Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
lbelciug spune:
Sirimie, Coraly, felicitari pt noua sarcina! Sanatate multa, sarcina fara probleme si o nastere usoara!
Sirimie, ce va doriti sa fie BB2? Scrie-ne mai amplu pls.
Bubu, petrecere frumoasa in vacanta. Asteptam poze de acolo! Ce frumosi si eleganti ati fost la nunta cumnatei! Vladut a rezistat toata noaptea?
Kita, ai grija de tine, odihneste-te cat e Andrei la gradi. Mai e putin pana nasti. Tot cu Badiu, nu?
Anda, imi pare rau ca s-a inteles altceva...
Despre noi:
am fost cu B internata la Budimex (infectie bacteriana la burtica). Acum e bine, insa imi fac griji pt Matei caci a inceput si el cu scaune moi....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
bubu05 spune:
Liviana, multumim! sper sa fie bine in vacanta, eu sunt racita cobza, Vlad e cu febra 39 de doua zile
, lui Stefan i-a iesit primul dintisor si e iritat putin la fundulet(nu stiu daca are legatura una cu alta)....cam asa...de azi i-am dat carnita prima data, mai tineti minte cu diversificarea?
Aviz fetelor cu bebei in burtica...hi, hi...
Mda...
Liviana, nasol ca s-au imbolnavit si puii tai, sanatate multa amandurora!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
kita spune:
Am facut0o ieri de dimineata... asa ca am lesinat; Noroc ca eram in bucatarie cu mama si Andrei, caci se pregatea sa il duca la gradi; Bine ca am apucat s a ii spun sa ma tina, oricum m-a asezat in fund pe gresie iar Andrei urla ca din Gura de sarpe, ca si mama de altfel...si ieri toata ziua am fost parca beata;
Eu m-am invatat prost de ex. ca sa dorm cu o perna sub burta (caci mi se pravale burta) si aseara Andrei m-a intrebat daca pun perna pentru fratiorul lui ca sa aiba pe ce sa puna si el capul ;))
Crinuta, Andrei vrea sa il strige pe fratior Vlad, iar taica'su Stefan; oricum trebuie sa ne decidem la un singur nume caci mai tarziu sa nu aiba Andrei motive de repros ca el are un singur nume si frati'su doua. Termenul de nastere la mine este intre 28 nov si 6 dec si singurul lucru care imi doresc este sa nu nasc pe 30 nov de Sf.Andrei caci ar fi aiurea sa ai un copil nascut pe 30 nov (caruia sa nu ii spui Andrei ) si altul pe care sa il strigi Andrei;
Liviana, da, il folosesc pe Badiu si de data asta; a ajuns saracul sa ma cheme la spital in alte zile decat in celel care da consultatii (adica joia si martea), am vazut ca ma cheama de obicei luni sau vineri, dar un lucru e sigur ca, in ultima perioada am vorbit cel putin odata pe saptamana cu el la telefon, cred ca s-a saturat de mine ca de mere acre, dar macar bine ca imi raspunde la telefon.
Kita
cu fulgulet +23-24s
si Andrei (10.02.2005)
sirimie spune:
Noi multumim pentru urari 
kita ai grija! Sarcina usoara in continuare!
Liviana sanatate baietilor! Imi pare rau ca erai in spital, nu stiam unde ai disparut.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
crinuta spune:
Eu am luat in sfarsit decizia privind gradinita la care va merge Rayan, si am ales tot Clubul Copiilor, acolo unde a fost Rayan si anul trecut si unde am intalnit persoane de-o caldura sufleteasca rara.
Nu voi detalia, cert e ca pentru 3 milioane in plus, nu merita sa ii schimb mediul, cu 25 de copii in grupa in loc de 7-8.
Aici am fost multumiti, aici orice problema am, se gaseste rezolvare, aici am gasit ajutor cand am avut nevoie, desi nu l-am cerut.
Pur si simplu mi-am ascultat inima, si sper ca va fi bine.
Am inteles ca vor olabora cu 2 educatoare beton de la gradinitele Mapn ( nu stiu detalii, dar voi afla).
Important este ca Rayan iubeste gradinita, personalul, copiii, si am incredere in ei.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
monalac spune:
SIRIMIE,felicitari!
KITA,te am mai intrebat o data,dar se pare ca n ai vazut,mai faci clexane?
LIVIANA,BUBU,sanatate baietilor!
kita spune:
scuze monalac, dar nu am avazut, caci intru destul de rar (acum sunt in faza de insomnie, cumulata cu palpitatii si contractii); da, inca il mai fac; mai am 70 de injectii pana nasc si apoi voi vedea cate mai imi dau de facut; partea buna este ca din august am inceput s ale iau si eu gratuit, caci 4 luni m-au cam jumulit fr bani, de imi vine sa o strang de gat pe dr de familie ca nu a vrut sa imi presctrie reteta decat dupa ce s-au schimbat listele, si apoi mi s-a spus de la farmacie ca ar fi fost un program in care s-ar fi dat gratuit si pana atunci
Kita
cu fulgulet +23-24s
si Andrei (10.02.2005)
crinuta spune:
Kita, imi pare rau ca ai lesinat. Bine ca erai acasa.
Eu zic sa alegeti un nume care va place voua, indiferent de data nasterii sau asa..; oricum, mai aveti timp.
E bun de ceva Clexane ala? Eu stiu ca nu...
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ioanaiub spune:
Kita eu l-am nascut pe David pe 7 ianuarie si toata lumea se mira ca nu i-am pus numele Ioan, desi pe mine ma cheama Ioana si s-a nascut de Sf. Ioan ... eu am considerat ca oricum e ziua lui pe 7 ian si nu trebuie neaparat sa fie si ziua lui onomastica
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
tomasa spune:
Offf, Kita, ce te mai chinui si tu! Dar trece repede si o sa uiti totul cand o sa vezi baiatul. 
Liviana, sanatate multa puiutilor!
Crinuta, sa fie intr-un ceas bun alegerea si sa-i mearga lui Rayan la fel de bine acolo ca si anul trecut. Ma bucur ca esti cu inima usoara, asta e cel mai important.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)