Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
citat din mesajul lui adra_bell

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

quote:
citat din mesajul lui adyanna

Am gasit un subiect pe dc in care se vorbeste despre semnarea unei petitii adresata Metrorex-ului rugandu-i sa faciliteze accesul in statiile de metro pentru carucioare. Am pus link-ul catre acea petitie la semnatura! Poate doriti si voi sa semnati...poate se schimba si la noi ceva...

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

Eu tocmai am semnat si am sa-l pun si pe sot. Tocmai ma gandeam zilele astea cum o sa fac eu sa-mi car copilul si carutul in Herastrau si pe unde mai am de mers si incercam sa-mi imaginez cum sa strecor carutul printre barele alea mobile... sau sa trec carutul pe deasupra aparatelor... dar ce fac cu copilul, mai ales daca sunt singura cu bebe?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Iei carutul in brate si il treci pe deasupra barelor, urci scarile la diverse institutii la fel, faci si muschi la brate si ai si posibilitatea sa distrezi populatia masculina din jurul tau.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

ai dreptate... la asta cu distratul nu ma gandisem... cata dreptate ai!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

ellis, imi pare rau pentru ce ati patit! pupici fetitei si mamicii!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

si eu sunt prezenta maine in herastrau!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

quote:
citat din mesajul lui adyanna

Am gasit un subiect pe dc in care se vorbeste despre semnarea unei petitii adresata Metrorex-ului rugandu-i sa faciliteze accesul in statiile de metro pentru carucioare. Am pus link-ul catre acea petitie la semnatura! Poate doriti si voi sa semnati...poate se schimba si la noi ceva...

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare

Eu tocmai am semnat si am sa-l pun si pe sot. Tocmai ma gandeam zilele astea cum o sa fac eu sa-mi car copilul si carutul in Herastrau si pe unde mai am de mers si incercam sa-mi imaginez cum sa strecor carutul printre barele alea mobile... sau sa trec carutul pe deasupra aparatelor... dar ce fac cu copilul, mai ales daca sunt singura cu bebe?

La fiecare trecere de-aia este o poarta pentru acces cu carucioare, dar pana acolo, pe scari trebuie sa-l cari in brate...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ellis m-am blocat si m-am speriat de numa' ! Sanatate multa multa puiutei tale.

Vasari poate aici la noi mai prin nord e problema mai mare, cand era al meu baiat mic se dadeau inclusiv pastilute de iod copiilor la scoala. Eu oricum nici nu sunt speriata asa de sare, la cum se fluctueaza teoriile sunt convinsa ca peste cativa ani se schimba iar toate cu susu'n jos si poate va fi necesar sa manance sare si cand sunt mici . Poate varsta e de vina, dar atatea s-au schimbat in ceea ce priveste alimentatia in general, azi erau bune portocalele, maine erau cancerigene, apoi iar schimbare si tot asa. De aceea principiul meu este putin din toate, fara excese, dar nici fobii si prea mare strictete.

Rodica din cate stiu eu s-ar putea sa fie o usoara infectie (poate fi un rosu in gat) si o usoara anemie, care se trateaza simplu cu fier.

bebelina mea doarme o repriza intre 12-14.00, una intre 16-18.00 si apoi seara de pe la 21.30.

noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

am revenit, iaca dupa 2 saptamani..nu am citit din urma din lipsa acuta de timp..

noi suntem in principiu ok..avem de azi si noi primul coltisor..ne-a depasit careva? primul dinte la 8 luni jumate...he he he...deci, va rugam insistent sa ne puneti un iepuras

bb meu s-a pus pe somn de vreo 2 saptamani..cred ca dintele asta l-a obosit rau..doarme mult ziua, cam vre 3 reprize de 1, 1h si 1/2 si 2 ore.

eu am mult de lucru cu casa...de curatat toata ziua, spalat..plus chinuiala cu scos copilul afara etc..ca stau intr-o zona f aiurea.

asa, vroiamn sa intreb dc mai e vreun bebit care are doar 4 mese pe zi..sa-mi spuna si mie cum imparte mesele, ca mie nu prea imi mai incap fructele.
si inca ceva..cam cat ficat se da la o masa lui bebe?si cu ce legume credeti ca merge mai bine?

eu am obs. ca bebita mea a avut scaun moala o saptamana inainte de a=i iesi dintisorul..am bagta in el toate alimentele constip[ative, dar nu am reusit mai nimic.

ellis, din cate am prins, asa pe sarite, inteleg ca ai avut un incident cu piti..imi pare tare rau, o pupa stefanut pe micuta, sa nu mai dea emotii la mamica.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

cristina genunchierele mi le-a trimis o prietena din germania, dar nu sunt prea incantata caci serban are piciorusele cam subtiri si ii cam aluneca de pe genunchi.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De noi v-a fost dor? Ia sa ma duc sa vad...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

quote:
citat din mesajul lui Victo

hello

am revenit, iaca dupa 2 saptamani..nu am citit din urma din lipsa acuta de timp..

noi suntem in principiu ok..avem de azi si noi primul coltisor..ne-a depasit careva? primul dinte la 8 luni jumate...he he he...deci, va rugam insistent sa ne puneti un iepuras

bb meu s-a pus pe somn de vreo 2 saptamani..cred ca dintele asta l-a obosit rau..doarme mult ziua, cam vre 3 reprize de 1, 1h si 1/2 si 2 ore.

eu am mult de lucru cu casa...de curatat toata ziua, spalat..plus chinuiala cu scos copilul afara etc..ca stau intr-o zona f aiurea.

asa, vroiamn sa intreb dc mai e vreun bebit care are doar 4 mese pe zi..sa-mi spuna si mie cum imparte mesele, ca mie nu prea imi mai incap fructele.
si inca ceva..cam cat ficat se da la o masa lui bebe?si cu ce legume credeti ca merge mai bine?

eu am obs. ca bebita mea a avut scaun moala o saptamana inainte de a=i iesi dintisorul..am bagta in el toate alimentele constip[ative, dar nu am reusit mai nimic.

ellis, din cate am prins, asa pe sarite, inteleg ca ai avut un incident cu piti..imi pare tare rau, o pupa stefanut pe micuta, sa nu mai dea emotii la mamica.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

victo , noi avem tot 4 mese insa noi papam frucetele seara la masa de la 18, noi am fost depistati cu reflux si am facut tratament si acum avem program personalizat de masa, luam fructele seara pt ca sunt acide si-i fac rau dimineata.
asta pana se mai obisnuieste si apoi usor sor le mutam dimineata inca nu stiu cum o s-o facem astept sa vad ce zice dr.

ellis inima mare pt puiut.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui logam

Ia uitati aici ce stiu eu sa fac! http://good-times.webshots.com/video/3012875410103487165IulVuQ

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput