Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirtha spune:
Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti sau Wampol cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc si scuze pentru intruziune !
Mirtha
26+
Eva
cleo78 spune:
pana la urma ne-am oprit in City mall si am comandat verighete. Vin in 3-4 sapt. De aur alb + galben, combinat, niste dungi ondulate pe deasupra, si gata. Speram sa nu vina mai tarziu de 4 sapt!!
a, ne-au intrebat daca vrem gravate. Voi ati gravat ceva? un nume/data? ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Vianne spune:
Cami, ce super e Sabina!!!! Tare fain sta pe burtica. Ne-a zis si noua doctorul sa o mai punem pe Stefana din cand in cand pe burtica, sa incerce ea sa isi ridice capul. Sa stii ca nu numai ea a prins smecheria cu “plang tare, ma ia mami in brate”.. Deci ati stat si voi in NY, eu sunt de 2 ani si ceva aici.
Simonix, multumesc pt intelegere! Ce bine prinde o vorba buna… Cu pompa te inteleg perfect. A trebuit sa o folosesc o singura data cand m-am trezit cu sanii ca piatra si nu am reusit. Bine, e manuala, poate de asta. Dar imi venea sa urlu de frustrare si sa o arunc pe geam..
Inais, nasol tare cu durerile de cap… Si eu am uneori si chiar am intrebat dr daca pot sa iau ceva pt asta. Mi-a zis sa iau dup ace alaptez si urmatorul lapte sa il arunc. Nu pot sa fac asta asa ca nu iau nimic. Mi s-a facut pielea gainii cand am citit despre bunici.. Si eu mai am doar bunica din partea mamei, ceilalti s-au prapadit… Sper sa fim sanatosi si sa apuce sa o vada pe Stefana..
Miss, draga de tine, te inteleg perfect, am avut si eu momente din astea.. Chiar vorbeam ieri cu o prietena din Ro si ea imi spunea (extenuata fiind, evident) ca ea se astepta sa fie intr-o stare de euforie continua dupa ce a nascut si se simtea cumva vinovata ca are si momente de disperare.. Cred ca orice mamica le are. Pup cu drag! Si multumeste-i Domnului ca o ai pe Mutti si poti sa o trimiti cu David afara. Chiar daca te mai necajeste uneori tot e de mare ajutor. Eu nu am pe nimeni aici, suntem doar eu si sotul.
DanaH, tinem pumnii pt ecograf!
Lilly, asa e! O noapte de somn inseamna atat de mult… Iti schimba dispozitia! Ce sa mai zic de zambetele bebelushilor nostri…
Cleo, sa fie intr-un ceas bun comanda pt verighete. Noi am gravat data casatoriei si numele celuilalt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
inais spune:
Cleo gata, m-am hotarat! Suntem in faza 2 de colici...Iasminutza plange isteric la masa. Apoi se calmeaza si adoarme...deci strict la masa. Ne incadram? Sau...sunt altele? 
Referitor la verighete, sa le purtati sanatosi! Eu cred ca-s aspectul caruia trebuie sa-i acorzi una dintre cele mai mari importante, din toata organizarea unei nunti. Daca de DJ, aranjatul salii, tort iti mai amintesti....cativa ani si apoi le uiti...verighetele le porti o viata, zi de zi!
Si noi am gravat ca si Vianne data nuntii si numele celuilalt.
Vianne ufff...e rau sa fi singur! Foarte rau! Eu imi dau seama cum e atunci cand mama nu poate veni pe la noi! Haos total, mancare pe apucate, etc! Ce sa mai vb ca pot lasa pe bb cu ea si eu pot merge la o cumparatura sau unde mai am nevoie. Asta e problema atunci cand nu esti pleci din tara. Un dezavantaj al emigrarii...pe langa multe alte avantaje, insa. ![]()
A propos de luat ceva contra durerii cand alaptezi, mie pediatra mi-a spus ca pot lua paracetamol si pot alapta. Mi-a spus ca oricum si bb poate lua paracetamol cand are o problema (febra, raceala, etc) asa ca nu-i bai.
Stiu eu...eu am luat de 2 ori si am alaptat dupa. Voua ce v-au spus pediatrii?
Noi azi nu am iesit deloc afara cu bb...dimineata nu s-a putut ca eram distrusa si acum seara mi se pare cuptor de-a dreptul.
Asa-i? Sau sunt eu mama denaturata care nu plimba copilu'?
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui inais
Cleo gata, m-am hotarat! Suntem in faza 2 de colici...Iasminutza plange isteric la masa. Apoi se calmeaza si adoarme...deci strict la masa. Ne incadram? Sau...sunt altele?
Referitor la verighete, sa le purtati sanatosi! Eu cred ca-s aspectul caruia trebuie sa-i acorzi una dintre cele mai mari importante, din toata organizarea unei nunti. Daca de DJ, aranjatul salii, tort iti mai amintesti....cativa ani si apoi le uiti...verighetele le porti o viata, zi de zi!
Si noi am gravat ca si Vianne data nuntii si numele celuilalt.
Vianne ufff...e rau sa fi singur! Foarte rau! Eu imi dau seama cum e atunci cand mama nu poate veni pe la noi! Haos total, mancare pe apucate, etc! Ce sa mai vb ca pot lasa pe bb cu ea si eu pot merge la o cumparatura sau unde mai am nevoie. Asta e problema atunci cand nu esti pleci din tara. Un dezavantaj al emigrarii...pe langa multe alte avantaje, insa.
A propos de luat ceva contra durerii cand alaptezi, mie pediatra mi-a spus ca pot lua paracetamol si pot alapta. Mi-a spus ca oricum si bb poate lua paracetamol cand are o problema (febra, raceala, etc) asa ca nu-i bai.
Stiu eu...eu am luat de 2 ori si am alaptat dupa. Voua ce v-au spus pediatrii?
Noi azi nu am iesit deloc afara cu bb...dimineata nu s-a putut ca eram distrusa si acum seara mi se pare cuptor de-a dreptul.
Asa-i? Sau sunt eu mama denaturata care nu plimba copilu'?
mamica Iasminutzei...adicalui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
sa se decida si fiica ta!!
. Daca aveti si zile bune, si zile rele, atunci treceti de la faza 2 la faza 3. noi nu ne decidem daca putem sa mancam mai mult de 50ml la o masa. Cred ca ma ia pe post de suzeta. dDe acu ii fac porgram, sa isi roada degetele, sa planga, de miine mai des de masa la 3 ore nu vede! iar dau cu garmastan, ca am senzatia aia de piele crapata. Sa videm daca ma simt in stare sa fiu ferma pe pozitii.
paracetamol - stiu ca e k sa iei. Paracetamol simplu, nu sinus. Mai trece in lapte, dar in cantitati mici, si e mai inofensiv. Sunt si unele antibiotice care se pot lua- is mai slabe si trec mai putin in lapte, asta in caz de DoamneFereste e nevoie.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Seara buna fetele, un salut inainte de culcare...Fetelor, eu am luat Augumentin in spital si am alaptat bb fara probleme...cine sa-i mai inteleaga si pe medici? mie mi-au spus sa stau linistita si ca e bine chiar, ca-i dau si lui.
Cleo...sa stapiniti fericiti si sanatosi(dar pe bune, nu e doar o exprimare tipica)verighetele. Noi nu le-am gravat nimic, si asa sotul meu n-o poarta ca-i cam lata si cum o pune face dermatita de contact..Asta e! Eu am vrut-o de 7 mm![]()
Vianne, si cum e NY? Sa ne pui si noua niscavai poze asa de unde stai tu si pe unde plimbi bb..ca-mi inchipui o nebunie, numai reclame mari, lume multa..Ah, dar spuneai ca-i pustiu, inseamna ca nu stai in oras? Nu prea ma pricep la continentul asta, totu-mi pare mare si labartat
EU sunt la regim. A fost a treia zi de carne.Deja urcasem iar la 62, acum am 60 (da Cleo, ai dreptate cu magicul 60
)Am trisat totusi, am mincat si cite 2 piersici in fiecare zi, ketchup pe gratare si crenvurstii cu mustar, iar acum seara nu m-am abtinut si-am intrat intr-o ciocolata heidi alba cu alune mari cit nucile...Mmm
Dar de miine fructe si legume...sau lactate inca ma gindesc...Fetelor macar sa ajung la 56-57, apoi vad eu cum ma mentin sau cum mai dau jos inca vreo 2-3..ca sa fie problema rezolvata..
MA culc, sa fac laptik. VA pupilez pe toate...Miine cica ploaie
Normal, tocmai vorbisem cu Sis sa vina iar pe la mine...![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
chinabulina spune:
am citit pe fuga inainte de baita fetei. am vrut doar sa ma pun la curent, nu aveam ce scrie. pana am vazut mesajul disperat al lui MissP si n-am putut sa nu-i transmit un
... te inteleg perfect, eu am trecut prin faza asta; si eu am vrut sa o intarc pe balerina mea, simteam ca nu mai fac fata, zi si noapte urla de foame, o puneam la san, urla si acolo, nu sugea, eu eram varza si cu sanii si cu nervii si cu toate
... intr-o noapte am plans atat de rau, m-am imbracat si am vrut sa plec de acasa in toiul noptii, ca simteam ca o iau razna de tot. si aia mica zbiera si eu plangeam si tati nu stia pe care sa impace mai intai. si i-am mai dat atunci lapte praf si a trecut... va trece si la voi si vei vedea cum Daviducul tau devine alt copil, mai simpatic, mai bun din toate punctele de vedere... si vei vedea cum in fiecare zi il vei iubi mai mult, chiar daca zilnic iti spui ca n-ai iubit niciodata asa, ca mai multa dragoste nu exista... te astept sa ne spui cum v-ati descurcat.
aaaaa, si mai vroiam sa-i spun lui CamiM ca sunt indragostita iremediabil de Sofia si Sabina
...
si nu mai stiu cine intreba de pompa. eu am avent (manuala), dupa ce am avut primii pasi si nu ne-am prea impacat. am zis ca nu dau in vecii vecilor 2 mil pe o pompa manuala. dar disperarea m-a facut sa ma razgandesc. si cred ca e obiectul cel mai folosit din casa
... si eu stau toata ziua cu pompa atarnata de mine. fara ea nu stiu ce as fi facut. puturoasa mea suge din 2 in 2 si fara pompa nu m-as fi descurcat. mai ales ca sanul stang e iar o rana tot
... sigur fac eu ceva gresit de o patesc mereu, dar zau ca nu stiu unde gresesc. si nici nu stiu cine sa ma invete...
si acum chiar fug la baita
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria
Vianne spune:
Inais, asa e, e greu singur prin departari. Cum zici, sunt si avantaje si dezavantaje dar hai ca nu incep sa ma plang pt ca apoi ma intrebati de ce nu ma intorc in Ro![]()
Simonacip, tu cand zici NY, te gandesti la Manhattan, care e de fapt NY City. Noi stam la 40 min de Manhattan. Cand mergem acolo o facem f rar si plecam cat putem de repede. E nebunie...
New York-ul e format din NY City, Brooklyn, Queens, Long Island (unde stam noi, e o peninsula) si multe altele. Dar eu prefer Brasovul![]()
![]()
![]()
Fetelor, am pus poze de ieri, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Vianne/photo?authkey=KdQyZEtR9HI#5225540155768921154
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
alina_anto spune:
Buna seara fetelor!
Lorich Cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI!!! 
Te pup si sper sa fie totul bine cu voi
Fetele, Sara nu prea mananca...ce ma fac?? Adica vrea numai tzitzi, dar nu trage destul.. Am facut si proba suptului si azi la pranz mancase doar 50 ml de la mine, dar nu mai vroia sa suga..nu vroia nici bib...nimic/.... Sta si cate o ora la san si suge doar max 100 ml....Si cand incerc sa-i dau bib face foarte urat..tipa de zici ca cine stie ce-i dau....offf...cateodata asa ma supara copilul asta scump al meu... Nu stiu ce sa mai fac..cred ca o sa renunt la alaptat, adica ma voi mulge si-i dau cu bib...pentru ca s-a invatat cu tzitzi , dar nu trage cum trebuie..si nu inteleg de ce...
Noapte buna!
Sa speram ca maine va fi mai bine!
Miss, si eu as vrea sa fie maine Craciunul!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria
melly23 spune:
alina la noi pediatra ne-a zis ca bb isi ia in primele 5 min la san 90% din cat are ea nevoie restu e dragoste de mama, joaca, asa ca nu renunta, iar daca plange poate alta e problema...
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela