Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
ATB,BUJO,FELICITARI,MAMICILOR!SA AVTI BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI!SI VOI,LAPTIC MULT!
bine ca narcisa si bebita sunt bine si lucrurile nu s au complicat!
ma gandesc din ce in ce mai mult cat de norocoasa sunt ca la cat tratament am facut,basca am mai nascut si la 8 luni,bebe e sanatos si sper sa fie asa in continuare!
si bebe a plans azi destul de mult,uneori tace cand il iau in brate,alteori,cand plansul e f tare,nu tace,semn ca l doare burtica.
narcisa.s spune:
dragele mele, ne rugam si noi pentru bb darius...Dumnezeu sa-l aiba in grija Lui si daca e nevoie de o mica minune sa o faca...sa ne tineti la curent cu contul pentru camy...suntem alaturi de ei cu tot sufletul
le felicitam pe noile mamici...pupam si bb-ii, Dumnezeu sa ii ajute si sa ii tina sanatosi
noi suntem bine.acum...slava Domnului...dupa cum v-a spus si Diana Mirela, si Sun, cand vedeti cel mai mic semn, mergeti la dr sau sunati dr...noi am fost la doua ore de septicemie numai pentru ca mie nu imi mirosea lichidul amniotic si pentru ca eram in dubiu daca sa merg la dr sau nu...si cum am avut si streptococ b, din cauza ruperii membranelor, a fost invadat si organismul meu si organismul lui Anais.Am intrat in cezariana de urgenta cu tahicardie si febra 40, pe fetitza cum au scos-o au si trecut-o pe antibiotic si pe ventilatie, fara sa astepte nici un rezultat, fara nici un test...preventiv...si bine au facut.acum suntem in afara de orice pericol, slava Domnului, dar trebuie sa continuam tratamentul amandoua minim 7 zile.
mancam de la tzitzi, facem kaka si pipi, ne maraim, ii zambim la tati si dormim mult...incerc sa citesc din urma cand pot si revin
ah, operatia e bine, la 8 ore dupa am facut dus, am umblat prin maternitate, am fost sa o vad pe Anais la UTI neo nato...
Doamne ajuta sa fie bine cu Darius...si cu toate mamicile si toti bb-ii
ps-multzumim Consi...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o 
AMR 3
monalac spune:
gata,am calcat rufele,le am aranjat in dulap,am intins altele pe sarma,am spalat biberoanele si vasele si ma duc in parc dupa tati,ca nu face fata cu amandoi,ca unul alearga cu bicicleta si tb sa se tina dupa el,iar altul urla in carut.
maine sotul e la serv,dar o sa vina mama...nu va fi la fel,dar asta e,decat singura...
DIA a venit acasa?
ankalaura spune:
Noi suntem intre un somn de 5 minute, un plans de 5 minute, iar un somn de 5 minute....
O gramada de patanii nedorite... Chiar incep sa cred ca s-a tinut ghinionul de Camy, desi nu sunt superstitioasa. Ooooffff, cate mai au si ei de indurat...
NARCI - ma bucur mult ca sunteti bine! Doamne ajuta!
Asa e, nu stati fetelor, la cel mai mic semn, fuga la doctor. Lichidul amniotic nu e obligatoriu sa miroasa a ceva. La mine, cel putin, nu mirosea a nimic, dar era putin lipicios parca, iar dopul, daca data trecuta a fost rosiatic, acuma a fost alb-galben, asa ca nu stati!
Felicitari si lui Bujo! Sa te faci mare, pui frumos, si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Nu am vazut pozele inca si nici nu mi-am luat ragazul sa fac si eu mesajul mai frumos colorat, ca ma gandeam ce facem cu CAMY
EU ZIC SA MERGEM PE CONTUL PAYPAL AL LUI SIBYLLE, SI PE CONTUL DE BANCA TRANSILVANIA AL LUI BOTI.
Daca nu va avantajeaza Transilvania (nu stiu cat de mare acoperire are), eu am un card BCR care acuma e gol si pe care intra numai alocatia Elizei (cei multi 25 de lei pe luna...), dar nu am internet banking activat. Nu stiu IBAN-ul, dar daca preferati varianta asta cu BCR-ul, luni dimineata ma duc si scot un extras de cont si fac cerere si de internet banking, ca banca e aproape de bloc, deci nu e complicat sa ajung.
Pentru depuneri de la ghiseu pe card la BCR trebuie numai nr de card. IBAN-ul trebuie la depuneri din cont in cont.
La fel si la Raiffeisen. La alte banci nu stiu.
As mai zice ca trebuie sa ne miscam repede, si imediat ce avem toate informatiile (conturi, chestii) sa punem detaliile la semnaturi si la prima pagina la subiect, ca sa fim eficiente!
dma2007 spune:
narcisa bine ati venit acasa!Multumim lui Dumnezeu ca sunteti bine!
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mcoca spune:
Anna, burtiera poti sa pui, nu e nici o problema. Cumnata mea a facut cezariana si aa burtat burtiera imediat ce a venit acasa. I s-a retras burtica foarte frumos.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Ingry spune:
Felicitari mamicutelor Bujo ai ATB! Sa fiti sanatoase atat voi cat si bebelusii vostri!
Narcisa, ma bucur nespus ca sunteti bine. Doamne ajuta!

Ne rugam in continuare pentru Camy. Prin cate a trecut si trece saracuta!!!
Fetelor, devin paranoia de acum. Eu merg in fiecare saptamana pentru NST - monitorizarea inimioarei bebelusului si atunci verifica si lichidul amniotic. Ieri mi-au spus ca e OK.
Eu totusi am o mica scurgere galbuie pe chilot, cum stiu eu daca e lichidul sau nu? Acea scurgere e normala? Totusi e in cantitate f mica...
Spuneti-mi si mie, asta ca sa bag la cap in general, cum as putea sa imi dau seama daca pierd lichidul amniotic? Uffff...
Ingry
37+
Alexandru David
kitzy spune:
Nu-mi dati va rog si mie link-ul sa vad pozicile cu bb-ii? Mi-l puteti trimite pe PM daca nu vreti sa-l puneti aici.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
boticelina spune:
Narci, felicitari pentru nasterea printesei Anais, ma bucur din suflet ca sunteti bine
Anka, Banca Transilvania are o retea foarte buna de oficii in toata tara, iar aplicatia de internet banking este foarte facila. O sa-ti trimit tie datele de acces la Internet banking, poti scoate de acolo si extrasul de cont, ti-am zis nu are decat o operatiune pe el contul, luna trecuta.
Deci, daca sunteti de acord cu solutia propusa de Anka, eu pun fara nicio problema contul la bataie. Pentru transfer apoi in contul lui Camy, o poate face ori Anka de pe net, ori eu de la ghiseu.
Sunteti de acord sa colectam in contul de la Transilvania?
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"