Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

acum reusesc si eu sa intru un piculet pe net..am citit numai ultimele 2 pagini,altfel la 5 dimineata ma culcam
Lavinia,"La Multi Ani"ferictiti alaturi de familia ta
Andreea,tin pumnii sa nu fie nimic
Am fost ieri la medic,Sara are 4.200 kg....de masurat nu am masurat-o.a luat 1.100(eu calculez in functie de greutatea de la iesirea din spital..),eu zic ca-i bine
De azi am de ingrijit doar 1 fata...cealalta e plecata in 'vacanta' cu bona la Vaslui...si desi abia asteptam sa mai ma linistesc si eu fara zgubiloi cel mare,mi-e tare greu fara ea
Sara e cumintica;aproape ca nici nu-i mai dau picaturi ptr.colici si nici Debridat.sper sa nu mai fie nevoie de asa ceva niciodata!
E cumintica tare..sper sa ramana asa.Una nebunica imi ajunge.Mananca,doarme,mai sta cate 1 ora treaza,timp in care de obicei vb cu ea,se uita la mine,mai schiteaza un zambet..e tare dulcica.in schimb nu-mi place ca are un somn tare agitat de multe ori.tresare,scanceste,incepe sa dea din maini ca elicopterul si gata,se trezeste.uneori,mai ales seara,mai si plange..nu o doare burtica e clar..oare de ce?
Pupici multi fetelor,sper sa intru si maine

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara tuturor...sau pana postez eu e deja neata

am citit azi mai mult in diagonala. suntem in pline pregatiri de botez...abia astept am emotii...

am retinut de o mamica care intreba daca bebe nu mananca prea mult...sorry ca nu am retinut si cine anume era...ba da - nu trebuie sa depaseasca 1000 ml/ pe zi. eu zic sa mai scazi din ceai...400 ml e totusi cam mult...face broscute in burtica...

noapte linistita tuturor!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Andree27, tin pumnii sa iasa bine rezultatul.

Miss, cum reusesti tu sa ii dai suzeta lui David? Stefana nu o vrea deloc!!!
Intr-adevar, avantajul cezarianei este ca uterul e curatat f bine.

Ylari, sper sa se linisteasca bebeluna ta. Cred ca au si ei zile si zile, sunt si ei niste puiuti de om…

Simonacip, asa e! Pe mine cand ma mai apuca crizele, ma detasez un pic si realizez ca nu am nici un motiv sa ma plang. Slava Domnului ca suntem sanatosi, asta e cel mai important…

Andreap, sa o tina Sara tot asa..cumintica..

Aici e 5 dupa masa acum, Stefana doarme in rocker (ii place ca vibreaza) iar eu am reusit sa pun niste peste cu legume la facut. Inca nu am mancat de pranz.
Sper ca aveti noapte lina...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eu cica alaptez..dar de fapt ma uit la pozele lui Vianne...
Tare misto sunt! Si cele de la nunta si cele din Brasilia, sunteti un cuplu reusit si vesel, cel putin asa reisese din pozici...iar handmadeurile sunt super, esti o artista!!

Andreeap, ma bucur ca ne-ai mai scris, ca sunteti bine, si ca zgubiloi se mai plimba pe la aer curat...Lasa, te mai relaxezi si tu...Nu stiu altii, dar mie mi-e bine cind David e la cresa...Nu sta nici el toata ziua cu okii in TV, nu stau nici eu sa alerg de la unul la altul...De la 4 cind vine el, mi-e suficient sa stau cu amindoi..Off, ce mama denaturata, nu???

Maytrei va doresc un botez reusit!!!Si un bb linistit

Gata puiul meu a papat un san si un pic din celalalt si a scuipat tzatza...Miroase asa d efrumos ca-mi vine sa-l pap..Off, mor de dragul lui..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

fetelor VA MULTUMESC TUTUROR DE URARI SA VA DEA DOMNUL SANATATE VOUA SI BEBELUSILOR SUNTETI NISTE DRAGUTE, VA IUBESC PE TOATE!!!!!!!!!!!!
Azi a fost ffef bine, savezi nebunia naibii ma sunat soramea sa-mi spuna La Multi Ani si cu cine crezi ca am confundat-o la voce ca m-a sunat de pe alt tel? cu Cleo, ma CLEO SEMENI PERFECT LA VOCE CU SORA MEA!!!!!!!
Hai sa va zic ce cad am primit: de la socrii o poseta din aia mare de piele plus un buchet mare de trandafiri galbeni, de la al meu sot un buchet imens cu multe tipuri de flori in el, o sa pun poze cu el ca e special, si am primit un set marfa de tot felul de creme anticelulitice si de tonifiere de la Macon, de la colaboratorii lui soacramea astia chiar au fost pe faza, plus niste creme de tonifiere pt mamici ca sa nu se lase pieile pe noi.Sotul mi-a dat si banuti dar i-am dat toti pe bebe, i-am luat lui una , alta ca nu rezist........
Azi am fost si la [limbare la farmacie , am avut ceva emotii ca batea vantul dar avea si caciulita si pantalonasi lucgi plus bluzita tot cu maneci lungi si l-am invelit cu o paturicuta ca batea vantul.
Lorich imi pare tare rau de Robertzel, sper sa se rezolve cat mai curand cu nenorocirea aia, si ce zici din spital o are ? Ma nu se poate la noi la Romanica e ca la nimeni, dai si banu si te si imbolnavesti, ce sa facem asta e .....
Va pupam pe toate si va spunem noapte buna!!!!!!!!!!!!si fara COLICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele!

Andreutza, mai si somnul lui Mircea e la fel de agitat. se scoala, plange si adoarme la loc. da din maini, se intinde NON -STOP. o fi normal? Oare trebuia sa spun peidatrului? eu am crezut ca asa dorm toti bbicii...
Uite ast'noapte mi-a dormit tare bine de la 9 seara...si inca mai doarme, dar cu intreruperi mici mici...cred ca a renuntat si la masa de noapte(care de obicei erau 2-3), a supt foarte putin, de vreo 4 ori, dar f putin.

Maytrei sper sa iasa bine petrecerea si sa nu-ti planga puiul cand il scoate din apa!

Magnetisme, super cadoul cu cremele...dar si gentuta, nu zic ba..Bine, si banutii...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Capitolul 7

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput