Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona80 spune:
quote:
citat din mesajul lui Lorich
Ramona secretiile i-au fost recoltate la dr. pediatru care e si medic de familie; le-au trimis ei la laborator si a durat 5 zile. I-a luat exudat faringian, nazal si secretie de la ochisor, cica sa nu cumva sa fi migrat microbul peste tot... si din nefericire asa a si fost. Pt ca am asteptat ca boul sa treaca de la sine cu ser fiziologic.
Si mie mi-a dat ginecologul Meclon, eu controlul de 6 sapt l-am facut la 4 saptamani
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich, maine ma infiintez la medic. Iar tu nu-ti mai face procese de constiinta, nu aveai de unde sa stii. Iar Robertzel va fi bine cat de curand. Ai sa vezi. Tie pentru ce ti-a dat ginecologul meclon. Sincer mie nu mi-a spus. Eu am un medic tare zgarcit la vorba. Daca nu il intreb eu el nu zice nimic. Eu ma dusesem sa-i cer anticonceptionale. Nici n-am vazut ca pe reteta mai scrisese si altceva in afara de asta. Am vazut abia la farmacie cand am dat reteta farmacistei.
Gabitza, cand vii de la ginecolog sa ne spui si noua care este verdictul in legatura cu secretia.
Gata, va pup. Ma duc sa dau de papa lui bebe si apoi iesim la plimbare ca s-a mai racorit afara. Ce ma bucur.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
YLARI spune:
LA MULTI ANI MAGNE - LAVINIA, SA FII SANATOASA SI IUBITA SI BB SA ITI ADUCA NUMAI FERICIRE!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
quote:
citat din mesajul lui Ramona80quote:
citat din mesajul lui Lorich
Ramona secretiile i-au fost recoltate la dr. pediatru care e si medic de familie; le-au trimis ei la laborator si a durat 5 zile. I-a luat exudat faringian, nazal si secretie de la ochisor, cica sa nu cumva sa fi migrat microbul peste tot... si din nefericire asa a si fost. Pt ca am asteptat ca boul sa treaca de la sine cu ser fiziologic.
Si mie mi-a dat ginecologul Meclon, eu controlul de 6 sapt l-am facut la 4 saptamani
Poze Robert
Lorich, maine ma infiintez la medic. Iar tu nu-ti mai face procese de constiinta, nu aveai de unde sa stii. Iar Robertzel va fi bine cat de curand. Ai sa vezi. Tie pentru ce ti-a dat ginecologul meclon. Sincer mie nu mi-a spus. Eu am un medic tare zgarcit la vorba. Daca nu il intreb eu el nu zice nimic. Eu ma dusesem sa-i cer anticonceptionale. Nici n-am vazut ca pe reteta mai scrisese si altceva in afara de asta. Am vazut abia la farmacie cand am dat reteta farmacistei.
Gabitza, cand vii de la ginecolog sa ne spui si noua care este verdictul in legatura cu secretia.
Gata, va pup. Ma duc sa dau de papa lui bebe si apoi iesim la plimbare ca s-a mai racorit afara. Ce ma bucur.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
Ramona... heheh... nici mie nu mi-a zis de ce, culmea ca mi-a zis ca totul e perfect la control. Eu am mers pe mana ei, n-am mai intrat in amanunte. Cert e ca nu mai e nicio secretie, nimic, nimic.
Poze Robert
Vianne spune:
Fetelor, va scriu cu Stefana in brate.
Inais, multzam fain pt complimentele la adresa Stefanei. Hihi, m-am uitat la datele de nastere. pupici
Cami, LA MULTI ANI impreuna… Sa fiti fericiti si sa va iubiti iar fetele sa va aduca numai bucurii.
I-am explicat Simonei cum e cu NY City si NY. Nici noi nu stam in NY City, ci in Long Island.
Daaaa, tati e topit dupa bubulina noastra
Nicole, tare fain ca te ajuta mama ta. Pune poze sa te vedem cu noul look
Simona, e fain, e zona numai de case, dar e pustiuuuuuu. Stefana te pupa
Socrate, felicitari pt botez. Tare fain e Sebastian
Miss, ma bucur ca te-ai mai linistit… O sa vezi ca o sa fie si mai bine. Cu rabdare le facem pe toate. Nu e ceva ireversibil… Cand eram intr-o criza, am sunat o prietena si mi-a zis ca tocmai a aflat de prietena ei ca are cancer de col, 37 de ani. In momentul ala mi-a fost rusine ca eu ma plang de oboseala… Cand esti necajita incearca sa vezi lucrurile din alta perspective…Multzam pt complimente
Lorich, scumpa de tine… tin pumnii sa treaca
LA MULTI ANI, LAVINIA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
cleo78 spune:
LA MULTI MULTI ANI LAVINIA, SA FII SANATOASA SI IUBITA SI FERICITA, 

ce zapacita sunt, si mi-ai zis luni cand am vb la tel ca e ziua ta, dar is dusa! iremediabil. Lobotomizata, uit tot. Pup la tine si la Bogdanici Pogonici.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andree27 spune:
Lori draga de tine!!Sa stii ca suntem alaturi de tine daca nu putem fizic ci moral si ii trimitem lui Robert un mare
!!!!
Lavinia

La multi ani !!!!!!Si sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de Bogdanici Pogonici!!!
Azi am avut o zi de cosmar!!!Eric toata ziua a stat treaz ca abia putea manca!Si am sunat pediatra si a zis ca ceva nu e bine din moment ce nu ii trece cu debridat!!!Si m-a rugat sa ii iau o proba de scaun si sa o duc la un laborator sa ii faca coprocultura si coprocitograma si neaparat sa imi dea raspunsul pe maine seara ca ea joi pleaca din tara!!Am sunat la toate lab din Cluj si toate numai in 3-4 zile imi dau rezultatele!Pana la urma am reusit sa o induplec pe o dr si imi da rezultatul la coprocitograma maine!!Sa speram ca e bine!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
MissParker spune:

Lavinia

LA MULTI ANI cu bucurii, noroc, sanatate, fericire cat cuprinde si realizarea tuturor dorintelor voastre!!!!! [/b]
Pupici speciali pentru mamicile de Robertzei si mai ales pentru Robertzei, Lorich – sper sa-i treaca rapid si sa dispara stafilococul ala nenorocit!
Am fost la doctorul ginecolog, totul e ok, a fost f. multumit de modul cum se prezinta uterul si cicatricea. Am primit in schimb o reteta pt. supozitoare vaginale , caci cica am vaginul uscat-uscat din cauza alaptarii. Mi-a sugerat ca metoda de contraceptie spirala hormonala pe 5 ani. M-ar costa 300 de euro (per total, s-ar renta comparativ cu preturile la anticonceptionale pe 5 ani) si ar fi mai lipsit de stres si de asemenea mai convenabil financiar. Cica ar fi mult mai mai buna decat spirala de cupru care se folosea pana acum. Mi-a dat o brosura sa citesc pe tema asta. Voi stiti ceva despre asta? Sau luati tot anticonceptionale?
La intoarcerea acasa l-am alaptat (numai ce a inceput sa traga si sarea deja lapticul ca din arteziana la mine - am pus o compresa rece dupa alaptare, ala fiind sanul cu probleme, care musteste), iar dupa aceea a eructat o data, dar se pare ca nu a fost de ajuns, fiindca tot l-au nenorocit durerile de burtica!!
Acum a acceptat si suzeta, l-a mai linistit putin… i-am dat-o fiindca urla efectiv ca din gura de sarpe, am crezut ca i se rup corzile vocale… Il tinea Bogdan in brate, el sugea la suzeta si se uita la Bogdan cu aceeasi privire cu care se uita la mine cand ii dau sa suga...
Cred ca David al meu are toate fazele de colici la un loc, zau! Doamne, si abia avem 4 saptamani.
gabitzam, eu mai sangerez doar niste picaturi, cam ca in ultima zi de ciclu. Ginecologul mi-a facut eco si mi-a zis ca uterul arata foarte bine, l-au curatat foarte bine dupa cezariana.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
Azi am avut o zi de cosmar!!!Eric toata ziua a stat treaz ca abia putea manca!Si am sunat pediatra si a zis ca ceva nu e bine din moment ce nu ii trece cu debridat!!!Si m-a rugat sa ii iau o proba de scaun si sa o duc la un laborator sa ii faca coprocultura si coprocitograma si neaparat sa imi dea raspunsul pe maine seara ca ea joi pleaca din tara!!Am sunat la toate lab din Cluj si toate numai in 3-4 zile imi dau rezultatele!Pana la urma am reusit sa o induplec pe o dr si imi da rezultatul la coprocitograma maine!!Sa speram ca e bine!!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
[/quote]
Of, of... imi pare rau... Sper sa fie bun rezultatul, poate pediatra doar vrea sa se asigure ca e totul in regula.
Superagitata si bebeluna mea... ea care se facuse asa de cuminte... asa de agitata a papat azi si chiar s-a smiorcait in vreo cateva reprize... Chiar si acum o plimba mama prin casa, ca ii place sa se benocleze la tot ce e prin jur............ doar asa se mai linisteste.
Maine mergem acasa...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Seara buna fetelor,
La Multi Ani!! Lavinia

Sa fii fericita si sa te bucuri de pogoniciul tau!
Sis, ce faci iubita???
Alysh, stai linistita dupa sarcina mai pot exista dereglari, de ex mie mi-a venit la o luna dupa ce am terminat de alaptat si imi venea la 3 saptamini si fff putin. Si la tine pot fi dereglari dintr-astea cu atit mai mult cu cit inca alaptezi. Plus ca regimul alimentar contribuie si el la fenomenele astea...Oricum, succes miine, sa ne aduci vesti bune.
Ramona, Lorich, mie dupa ce l-am nascut pe dav mi-a dat dr niste ovule pentru ca era prea uscat vaginul. Nu trebuie sa va nelinisteasca sau sa considerati ca aveti ceva...Probabil vi le-a dat tot in ideea lubrifierii vaginului...
Vianne, nasol cu prietena prietenei tale..Intr-adevar se spune ca "Problemele mele sunt cele mai mari pentru ca sunt ale mele"...dar poate e bine sa facem o comparatie in cazuri dintr-astea si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ca nu ne-a dat cit putem duce..
Andreea, tinem pumnii lui Eric sa nu fie vreo analiza proasta...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Apropos de controale:
Mie dr mi-a spus ca mucoasa vaginala se modifica...de aceea trebuie sa folosesti lubrifiante cand
. Eu nu o sa folosesc, dar e clar ca s-a schimbat ceva acolo.
Lorich, sanatate Robertzelului!!
Sis, si mie mi-a fost smiorcait Mirci, nu a vrut decat in brate...i-am dat ceai ca sugea san cu putere la inceput, dupa care scuipa sfarcul. A baut zdravan dupa ce l-am convins ca de asta are nevoie...
Ma duc la culchi si eu.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA