Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
irina_stef spune:
buna ziua si de la noi!na ca mai aparem si noi dupa o luuunga perioada,am vazut ca scria cineva daca sunt suparata si de asta nu am mai intrat.nu e asta,numai ca am tras o luna jumate cu strunfii mei,ca nu am mai avut timp de nimic.au fost tare bolnaviori mititeii,cu faringite repetate,care apoi au dus la bronsiolita ptr a doua oara.cu chiu cu vai am trecut si peste asta,au fost bine o saptamana si dai iar cu rosu in gat.a trecut iar,acum de vreo sapatamana sunt tare maraiti saracii cred ca le iese primul lor dintisor ca e gingia varza,parca le-ar iesi un elefant acolo asa e de umflata si rosie,si in plus facem febra la 6 ore,plus ne-a palit o diaree de ne-a facut fundul de maimuta.nu se mai termina parca de o luna jumate numai bolnaviori ii am,m-am saturat de cea febra si cele medicamente ca imi vine sa le arunc pe geam.acum ne-a dat dr un siropel ptr imunitate sa vedem ce branza mai face si asta.
hai ca m-am plans destul,ma scuzati dar simteam nevoia sa povestesc ce mi se intampla.ma apuc de citit din urma ce reusesc pana se trezesc puii mei.
Sorina7 spune:
Pussi tot zic ca sunt dintisorii de pe la 3.5 luni si inca nimic. Chair dupa ce ai scris m-am uitat di nou, tot alba gingia si pregatita de eruptie, da la faza asta este de 2 luni. Nici nu stiu ce ii mai place, sa ii dau, pentru ca isi schimba gusturile de numa'. Adineauri am facut mamaliguta zu branza si ou, care ii placea, a luat 3 lingurite si pas. Sper sa treaca perioada asta cat de repede. Iti multumesc si pupici Tustelor si din partea noastra la marea revedere.
Miha ai dreptate cu caldura, da aici la noi e racoare si ploios de cateva zile bune, numai ieri a fost cald si frumos. In schimb poate si de la ploaie e mai maraita si fara chef, imi spunea cineva, nu stiu daca e adevarat, ca bebelusii nascuti cu cezariana sunt mai meteosensibili. Cu vitaminele: oare sa nu ii mai dau ? dar teoretic fac pofta de mancare...sau se satura de la ele ? offfffff... maine vine doctoru, sa vad ce mai zice. Iar o sa fiu eu de vina, ca zice ca nu fac mancarea pe gustul ei, ca sunt eu stresata si ii transmit stresul si de aia nu mananca....dar e pe dos: cand ea mananca sunt in al 9-lea cer, cand nu papa rezist o zi doua si apoi intru in depresie, deci practic nu eu ii provoc lipsa poftei...sau m-am prostit de tot.
scuzat-mi lamentarile, da ma mai racoresc si eu
Irina sanatate multa puiutilor tai.
Logam las ca nu o sa mai faci "romantism" 
weekend fain tuturor !
cristi07 spune:
La multi ani, sarbatoritilor de azi!
Dany, nu e prea cald la ora aia...e multa umbra in herastrau....plecarea din parc de obicei e pe la 6:30-7:00...asa ca poti sa vii cu curaj data viitoare.
Irina,
bolnaviorii sa se face bine repede! si sa ne mai dai poze cu ei!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Jasmin012 spune:
Irina, pupam
puiutzii sa le treaca. Cum a fost in Romania? Le-ai facut actele? Mai sunteti tot acolo sau v-ati intors in Spania?
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
ellis spune:
incerc sa incarc un filmulet sa vedeti cum imi chinui copilu'; mama rea! serios! acu' imi pare rau!
IRINA - sanatate puilor! si a mea acum e cacacioasa si cu faringita!
trec imapoi la impachetat pana incarca filmul;
aaaa...Alessia scrasneste din dinti...mi se ridica pielea!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Roxxy80 spune:
Salutare!
Irina, bine ai revenit. Imi pare rau de puiutii tai. Le urez multa sanatate si uite un
de la mine si de la Matei.
Anca, felicitari pentru cei 2 dintisori.
Jasmin, felicitari pentru primul mama. matei se incapataneaza sa spuna numai tata
.
Sa ma mai laud si eu cu puiul meu: deja merge prin toata casa de-a busilea, se ridica de tot ce apuca, face pasi daca se tine de ceva, face mofturi la mancare numai cand suntem afara, scuipa mancarea cand se satura (bucataria mea este varza), este un mare pupacios, nici un dinte la orizont, tot cheliosi (ma rog, avem cateva fire de par)
. In continuare, nu-l ajut cu nimic (nu-l tin sa mearga, nu-l ridic). Oricum se pare ca nu are nevoie de ajutor. e descurcaret baiatul mamei.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare
Crestem, crestem.....
ellis spune:
quote:
citat din mesajul lui ellis
incerc sa incarc un filmulet sa vedeti cum imi chinui copilu'; mama rea! serios! acu' imi pare rau!
Ellis,de
POVESTEA NASTERII
aici e filmul http://www.youtube.com/watch?v=nvWVYNh7zrI
ANCUTAD - sa vezi inca o data ce norocoasa esti ca Maria ta papa ce ii dai; a mea are mofturi si figuri la orice, asa ca trebuie sa o las sa nu stresez copilu' cum am facut in seara asta.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
ellis spune:
noi va lasam, mai intram peste vreo sapt si ceva;
sa va gasim sanatosi! 

Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
mariussimiuc spune:
Ce simpatica e Alessia.
Cum pipaia ea piscotul cu numai un degetel.
E bau bau rau piscotul ala mey...Dar cu castravetele ati mai incercat? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce simpatica e Alessia.Cum pipaia ea piscotul cu numai un degetel.
E bau bau rau piscotul ala mey...Dar cu castravetele ati mai incercat?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mai, ea nu baga in gura ce e de mancare, iar la ce nervi avea, castravete ii mai lipsea!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII