Puiuti de Randunici 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
am ajuns si no de pe drumuri, Mufa a dormit dus 2 ore jumate!! doar la mare in ultiuma zi s-a mai intamplat!!
naty buna intrebarea despe cum sa ne mai jucam cu bebeii!
stela merge laptele muls cate putin si tin ut la friginer, dar in spate nu pe usa!!! eu strang un bibe in 2 zile si asa faceam!
ursullicooo eu ma bag la salata ta!!!
criss imi pare rau de otita Andreei, sper sa-i treaca repede!!nu cred ca de la alaptatul culcat a facut, e aiurea...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Cris, imi pare rau de otita Andreei, stiu ca e dureroasa. Razvanel a avut saracutul, dar avea vreo 3 anisori si plangea intruna si imi spunea ca-l doare maseaua in gurita. De fapt, era otita! Tot la Budimex am fost si noi, noi pentru orice nu tine de medicul de familie mergem acolo.
Simo, stiu ca e greu cu cautatul de hotel si statiune pentru mare. Asa simteam si eu, eram debusolata de atatea hoteluri ca nu mai stiam ce caut si ce vreau. In cele din urma, i-am zis randunoiului ca vreau in Neptun Olimp la noi si a fost de acord. Asa ca mergem la hotel Cocor de 4 stele, cu o gramada de locuri de joaca pentru copii cu piscine de copii si alte servicii super. Desi e tare scump, sper sa merite...
Noi pana la urma am fost afara pana la 12.30, deja se facuse cald bine. Acum mandra doarme, cred ca ma intind si eu putin in pat.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Naty, eu fac asa cu Rebecca in perioadele ei de veghe : stam amandoua pe pat, ea pe scutecelul ei ,eu langa ea, iau langa noi o gramada de jucarii si i le vantur pe rand in fata. Ea ia jucarica in mana, o duce la gurita, o scapa, apoi ii dau alta si tot asa. Are rabdare maxim 20 de minute, apoi sta in patut cu jucarelele de acolo inca vreo 10-15 minute, iar se plictiseste. O mai pun si in salteluta de joaca, dar sta tot cam 10 minute, o mai tin in brate si o plimb prin casa si apoi gata, da semne de oboseala si o pun in leagan unde in 5 minute doarme. Aaa si inainte sa o pun la culcare, mereu o pupacesc bine, o ridic in sus, o "jughin" bine pana rade tare, tare si apoi e pregatita de nani. Cert e ca o pun mereu bine dispusa la culcare si nu comenteaza deloc cand o pun in leagan. Isi da imediat caputul pe o parte, este pozitia ei de somn si gata!
POZE
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui clauclau
Naty, eu fac asa cu Rebecca in perioadele ei de veghe : stam amandoua pe pat, ea pe scutecelul ei ,eu langa ea, iau langa noi o gramada de jucarii si i le vantur pe rand in fata. Ea ia jucarica in mana, o duce la gurita, o scapa, apoi ii dau alta si tot asa. Are rabdare maxim 20 de minute, apoi sta in patut cu jucarelele de acolo inca vreo 10-15 minute, iar se plictiseste. O mai pun si in salteluta de joaca, dar sta tot cam 10 minute, o mai tin in brate si o plimb prin casa si apoi gata, da semne de oboseala si o pun in leagan unde in 5 minute doarme. Aaa si inainte sa o pun la culcare, mereu o pupacesc bine, o ridic in sus, o "jughin" bine pana rade tare, tare si apoi e pregatita de nani. Cert e ca o pun mereu bine dispusa la culcare si nu comenteaza deloc cand o pun in leagan. Isi da imediat caputul pe o parte, este pozitia ei de somn si gata!
POZE
POVESTEA NASTERII
suuuper tare!!
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](alcool.gif)
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Ioana,merci!noi o sa stam 7 nopti,si am dori sa fie AI!!O sa ma mai uit...am gasit un hotel fff frumos ,are de toate dar e in Albenama mai uit
Clau,al meu Husband nu vrea deloc aici la mare,pe motiv de mizerii in apa si altele!De grecia,nu avem bani ,nici sa ne dam peste cap
,si speram (daca o sa gasesc eu ceva care sa-mi placa si sa avem si bani
) ca o sa ajungem in Bulgaria!Ce frumos povestest cum te joci cu Rebecca
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Simo, pai daca aveti de toate la hotel si nu iesiti prin statiune nu conteaza ca e Albena. Noi mergem sa ne plimbam...sa vedem chestii... Si stiu ce greu e sa te hotarasti... Asa am facut eu la turci...acum cunosc toate hotelurile...stiu preturi...tot! Zici ca lucrez in agentie de turism
...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Luny, Rebecca este adepta rutinei, daca o scot din ale ei, e mai agitata, asa ca incerc sa ma tin de acest program care este super ok pentru noi. Si cand mai am treaba prin bucatarie o pun langa mine in scaunul de masa si urmareste ce fac. Ii pun pe tablia scaunului si niste jucarele si asa mananc si eu de pranz cu ea langa mine, bineinteles dupa ce papa ea!
Simo, noua ne place si litoralul nostru! Daca mergi la conditii bune este ok. Noi am putea sa mergem pe oriunde ( din punct de vedere al banilor ne-am descurca binisor in afara ), dar anul asta prefer mai aproape de casa. Nu stiu nici eu de ce, dar asa simt acum...
POZE
POVESTEA NASTERII
mihatp spune:
merci tuchita de aprecieri la berbecut.
bag si eu repede un mesaj catre luny ca azi se pare ca fug minutele
nu trebuie sa te stresezi tare cu cautatul in fiecare zi a unor jocuri noi. intai pentru ca memoria lor inca este de foarte scurta durata, si apoi chiar repetitia ajuta la invatarea lucrurilor familiare. e bine ca ei sa se obisnuiasca cu ceva, o rutina, un joc, da sentiment de siguranta si asa incep incet incet si sa se cunoasca pe sine. gandeste-te si la noi, suntem multumiti ca facem bine lucrurile care le cunoastem, si suntem anxiosi in fata celor necunoscute. e bine sa imbini familiarul cu noul, adica siguranta cu provocarea. oricum pentru ei aproape tot e nou acum. important sa primeasca "mesajul" ca primesc atentie si afectiune de la parinti si apoi sa fie stimulati vizual si auditiv, chiar daca majoritatea stimulilor se repeta zilnic. orice stimulare formeaza "greierasul".
o jucarie minunata pentru Luca este ambalajul colorat de la un pachetel de servetele parfumate (avantaje: e usor, il poate manipula, fosneste, e colorat, miroase- sunt toate simturile antrenate). il curat putin inainte de a i-l da daca se hotaraste sa-l bage in gura sa fie cat de cat safe.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
ccris_ccris spune:
Multumim fetelor, va pupacim ca sunteti alaturi de noi. A mai avut vreo cateva reprize de plans, dar acum s-a potolit, sa vedem cat o tine. I-am dat sa pap, am mai aspirat-o o data si am pus-o in patut, poate adoarme.
Super Clau, cum te joci cu Rebe. O pui deja in scaunelul-masa? E voie de la 4 luni? Mie mi-e teama s-o ridic si in carucior, mi-e ca i se taseaza coloana. Dar ea are doar 3 luni. As tine-o si intre perne in poponet, dar nu stiu daca e voie. Am vazut-o si pe Thea lui Alice in poponet.
Andreei ii place mult caruselul, jucariile de la carucior si se linisteste cu ocamila care canta arabeste si are clopotei la gat, cred ca v-am mai zis. Si ea se plictiseste repede de ele, cel mai mult ii place "sa vorbim" amandoua. Scoate niste sunetee...
Luny, nici eu nu cred ca e de la alaptat, doctorita a zis ca sunt mai multi factori: posibil alaptatul culcat, secretiile nazale, apa in urechi. Am citit si articolul pe care mi l-a trimis Ioana, scrie si acolo de apa in urechi, la inot sau baie. Cred totusi ca i-a intrat apa in urechiuse la baita, cand am clatit-o cu dusul. Am zis s-o invat si pe ea cu dusul in ideea ca mergem la munte si s-o spal cu dusul, sa nu ma mai car cu cadita, dar, uite ca mai bine iau cadita, off , mama denaturata ce sunt! Bine ca mi-am dat seama la timp.
Si noi am vrea sa mergem la anul la bulgari, asa ca "fur" de la voi info. Bagati link-uri si impresii cat mai multe.
Aa, Stelutza, Andreea a facut azi-noapte un kk nu f mare, dupa ce i-am bagat juma de supozitor pe la ora 21.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
amira_roxana spune:
ccris imi pare rau de de andreea ca a facut otita. sper sa-i treaca repede!
cleme eu ii mai sterg doar ochisorii cu ser, ca mi se pare ca din cand in cand ii mai lacrimeaza cel drept. ii sterg de vreo 3 ori pe zi. nasul o data la 3 zile acum, il curat cu ser si cu batista bebelusului. asta dupa ce vreo luna nu cred ca am mai folosit-o, doar ii mai pufaiam niste sterimar din cand in cand. in schimb cu ser o sterg si pe fata de cateva ori pe zi,pt ca eu nu o spal pe fata cu apa de la chiuveta cand ii fac baie. tare faza cu mestecatul gumei, poate o inveti sa faca si baloane!
pucca pe unde umbli?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi