Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Tudor a fost si ramane un copil foarte solicitant - anul trecut il lasam in curte si il gaseam peste gard, pe strada.Eu am avut chiar retineri in a-l duce la gradi gandindu-ma ca il primesc ramburs acasa pentru imblanzire!

Ilinca a fost foarte atenta la ce facea Tudor si cu ea a fost mult mai usor.

Legat de bani ..e un lucru relativ. Sunt parinti si cu venituri medii care fac efort pentru a-si da copiii intr-un loc pe care ei il considera bun pentru copilul lor!
Daca nu se face nimic sau nu se poate face nimic , poti arunca banii si la stat si particular!

Si eu fac cam totul singura,si crede-ma cateodata ma simt atat de epuizata ca nu imi vine nici sa ma ridic de pe scaun !

Tati lucreaza pana seara tarziu si uneori nu ajung sa il vada nici la 3 zile!Vorbesc cu el la tel si il intreaba ”Tati tu cand mai vii pe la noi? ”Si atunci ne dam seama ce simt ei …

Sa nu crezi ca numai Matei plange 30 de minute !Fiecare stim ca trecem prin episoade din astea!

Ieri a plecat Tudor cu Manei-bunicul nostru adoptiv- la inot.A venit saracul om speriat de cat de neascultator a fost!A iesit din apa ,nu a mai vrut sa intre,l-au bagat iar,urlete,tipete,in fine au plecat acasa! I-a venit asa odata ca pana acum a fost foarte cuminte.Se mirau si parintii celorlati copii,.El merge din iunie de 2/3 ori pe saptamana!E,iaca acu ii venira navarliile! Si cum ne povestea Manei ce s-a intamplat, asa m-am necajit,ca nu am vrut sa il iau in brate,spunindu-I ca sunt foarte suparata! E,atunci circul a fost cu mot! Tot 30 de minute!

Mai scriu maine ca acum sunt obo!
Liviana.Chiar nu am vrut sa se inteleaga asta!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Tudor a fost si ramane un copil foarte solicitant - anul trecut il lasam in curte si il gaseam peste gard, pe strada.Eu am avut chiar retineri in a-l duce la gradi gandindu-ma ca il primesc ramburs acasa pentru imblanzire!

Ilinca a fost foarte atenta la ce facea Tudor si cu ea a fost mult mai usor.

Legat de bani ..e un lucru relativ. Sunt parinti si cu venituri medii care fac eforturi pentru a-si da copiii intr-un loc pe care ei il considera bun pentru copilul lor!
Daca nu se face nimic sau nu se poate face nimic , poti arunca banii si la stat si particular!

Si eu fac cam totul singura,si crede-ma cateodata ma simt atat de epuizata ca nu imi vine nici sa ma ridic de pe scaun !

Tati lucreaza pana seara tarziu si uneori nu ajung sa il vada nici la 3 zile!Vorbesc cu el la tel si il intreaba ”Tati tu cand mai vii pe la noi? ”Si atunci ne dam seama ce simt ei …

Sa nu crezi ca numai Matei plange 30 de minute !Fiecare stim ca trecem prin episoade din astea!

Ieri a plecat Tudor cu Manei-bunicul nostru adoptiv- la inot.A venit saracul om speriat de cat de neascultator a fost!A iesit din apa ,nu a mai vrut sa intre,l-au bagat iar,urlete,tipete,in fine au plecat acasa! I-a venit asa odata ca pana acum a fost foarte cuminte.Se mirau si parintii celorlati copii,.El merge din iunie de 2/3 ori pe saptamana!E,iaca acu ii venira navarliile! Si cum ne povestea Manei ce s-a intamplat, asa m-am necajit,ca nu am vrut sa il iau in brate,spunindu-I ca sunt foarte suparata! E,atunci circul a fost cu mot! Tot 30 de minute!

Mai scriu maine ca acum sunt obo!
Liviana.Chiar nu am vrut sa se inteleaga gresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Crinuta da, e la Alexandra Kids. Eu nu am cautat gradinita de stat pentru ca am o prejudecata ca trebuie sa dai spaga la orice gradinita de stat daca vrei sa intre acolo si daca vrei sa se ocupe educatoarea/ingrijitoarele de el. Si eu sint absolut contra spagii. Alte prejudecati: sa fie gradinita autorizata de ministerul invatamintului (pentru ca alea neautorizate nu respecta nici o programa) si sa nu aiba catering (pentru ca masa de dimineata se face in gradinita si daca nu au bucatarie nu sint controale suficiente pentru norme). Astea sint mai mult prejudecatile mele, pe baza experientelor mele cu gradinitele - poate nu e valabil la toate.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Am inteles.
Si eu sunt anti spaga, dar culmea, la gradinita care il primise ( cea de stat), nu am dat nimic. M-a si mirat chestia asta, dar asa a fost.

In ceea ce priveste autorizatia, din punctul meu de vedere nu e relevanta, deoarece am citit si aflat destule cazuri nasoale in gradinite asa zise autorizate.

Referitor la mancare, eu am trecut prin ambele experiente, bucatarie proprie si catering, si prefer clar catering.

Oricum, sunt multi factori de luat in seama.
Important e ca Vladut sa fie ok, sa se simta bine, protejat, sa nu mai planga.
E bine ca ai gasit o gradinita care sa te multumeasca.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, Crinuta, multumesc de info. Am incercat sa evit magazinele f scumpe, caci bugetul meu e auster. Sper totusi sa gasesc ceva la un pret decent. Sunt nasica, da. Nu sunt in relatii f bune cu fina, insa mi-am dorit tare mult sa botez si sincer chiar m-am indragostit de botzul ala mic de fetita (2.5 kg)si pe care o va chema Ingrid Stefania.
Bestutza, am inteles ideea si nu sunt suparata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Liviana, ce zice Matei de gradi? Ce povesteste? Ii place?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Sirimie eu mi-am facut eco morfo la Iosup; daca vrei iti dau nr lui de la cabinet pe PM; de asemenea am facut eco de trim II la Pop Adrian de care am fost profund dezamagita, dar este foarte laudat pe forumuri (el profeseaza la Diagnosis si pt 25 iulie mi0am facut programarea la sfarsit de aprilie-deci tot pe la 9 saptamani pentru 22 saptamani);

Tomasa, Bestuza, Liviana mi-a placut mult subiectul abordat de voi ;

Voiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Lavinia(345))parca avea ID-ul.

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

E bine ca la gradinitele pe care le-ati ales se fac asa de multe si dese optionale; La Andrei nu se va face decat engleza de doua ori pe sapt. si ni s-u promis si alte activitati extra, gen vizita la teatru, circ...etc

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Kita, Lavinia e ok. Momentan e in tara.

Si eu sunt fan Iosup.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, nu sunt probleme in acest sens. Acolo deseneaza, se joaca cu puzzle, toys, etc, a invatat Ursul-ursu doarme, etc. M nu se omoara cu povestitul, dar din raspunsurile generale pe care mi le da, deduc ca ii place. La sedinta ni s-a spus ca acum baza se pune pe "bunele maniere", pe deprinderi si mai putin pe invatat.
Sirimie, ecografie morfologica era si "pe vremea ta", insa poate nu-ti mai amintesti (3d sau 4D il da tipul de aparat). E vorba de cele 3 ecografii din sarcina cand se fac diferite masuratori (de ex pt fiecare oscior al lui bebe) si cand e bine sa te duci cu o caseta. Eu am fost la Adela Dinu - CMU Clucerului, are eco 4D. Fatza de Iosup mi se pare mult mai comunicativa (si profesionista). Ce dr gineco te monitorizeaza? Referitor la partea cu spaga, asta tzine mai mult de "asteptarile" educatatoarei, nu neaparat de institutia in sine - ideea e ca si la particular se poate astepta spaga, caci deh, tine de moralitatea angajatului. Partea cu admisul e alta poveste, insa iar nu e obligatoriu sa mergi cu cadouri pt inscriere, de ex daca stii ca sunt locuri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Crinuta nu am avut in intentie sa ii retrag, dar pentru faptul ca programul incepea efectiv in jur de 9.30,iar pana atunci nu erau copii-gradinita deschisese un al doilea sediu si veneau cu un microbuz de la cealalta locatie –Pta Domenii.

Eu trebuia sa ii duc in jur de 7,45 cel tarziu ,iar pana la 9,30 erau doar cu bucatareasa.Era foarte mare oboseala pentru mama -ea avand gonartroza, in fazele dureroase nu o lasa sa faca aprope nici o miscare –pleca cu ei, se intorcea si apoi iar pleca. Pentru ca pentru mine perioada asta e foarte incarcata si nu ajung decat dupa masa.

Am fost multumita pentru faptul ca:
1.erau copii putini in grupa,se putea auzi si Ilinca cand cerea timid pipi –noi abia scapand de pampers cu o saptamana ininte de inceperea gradinitei.
2.Fiind o zona limitrofa, copiii sunt “pestriti”, iar aici am constatat vocabularul nu s-a “imbogatit”.
3.Nu aveam surprize de tip mezel la masa! Aveau lapte cu cereale indulcite cu miere,fructele nu erau date ca desert dupa ciorba si pilaf.
4.Nu aveam grija consumabilelor,desi nu m-ar fi deranjat.
5.Casa era frumoasa ,mare, aerista si iti dadea impresia de apropiere,de caldura.
6, Plateam pentru amandoi la program scurt 850.Daca il dadeam pe Tudor la stat si pe Ilinca o lasam cu bona ajungeam la mai multa oboseala si mai multi bani.
7.De cate ori am fost sa ii iau ii auzeam vorbind, o chemau pe educatoare sa vina sa ma vada!
8.Eucatoarele erau foarte dragute si spuneau ca nu ii pedepsesc, e drept Tudor si Ilinca erau cei mai mici.

Ma bucur ca esti multumita de gradi si tare as vrea sa gassesc o gradinita in care sa vad o atmosfera placuta!

Pe Witing am facut si eu gradinita,dar pe vremuri era autobuz care ne ducea si aducea.
Predarea se face in engleza?

Tomasa,
Bb 3..eee, la noi stii,copiii au fost mai mult daruiti decat programati!Poate cine stie mai avem vreun cadou!
Arc en Ciel si-a deschis sediu in Bucurestii Noi,vis a vis de Parcul Bazilescu!Ma gandeam sa fac o vizita!
Ideea este sa ii pot duce pe amandoi si sa fie cat de cat aproape pentru cazurile in care intervine ceva si nu pot ajunge sa ii iau.

Cum ii este lui Tudor cu drumul ? Pe copii ii oboseste foarte tare!Poate dupa ce imi iau carnet sa-i pot duce mai repede o sa ne fie mai uor!
Legat de optionale ,orice ar face e binevenit!

Mergi la inceput