7 dimineata cu 'n' treziri noaptea.apoi mai are 2 somnici pe zi care impreuna fac 2 ore .

sunt foarte dezamagita de mine in ultima perioada...m-a ajuns oboseala exagerat de mult...Vreau sa il intarc pe alex dar nu reushesc ...plange fara oprire daca nu ii dau tzatzi noaptea..Imi pare rau ca am fost slaba de caracter si nu am reushit sa il invatz sa adoarma singur ..Energia lui ma termina..si sunt o fire energica si eu la randul meu dar nu mai fac fata...

In ultimul timp mananca exagerat de prost....singurul lucru care il accepta fara probleme sunt pastele si puiul fiert..si branza mozzarela..in rest cu greu reushesc sa ii dau cateva lingurite de supica..Ma termina dintii ashtia ai lui.

Am inceput sa ii dau paste pentru copii cele verzi si rosii..dar inca mananca mancare de bebei adica fara sare condimente etc..

vitamine nu i-am dat niciodata poate am greshit dar am considerat ca nu are nevoie.

mai citesc si revin..

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc frumos celor care ne-au vazut/comentat pozele.
Nu am apucat sa citesc mult din urma (ati scris mult zilele acestea ).
Noi am fost plecati sa il luam pe Alex de la bunici. Eu m-am, ales cu o criza de fiere sau ce o fi ca nu mai stiu. Ma simt destul de rau. sper sa imi revin repede ca azi noi avem petrecere mare. Alex face 5 ani. Nici nu stiu cand a trecut timpul. Aseara rememoram cu sotul momentele de atunci.
Pup toata strumfaria!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

La Multi Ani Alex si sa ai grija de fetele tale! Am vizionat si eu tarancuta ta Nico, mi se pare ca iti seamana mult, frumoasa foc!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Nico, la multi ani pentru Alex!Sa va aduca in continuare bucurie impreuna cu surioara lui.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna... fetelor!

Citind din urma, vroiam sa ii multumesc lui ghinetz pentru citatele din revista mami... ca ma cam pusese pe ganduri copilu asta cu piinea. L-am testat: mananca paine in orice situatie: chiar daca a mancat, sau nu, deci ii place.....Pupici.
Jadi, sa stii ca si eu ma amuz la postarile tale, ai un stil foarte haios. Pupici.

Mai am o nedumerire.... m-am gandit mult daca sa mi-o exprim sau nu... ca nu prea imi place sa intru in polemici, dar stiti cum e ..cateodata nu te poti abtine. Deci, eu nu pot spune ca am citit chiar tot ce s-a scris pe forum, la un moment dat chiar mi-au lipsit capitole bune, dar....dar ..din amintiri.. parca e o persoana care la un moment dat a afirmat, in urma unui "scandal", ca nu va mai scrie pe acest forum, deranjata fiind de cele „discutate” pe aici....E aceeasi care provoaca si acum dispute?

Si ca sa nu se interpreteze: nu fac parte din nicio bisericuta!

Si vroiam sa mai zic ceva , despre copii , binenteles, dar, na ca m-am luat cu barfa si am uitat!!!
si pupici!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput