Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
tomasa spune:
Offf, Crinuta, tu chiar ca ai de ales si imi dau seama ca ti-e greu pt. ca Rayan e atat de atasat de gradi la care a fost pana acum. Daca nu ar fi faptul ca aveti deja o gradinita unde el se simte bine si personalul e dedicat te-as sfatui sa mergi la stat, asa nici nu stiu ce sa zic. Eu am mai multa incerdere in gradinitele de stat in general, iar tu si mama ta puteti face germana cu el acasa, sau ii poti lua profesor si tot ajungi mai ieftin decat la particulara. Daca nu ar fi mers nicaieri pana acum ar fi mult mai simplu, nici eu nu stiu ce as face in locul tau.
Tudor are tot 15 kg fix, azi l-am cantarit si mi se parea cam putin. Desi eu clar prefer copiii slabi celor grasi, mi se pare mult mai bine si mai sanatos asa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
sirimie spune:
Patricia cum a fost in SUA? Poti sa pui aici link daca ai scris in alta parte, nu gasesc.
Veste de la noi: asteptam BB2 prin aprilie. Merg luni la ecografie, nu am fost pina acum, sper sa fie totul in regula. Si ma simt rau de tot, pina saptamina asta imi era rau tot timpul, acum ma doare gitul si spatele rau de tot
Cu Vladut nici nu am simtit perioada asta, acum m-au apucat toate metehnele ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ioanaiub spune:
sirimie, ce veste buna! felicitari! 
ai grija de tine si nu te lasa acum, o sa vezi ca totul o sa fie bine, primul trimestru e mai greu ... poate o sa fie fetita, cine stie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
crinuta spune:
Sirimie, felicitari! Nu stiam ca " lucrati" la bb 2 :)
Imi pare rau ca te simti rau. Sper sa nu te tina mult.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Felicitari, Simona!!! Sarcina usoara! Ce m-am emotionat...eu ma pregatesc sa-i serbez fetitei anul, asa repedea trecut. Sa vezi ce usor creste al doilea copil si ce implinita te vei simti cand o sa te uiti la ei. Sa fie intr-un ceas bun.
bubu05 spune:
Simona, felicitari! Sarcina usoara!!
PeSeu ![]()
Sper sa nu se supere Coraly pe mine, dar nu m-am putut abtine, cu atatea mamici harnicute cu bb2
! si ea asteapta bb2 
Edit: Va citesc din umbra, dar nu prea am avut timp sa mai scriu in ultimul timp...Crinuta, asa de bine imi pare ca ne-am intalnit(din intamplate in mall Baneasa), arati excelent, Rayan un delicios! imi pare rau ca n-am apucat sa stam mai mult de vorba 
Vad ca vorbiti de gradi, noi abia la anul va vom spune impresii.
Zilele astea am fost aglomerata cu bucatareala, am pus la borcane gogosari, castraveciori, ardei iute si gogonele 
Sambata plec cu sotul, ca porumbeii
la Venetia si la Florenta, o saptamana. O sa-mi fie dor de copii rau de tot, dar vrem sa ne plimbarim putin.
Cam atat despre noi, sper sa apuc sa va povestesc mai multe...
Am mai pus poze noi la semnatura, dela nunta si cununia cumnatei mele, sa-l vedeti pe Vladut cat de dulce a fost. Si poze noi cu Stefan in albumul cu "bebe Stefan".
Va pupic!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
crinuta spune:
Coraly, felicitari! Ai aflat ce ai?
Bubu, si eu m-am bucurat ca ne-am intalnit. Si tu arati f bine.
Poate mai punem de vreo intalneala la mall pe undeva.
Noi am stat mult sambata, ca am fost si la Ikea, s-a jucat Rayan vreo ora, si apoi am mancat in vreo 2 locuri :)
Oricum, duminica l-am tuns la Ciufulici, si ii sta sta super bine.
In sfarsit a fost de acord sa il duc la tuns, si i-a si placut.
O sa va pun poze.
Sa aveti o saptamana frumoasa la Venezia.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Crinuta, eu sunt mare amatoare de intalniri in Baneasa, la Ikea, oriunde ca imi e foarte aproape de casa. Cand mai veniti da-mi un telefon, pls si ne vedem sigur. Astept poze cu tunsulici ciufulici.
Coraly, felicitari!!! Sa nu ne spui tu nimic? Sarcina usoara si un bb sanatos!
tomasa spune:
Kita, tu cum mai esti? N-ai mai intrat de 1000 de ani...