Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
ca fructele musai trebuiesc consumate la un interval de cel putin 2 ore dupa o masa principala.

Asa...Am tot auzit asta, dar nu ma prind de ce. (bine, nici nu am fost niciodata interesata de domeniu, mereu eram aia subnutrita) Si cum ramane cu fructe ca desert pentru copii? Ca Stefan musai imi cere si desert si ii plasez cate o piersica, un mar ca sa scap de cioco sau alte minunatii. Ba chiar am inceput si lui Victor sa-i dau dupa masa cate 1/2 piersica sau caisa...(in afara fructului de pe la 10 care e doar gustare)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi multi ani !

Daria Stefania - Ddanagh
Alexia Ilinca - ALEXIA2007
Vlad - roxanadum
Alexandru - papelena
Denisa Maria - brazuca
Eva - Maria - pitzirica30
Dragos Cristian - madalinaSC

Sa fiti sanatosi si sa aveti numai fericire in viata!

Am vazut un pianist frumos foc, am citit ca doamna Jadi se remodeleaza si m-as baga si eu la slabit. Cand ma cantaresc?

Pupici celorlalte fete, sunt pe fuga dar nu se putea sa nu intru sa ii urez si eu pe sarbatoritii de azi.

Merg sa admir si fetele caferei repede inante sa plec de acasa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai cafera, dupa ce vad eu asa frumuseti aici pe forum sigur il trimit pe Cosmin sa-si caute nevasta in Romania. A vazut si el pozele si a zis in engleza "Da e frumoasa (Alexia) dar nu vorbeste engleza". Deci a pus ochii dar cu regret ca nu vorbea engleza. I-am explicat ca va vorbi in viitor plus ca el va vb romana. Sa-l trimit?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Chiar, cafera, pe tine cand te vedem? Uite, eu mi te imaginez asa...(nu stiu sa descriu, dar tu pune poza si iti spun daca am nimerit sau nu)

Tot la acelasi subiect: Doamne, in cate feluri mi-o imaginam pe Lia! Cel mai puternic am si acum imaginea ei - cea din mintea mea - cand povestea ea ca, gravi fiind, mergea agale cu mainile in buzunare si nu a reusit sa treaca printre doua masini parcate. Chiar, Lia, sa ne pui si o poza cu tine gravi...

Pe d-na Karli nu am mai vazut-o prin poze de multisor.

(Victor doarme, Stefan e la mama de aseara; cand se trezeste cel mic merg si cu el la mama, ca azi mancam acolo. Asa ca...uite cum de am eu timp de net. As mai avea niste jucarii de strans, dar fac prea mult zgomot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asta cu fructele cica se depun imediat dupa masa, corpul digera in mod diferit masa principala si fructele ca atare fructele raman nedigerate si ingrasa... parca asa am citit eu undeva.
Pai pe copii ii punem la slabit? Ca si eu le dau fructe dupa masa, Dodo taman a mancat si i-am dat si o felie de piersica! Nu a mancat-o dar a ros la ea!

Pai Luna, esti pe lista ca am reluat discutia cu grupul de slabit si te-ai bagat de acum 1 saptamana? De cantarit ne putem cantari maine luni desi e din scurt si poate fetele nu citesc sau miercuri. Eu zic sa ne cantarim maine si miercuri

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui jadi

Asta cu fructele cica se depun imediat dupa masa, corpul digera in mod diferit masa principala si fructele ca atare fructele raman nedigerate si ingrasa... parca asa am citit eu undeva.
Pai pe copii ii punem la slabit? Ca si eu le dau fructe dupa masa, Dodo taman a mancat si i-am dat si o felie de piersica! Nu a mancat-o dar a ros la ea!

Pai Luna, esti pe lista ca am reluat discutia cu grupul de slabit si te-ai bagat de acum 1 saptamana? De cantarit ne putem cantari maine luni desi e din scurt si poate fetele nu citesc sau miercuri. Eu zic sa ne cantarim maine si miercuri

Deni & Vlad & Tudor

Aha, deci "asta cu fructele" e strict chestie de kg...Ziceam sa nu fie vreo alta hiba la mijloc.

Gata, plec la mama. O duminica frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani strumfilor:
Daria Stefania - Ddanagh
Vlad - roxanadum
Alexandru - papelena
Denisa Maria - brazuca
dar si celorlalti strumfi multi care s-au serbat saptamana asta. Sa ne traiasca toti, sa fie sanatosi tun si sa aiba parte numai de fericire in viata!!
Eu am fost ffff ocupata cu gemanutza mea si cei trei copilashi ai ei, asa ca nu am prea intrat. Am avut si probleme cu netul, deci am citit in super diagonala. M-am intristat cand am vazut discutii in contradictoriu, dar, asa cum zicea cineva acu cateva pagini, in orice familie se isca si certuri si impacari, asa ca e de inteles. Eu va pup pe toate si pe toti strumfeii.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
citat din mesajul lui jadi

Deni & Vlad & Tudor

--------------------------------------------------------------------------------

Nu e vorba de ingrasare ci de faptul ca fructele daca nu sunt digerate imediat incep sa fermenteze in stomac. Ceea ce poate provoca balonare si se mai anuleaza din vitamine.
Uite ce zice Montignac( nu-i urmez regimul, doar asta cu fructele):"Cand sunt mancate in combinatie, fructele perturba digestia altor alimente si isi pierd majoritatea proprietatilor nutritive (vitamine, minerale etc.). De aceea, cea mai grava greseala pe care o puteti face este sa consumati fructe la sfarsitul mesei. Amidonul, pentru a fi digerat, trebuie sa fie insotit de o enzima numita ptialina care este secretata la nivelul salivei. Majoritatea fructelor au proprietatea de a distruge ptialina. De aici rezulta ca amidonul nu mai este digerabil in prezenta fructelor. Bolul alimentar ramane, prin urmare, “in suferinta” in stomac, unde va fermenta sub actiunea caldurii si a umiditatii. Consecinta directa a acestui fenomen va fi o anumita balonare datorata gazelor, precum si alte tulburari digestive."

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

La multi ani strumfilor sarbatoriti de azi:

Daria Stefania - Ddanagh
Vlad - roxanadum
Alexandru - papelena
Denisa Maria - brazuca

Ma duc sa citesc din urma vad ca iar am de recuperat un capitol si...

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani strumfi:
Daria Stefania - Ddanagh
Vlad - roxanadum
Alexandru - papelena
Denisa Maria - brazuca
Dragos Cristian - madalina

sa va dea DD sanatate si mult noroc si parintilor felicitari pt asa minuni.
atentie lume azi mi-am pierdut modestia(dar sunteti obisnuite),de dimineata nu stau locului o clipa.am facut mancare la tot familionu',am trimis si la soacra la spital,am facut curat,m-am vopsit(defapt sunt cu ea in cap)si toate astea de la 10...ptiu' pe mine sa nu ma deochi....
nu m-am uitat in lista de slabit daca sunt dar cred ca da(la ct e de atenta jadi sigur a vazut din poze ca e cazu'),so cantarirea maine dimineata?la mine AMR-ul e asa de scurt,teoretic vineri plecam...mi-am luat si costum de baie,sper sa-l folosesc...deci cand ne cantarim?
mai michy dar de cand nu ne-ai mai pus poze cu andrei,asa e de dulce cu parul valvoi si chipul melancolic in fata pianului....un adevarat pianist!
cafera tare imi plac fetele tale,elegante,linistite,frumoase foc.ii sta tare bine alexiei in moda hipy iar ilinca e dragalasa foc.
ma duc sa ma spal....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput