Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
de acord cu tine, miha, iti imaginezi ca nu am jucarii noi in fiecare zi, si ne jucam cu cele care le avem, ce-ar fi sa cumpar cate una pe zi?
..eu sunt la fel ca si el, ma plictisesc repede si as lua-o razna sa fac acelasi lucru zilnic, nu sunt deloc anxioasa in fata necunoscutelor, cred ca este specific zodiei:))evident ca vorbim de niveluri diferite de plictiseala si stiu ca bebe are nevoie de stabilitate! al meu se amuza foparte tare cand il pun pe burta in pat, am acum o lenjerie cu stele si luna si incearca a le prinda cu manuta!
sau ii place sa se joace cu prosoapele lui mici, care sunt moi si colorate si sta si se uita la ele si le framanta!:))
criss euu ii fac baie numai cu dusul, sii ii dau cu apa pe fata intr-una, plus ca la inot in cada il mai las si sa se duca la fund!! asa ca eu cum mai sunt daca tu esti mama denaturata?
nu-ti mai face probleme ca nu ai nicio vina!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Ufff, m-a speriat David! A ras in cateva momente 100 ml de supa-crema si apoi 150 ml de lapte si mai vroia
. Mi-a fost frica sa-i mai dau... Si eu care ii facusem doar 90, ca am calculat eu ca i-ar ajunge cu supa cu tot... O fi uitat ca a mancat mai devreme 180?!![]()
Eu n-am mai vazut asa ceva... daca vedeati cum deschidea gura sa-i dau lingurita cu supa... si si-o tragea cu mainile amandoua spre gura de era sa mi-o verse de cateva ori...ziceai ca e un om disperat care n-a mai mancat de cateva zile
. Acum sa vad daca vomita...
Cris, dupa mine nu e de la apa in urechi... mai ales daca o stergi bine dupa baie nu are cum sa fie asta cauza. Cred ca e vorba despre secretiile nazale si microbi... Imagineaza-ti ca altfel n-am mai putea duce copiii la mare sa se balaceasca... sa intre cu capul pe la fund... Eu asa gandesc... Oricum, important e ca ai gasit problema si ca e in curs de rezolvare, nu?!
Ma duc sa ma intind langa piciul ghiftuit...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Naty,si nu stiu daca neaparat vedem totul altfel acum,dar eu de mult trebuia sa schimb seviciul,insa am asteptat in speranta ca vine Teodora si se va produce automat o schimbare.Altfel,ar fi fost cel putin ciudat sa-mi schimb serviciul si imediat sa anunt o sarcina.
cleme,eu din cand in cand ii mai bag Sterimar in nas Teodorei,cand fonfane,iar la ochisori tot din cand in cand o sterg cu ser.
Ce dulce Diana,sa mestece ea!!![]()
cris,merci,asa am facut si eu de cateva ori cu lapticul,dar am inteles ca nu se agita,si ca sa-l torn,trebuie agitat,fiindca se depune pe sticla.Ma bucur ca s-a inchis gaurik la operatie.Poti sa dai si cu Carpicon,mie mi-a dat dr ca e antiinflamator si vindeca.
Merci Luny,deci merge cu laptele..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ccris_ccris spune:
Luny,
, mersi de sustinere. De-aia am incercat si eu cu dusul, ca v-am auzit pe voi si am zis ca nu e nici o problema.
Ioana,
, ai dreptate. Nu fac o tragedie din asta, o tratam si gata, insa cautam cauza, ca pe viitor sa nu se mai intample.
Somn usor langa razacios.
Stelutza, de ce nu se agita lapticul?
Ma duc si eu la
.
pe toate.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
mstela spune:
cris,a dat parca Olgutza intr-o zi un link si spunea acolo cum ca nu ar fi bine sa se agite,dar nu mai stiu sa explic..era vorba de amestecul dintre molecule, ce strica formula laptelui matern bla bla..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ursuleata spune:
vine cineva in parc azi?
ca sa stiu daca mai plec de acasa
.
ca vad ca nimeni nu zice nic. 
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
Mufa de cateva zile se intoarce de pe spate pe burta, si ii ramane o manuta sub el si nu stie cum s-o scoata!![]()
ursu nu stiu daca ajung in tineretului azi ca avem treaba si nu cred ca terminam pana atunci..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, asa face si Rebe de vreo 2 saptamani. Acum mai poate cateodata sa-si traga manuta de sub ea, dar nu mereu si atunci plange. Nu mai sta pe spate deloc, imediat se arunca pe burtica si apoi plange ca nu mai poate reveni! ![]()
Ursuleata, eu nu pot veni.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Cris, da, am inceput sa o pun de cateva zile in scaunul de masa, dar ii dau spatarul mai pe spate, are 3 pozitii si poate sta ca in scoica. Dar ea se ridica in fundulet, nu mai vrea pe spate. Insa ea are aproape 5 lunisoare!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
Clau, ce scaun ai?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet