Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 11
simona_1402 spune:
'Neata, fetele!
V-am zis eu ca nu imi fac griji degeaba, imi cunosc bine puiul din ograda!! Ne-a tot sunat aseara, nu ii placea in autocar, nu putea sa adoarma, a inceput sa planga, mai aveam nitel si incepeam si eu, dar m-am abtinut, sa nu ma certe si pe mine tati. Cand mi-a zis ca vrea acasa m-am inmuiat de tot. N-am putut sa inchid un ochi toata noaptea. Am intrat si am citit mesajele si compusesem un raspuns kilometric si taman atunci s-a blocat nenorocirea de laptop...
Acum e mai bine nitel, am reusit sa vorbim putin pe la 6 de dimineata, erau in Croatia. Acum nu stiu de ce nu are semnal la tel, probabil i s-a descarcat acumulatorul la cat am vorbit aseara.
Cred ca daca ar fi reusit sa ii ajunga din urma macar pe la jumatatea drumului, ceda si tati nervos si pleca cu masina dupa el![]()
![]()
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
21+
simona_1402 spune:
Carmendu, super vestile, sa o tii tot asa
Criss, am avut si eu stari de lesin, doar cand eram insarcinata. Spre norocul meu odata eram la spital in vizita la cineva, alta data la laboraturul med sau la eco, a avut cine sa ma ingrijeasca. Cand mi s-a intamplat si acasa l-am speriat tare pe sotul meu, nu stia ce sa imi faca!. Daca simti ca ti se face rau, ia o lingurita de zahar sau o bombonica (sub limba, nu inghiti nimic, nici macar apa, ca poti vomita), te asezi jos, dar cu capul mai sus si ceva cu miros intepator (otet, acetona) ajuta. In nici un caz nu sunt bune bruscarile - gen palme pentru trezire (avertizeaza-ti sotul). Toate metodele sunt testate de mine si functioneaza.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
21+
simona_1402 spune:
Amalia, sa va distrati la botez, sa iasa un bebe dansator si petrecaret!!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
21+
mav spune:
20.07.83 Je_grigo
21.07.76 Flori76
Carmen, ma bucur ca ai venit cu vesti atat de bune! Doamne ajuta!
Simona.... tabara fara probleme va doresc! Nu-mi vine sa cred, la varsta lui, m-as fi asteptat sa fie putin mai... independent!
Cresc, dar tot "mici" si "copiii" nostri raman....
Oricum ar fi, experienta asta o sa-i prinda foarte bine, nu-ti mai face ganduri/griji, ca te simte!
Amalia, parca si pe mine m-au mai lasat durerile, sper sa nu revina!
Ma duc si eu sa pap, azi am o zi plina (Sf Ilie).
Pupici!
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
babyzapi spune:
Neata fetele!
Amalia mersi de croissante, bun micul dejun! LA MULTI ANI fericiti lui David, sa creasca mare si un adevarat gentelman!
Ma bucur sa vad vestile bune Carmendu
. Felicitari pt rezulatele de la eco si ce bine ca bebita este sanatos.
Ce noroc ca ai putut face eco in germania si ti-au spus ca nu e nevoie de amnio. Cam cat costa eco morfo acolo?
Ank bine ai revenit! Asteptam mai multe vesti dupa ce termini cu despachetatul
Flori76 LA MULTI ANI cu multe bucurii si un bebita sanatos si la termen.

WndyCtyGirl te astept sa intri binedispusa...mai ales ca ti-ai revazut sotul
Babyzapi
fericita 22+ cu 
elilov3 spune:
neata fetele
carmendu 

felicitari de vestile foarte bune din Germania
simona ce frumos descri tu sentimentele materne
o sa fie bine prima zi e mai grea apoi se obisnuieste cu copii si o sa ii placa
Amalia distractie placuta la botez
multumim de cornuri si laptic
criss stari de lesin nu am experimentat decat odata pe sarcina si asta din cauza faptului ca intrerupsesem prenatalele timp de 7 zile am zis ca fac pauza si am facut pe n...acuma sunt ok cu prenatale magneb6, feretab...si as vrea sa incep sa iau si niste calciu ma dor dintisori ![]()
ank83 bine ai revenit asteptam mai multe vesti despre tine si bb si felicitari pentru rez bune la TT 

monicus am papat si eu pizza cu gandul la tine 
noi suntem bine papam mult si avem numai ganduri pacatoase
ptiu ptiu sa plece....
23+
Dimitrie
elilov3 spune:
babizapy un
de la Dimitrie
cand pleci in franta sa stim cand suspinam dupa tine? 
Je_grigo La multi ani!

sanatate si numai bine
Flori76 La multi ani! 

numai urari de bine
sa traiti fetelor si sa fiti sanatoase si voi si bb-i vostrii 
23+
Dimitrie
simona_1402 spune:
La multi ani sarbatoritelor de weekend - Je_grigo, Flori -
Sa fiti fericite, sa va dea DD bebei frumosi si sanatosi!
Am vorbit cu Radu, si-a mai revenit, cred ca de oboseala a facut asa urat - stiam eu ca e baiatul lu' mami, dar nici eu nu credeam ca o sa fie chiar asa. Au ajuns in Split, urmeaza sa treaca cu feribotul pe insula Solta, acolo este campusul. Au deja aproape 27 de ore de cand au plecat si inca nu au ajuns. Si mie cred ca mi-ar fi fost greu.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
21+
criss703 spune:
Ceau fetele ! 
Multumesc Simona , Elilov3 ,Babyzapy ,Amalia ,Vrajitoarea ca mi-ati impartasit din experientele voastre cu "lesinul" tocmai de asta luni dimineata merg sa-mi fac niste analize de sange sa vad daca am ceva lipsa de fier ,calciu....Eu iau de la 6 saptamani Elevit continuu dar poate mai e necesar si altceva .Analizele de sange mi-au iesit "bune" de la inceputul sarcinii dar tot am trait cu impresia ca nu erau ale mele deoarece mi-au gresit grupa de sange deci era posibil ca si restul rezultatelor sa fi fost ale altcuiva
.Acum ma simt ok doar momentul lesinului a fost urat ne mai patind pana acum si fiind si singura .
Dar sa ramanem optimiste si sa ne simtim bine 
ps.ma bucur ca baietelul tau Simona a ajuns cu bine in Croatia 
Criss
21+
http://community.webshots.com/user/criss703
criss703 spune:
Je_grigo, Flori Laaaa Muuulti Aaaaaani !!! 
...sa fiti sanatoase si voi si bb vostri !
Criss
21+
http://community.webshots.com/user/criss703