Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)
Raspunsuri - Pagina 15
X-ray spune:
la multi ani celor care-si sarbatoresc numele azi!
cand o vad pe asta din reclama din dr. ma apuca"rau'",asa bine arata....![]()
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
otim spune:
LA MULTI ANI Daria Stefania
LA MULTI ANI Alexia Ilinca
LA MULTI ANI Vlad
LA MULTI ANI Alexandru
LA MULTI ANI Denisa Maria
LA MULTI ANI Eva - Maria
LA MULTI ANI Dragos Cristian
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Miillyy spune:
Mai, mai, a iesit Alina de la naftalina. Si ptiu cum zici sa nu te deochi cu harnicia. Sa stai departe de mine sa nu se ia.
Intru si eu la slabit, ca ne gandeam sa dam o tura prin Turcia prin august si mi-e sa nu oripilez plaja cand ma dezbrac(plus ca bate concurenta la usa, ca pe-acolo sunt o multime de rusoaice in concediu care "au cu ce"). Eu as vrea sa dau vreo 5 kg, dar stiu ca e cam nerealist, caci stagnez de vreo luna la aceleasi kg (ba cred ca chiar am mai pus unul daca e sa fiu sincera, sincera).
Deci, din cate am citit, fara fructe dupa masa...Nu s-ar putea fara fructe deloc? Ca eu nu prea sunt fan(imi trebuie o mare concentrare ca sa mananc unul pe zi).
Jadi, atat imi esti de draga si atat imi place cum scrii! De fiecare data e o placere sa te citesc si ma bucur cand vad zile ca asta cand ai spor la scris.
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
mychydutza spune:
sal'tare la toata lumea si LA MULTI ANI strumfilor sarbatoritzi azi!!! multumesc pt complimentele ref la "pianist". si mie mi-au fost tare dragi pozele alea, de aia le-am si postat. noroc ca nu ne-a vazut nenea care pazea pianu! cafera andrei nu s-a infruptat din fantana de ciocolata, insa mama lui , da! asta dupa ce am vazut cum se face, ca la inceput ma uitam la vitelu la poarta noua, ca nu stiam cum se procedeaza, ca deh, ce stie tzaranu ce-i sofranu!!!!! eu sunt acasa, la Vatra Dornei, si azi, de Sf. Ilie, am avut zi de hram. adica am pomenit mortzii dupa care am venit acasa si am mancat si am baut. va zic asta ca sa fac in ciuda grupului de slabit(sa nu dati cu rosii , ca am glumit doar).
pe forum n-am scris in ultima vreme, dar nu v-am uitat. am mai citit cate ceva asa in fuga,k sa vad ce mai faceti. chiar nu mi-a mai ajuns timpu. nu stiu cum am facut dar m-am mai avut timp de nimik. abia astetam evadarea asta la Vatra sa ma mai relaxez un pic. aici e si mama si sora mea asa ca sunt boier.
jadi imi plac tare mult postarile tale si tonul tau haios si optimist!
cafera frumoase poze. si modelele din ele la fel:)
Mihaela
lorinaoo1 spune:
Io am ramas in urma rau de tot, am ratat si frumusete de disputa ![]()
Ioana felicitari mamei tale internaute. POzicile sunt delicioase, ce mult s-a schimbat Sma, ii sta f bine cu codite, asa ca la o dra adevarata
si se vede cat colo si iubirea dintre surori
Tu arati f bine
, poti sa te lasi de diete.
Caferuta ai o domnisoara cocheta si ingrijita, bravo ei si bravo tie ca o educi astfel
. O s-o dau exemplu fie-mii
. Si dodoloata aia mica e o scumpete si sigur o s-o ia pe urmele surorii ei ![]()
Mihaela si mie imi place triunghiul tau rosu, asa te reperez mai usor in pagina
Si pianistul e tare haios, chiar nu mai vazusem de multa vreme poze cu el.
Jadi, Simo ma bucur tare mult ca ati facut trafic pe net
, e placut ochilor mei sa va citesc mai des, ca la odisee 
Am scris din amintiri, daca am omis pe cineva imi cer scuze.
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Cartea lui Bilic o am eu scanata, o pun pe mail.
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
jadi spune:
Mai fetelor nu ma mai laudati ca imi iau nasul la purtare
.
Mycky, la cate esti de slaba si inalta iti dam voie sa mananci si apoi pomana nu ingrasa ca stau si ma intreb uneori daca unele mananca doar pomana
Si eu am admirat pianistul si i-am vazut si freza data cu gel.
Fianna, mersic de raspuns, stiam eu ca e ceva cu digestia dar uitasem. Deci si la copii ar trebui sa le dam fructele separat dar atata vreme cat noi inca mai suntem la o masa de fructe de dimineata nu disper.
Mily, lasa-le in doamne iarta-ma pe rusoaice, alea sunt slabe ca nu mananca altceva decat vodca si vodca e si low carb si low cal
Si daca nu poti sa mananci fructe, bea suc. Nu mai mult de 250 ml de fresh de fructe, asa mi-a zis tante aia. In rest apa cu o bucata de lamaie sau gref pentru a face apa mai placuta. Si daca am retinut bine ca ai probleme de tranzit (sau te refereai doar la ceaiuri diuretice), musai una doua bucatele de ananas crud pe stomacul gol.
Eu acum imi dau seama cate informatii pe minut mi-au dat astea dar una nu mi-a scris. Am lista cu alimentele mi-e ca o sa uit regulile, trebuie sa mi le scriu mare pe frigi. Merge si chestia asta, sa umplu usa de la frigi cu numarul de calorii si cu ce am voie, nu am gasit inca lozinca motivatoare... sa imi doresc sa seman cu asta din dreapta? NU aia de la laptele praf, tante aghilera asta. Am citit de curand o carte (nesemnificativa pentru filoloage), fictiune si era despre anumite vedete care aratau la iesire din spital mai slabe decat inainte de sarcina si pana la urma au descoperit ca foloseau mame purtatoare, purtau perne toata sarcina si de atunci am asa niste idei paranoice in cap in legatura cu vedetele astea de arata mai bine ca inainte 
Lavinia, ce scandal? Sa ne dai si noua linkul ca noi ne plictisim aici in cafele si deserturi ![]()
revin cu partea a doua
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Eu azi am fortat nota cu asta micul, a dormit 3 ore pana pe la 2.30 si am zis ca venim pana la 8 acasa dar ghinion ne-a prins ora 9.30 in oras si s-a cam marait pe drum. Acum l-am spalat, era si zi de baie pe par si nu a apucat sa bea tot bibe si mi-e ciuda dar in schimb a mancat bine la 7 si a baut si 2 bibe de apa asa ca stau calma. Am observat ca indiferent de cat lapte bea seara, dimineata se trezeste la 5, nu mai devreme si sunt fericita ca ma lasa sa dorm (inca o data eu nu iau in considerare ora 5 ca imi strica somnul, bea laptele si adoarme imediat la loc)
Intrebarea mea e alta... cam cat timp dorm copiii vostri si in cate reprize. Dodo doarme cam 11 ore pe noapte, 2 ore de la 10-11 ziua si inca o ora de la 4-5 desi in ultimile zile a ajuns sa doarma si mai tarziu de 5. Apoi seara culcarea in jur de 9-10 nu mai tarziu ca e jale, ne urla de nu mai aud bine a doua zi.
Si a doua intrebare, inca sunteti pe meniuri de bebelusi ca desi la Vlad am tot dus-o cu mancare de bebe pana pe la 1 an jumate, ma gandeam ca Dodo va incepe sa manance bucatele mai devreme dar bronsita lui permanenta nu ne lasa, cum se inflameaza un pic si simte gatul lui ceva mai mare, cum vomita mancarea pe o zi. La noi sarurile de hidratare sunt la ordinea zilei ca dupa varsaturi nu mai mananca de frica. Si asta cam la 2 saptamani.
Si ca sa nu termin fara sa il laud, Dodo merge foarte bine tinut doar de 1 mana dar in continuare nu l-am vazut macar o singura data ca se tine singur pe picioare. Mai mult cand il tin de mana e doar asa de siguranta ca nu se sprijina in mana mea si alearga de mama focului dar nu reusesc sa il fac sa mearga singur, urla cand vede hamul de parca zici ca e ars cu fierul. Gata ca mi-e un somn...
Deni &
Vlad & Tudor