Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

quote:
citat din mesajul lui JulyMorning

tzitzi felicitari pentru comanda!! Carucior ai luat ca al meu? Ce culoare? Si bouncerul e foarte frumos... iti dai seama ca tre sa te prezinti cu poze, da?

dyanira tinem pumnii pt la control!!

NEED HEELP! Maine mergem la o cununie civila + mic party dupa, la un restaurant. Mirii ne-au pus in vedere sa nu ne prezentam cu plicul, deci ce cadou iau!!!! Ca azi tre sa rezolv treaba asta si neuronul gravid nu functioneaza deloc-deloc!

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

De regula la o cununie se cumpara ceva pentru in casa. UN aparat,sau set de farfurii (pahare), o lenjerie de pat etc....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am emotii mari pentru control!!!
Azi sper sa pot discuta cu medicul despre nastere, oricum am inteels de la el si de la alte paciente ale lui ca in luna a 8-a si a 9-a isi cheama pacientele din 2 in 2 saptamani!Acum om vedea ce ne zice azi , la 15,30 avem programare!!!
Si inca ceva azi mergem singuri la control la eco pt ca aseara ne-am cam certat cu tati si nu vrem sa il luam cu noi!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata fetele , imi cer scuze pt lipsa de activitate , numai k eu sunt in renovare cu casa si nu mai am net acasa

ma framanta si pe mine ceva pt mamicile care nasc la sf lui sept inceputul lui octombrie .... voi cum o sa faceti cu botezul , il faceti inainte de sarbatori , dupa sau in perioada postului ???

30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi!Suntem bine am inceput tratamentul cu Zinat si om vedea..
Xor multumesc ptr raspuns ,tin pumnii sa-ti treaca si tie infectia.

alina
Miruna felicitari ptr bb grasunel.
Dya sa vii cu vesti minunate.
tzitziri asteptam cu interes poze.
Bouncer ne vom lua si noi dar nu ne-am hotarat inca de care...dar e un must-have intr-adevar.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dyanira Bafta la control !!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Am inceput operatiunea ,,defrisarea" ...Problema e ca nu mai suportam aparatul nici macar pe picioare.De la genunchi in suus e crima

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

dya cu aparatul te faci?eu nu mai suport numa cu ceara si aia asa cu fasii mici si daca s-ar putea

31+bbelina
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!!!

eu ma gandesc ca iau asta : http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=862&c_id=153&cf_id=156

ca tot e 3 in 1 si sa nu-mi para rau pe urma ca n-am luat bouncer sau ca n-am luat swing...ce ziceti??

inca ma mai gandesc nu dau comanda astept si parerea sotului

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! N-am avut o noapte prea grozava m-a cam durut burtica si am avut niste contractii mai nasoale ca de obicei . Am fost ieri in oras sa caut ceva camasi de noapte pentru spital dar efectiv n-am gasit nimic - mi-am luat o pijamaluta cu pantalon scurt. Toate camasile sunt de "babe", oribile si luuuuuungi. Oare voi putea sa stau cu pijama dupa cezariana sau e musai camasa de noapte.

Dyanira

Muuh, felicitari pentru grasunel

Kid, e super misto bouncer-ul pe care l-ai luat. Musai sa pun si eu comanda zilele astea.

AdrianaSM, bine ai venit. Te-am salutat si pe topicul cu burticile de Baia Mare.

Tzitziri, ce culoare de carucior ai luat?

Laura, tin pumnii sa treaca infectia, Zinnat e un antibiotic puternic, sigur vei scapa de crocobauri.

July, distractie placuta azi. Ca si cadou, poate un aparat Epresso? Adica ma gandesc ca mie mi-ar placea sa primesc cadou asa ceva

M-am cantarit de dimineata, raportez 9 kg

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andy.p

dya cu aparatul te faci?eu nu mai suport numa cu ceara si aia asa cu fasii mici si daca s-ar putea

31+bbelina
AMR 9 saptamani

Cu aparatul ma faceam intotdeauna pe picioare!!!La ,,dansa" doar cu lama sau cu ceara niciodata nu am suportat durerea!!!Acu ma gandesc cu groaza ca trebe sa bag lama sipe pcioare de la genunchi in sussau las asa ca nu se vede prea tare

Diana

Mergi la inceput