Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ank83

chiar ca e mare liniste pe aici... Noi am fost plecati o spatamana la Hateg... si am revenit in Timisoara ...restul concediului se amana pe luna viitoare....
Raul nu mai sta o clipa ... trage de tot ...se arunca de oriunde ar fi... chiar in cap de pe pat ... de abea am reusit sa il prind ..nu stiu de unde am avut reflex asa bun... parca are furnici in .
BB2 misca foarte des si el, burtanul a crecut in ultimele 2 saptamani.. Raul ..... ma solicita la maxim.... E deja greu cu 2 copii

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

HIHIHI...mult spor si rbdare iti urez cu cei doi bebei!!!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

quote:
citat din mesajul lui ellis

quote:
citat din mesajul lui ellis

incerc sa incarc un filmulet sa vedeti cum imi chinui copilu'; mama rea! serios! acu' imi pare rau!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

aici e filmul http://www.youtube.com/watch?v=nvWVYNh7zrI

ANCUTAD - sa vezi inca o data ce norocoasa esti ca Maria ta papa ce ii dai; a mea are mofturi si figuri la orice, asa ca trebuie sa o las sa nu stresez copilu' cum am facut in seara asta.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Sa stii ca am noroc cu Maria ,ea manaca orice ...si poate aia mica nu manaca orice ca e dinamovista punei un tricou cu steaua poate merge

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Da! Si eu cred ca tricoul e problema!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am mai vazut o miresica de-a noastra la concurs.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Cine? Ca si eu am niste picioare pe acolo!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui Aralia

quote:

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

ce picioare????

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi07

La multi ani:

Maria (de zeynat), Maria Alexandra,Irina
Petru Cristian

si nu in ultimul rand...Adina

Poze Radu

LAAAAAAAAAAA MUUULTI ANI! SANATATE SI MULT NOROC!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

m-a infofolit mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi07

quote:

quote:

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

ce picioare????

Poze Radu

Picioarele astea, in poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ara1.jpg...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

[/quote]

Picioarele astea, in poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ara1.jpg...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

[/quote]

am vazut un picior sexy..ar nu am percutat ca e al tau
pai ziceti dragi mamici care ati mai pus poze sa va votam!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Fain picior!
Dar babutele alea siderate din fundal cine erau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

va mai aduceti aminte de noi?
daca nu , nu e nici o suparare....asa imi trebuie daca nu mi-am mai facut timp sa trec pe aici....

am fost singura cu mica....bunici plecati in concediu...l-am ajutat si fratele meu cu licenta...(acum tre sa vina de la exam.....am niste emotii),am mai fost pe la lucru, verisoare bolnave, ploi cu grindina care au distrus acoperisul casei bunicii mele(cautat meserias si reparat)...o groaza,ne-a venit noua masina..cauta leasing ....si uite asa s-au dus zilele mele si timpul meu liber implicit
acum...Ana e mai ok, tre sa ia vitamine(Visol)ca nu bea lapte destul, calciu si fier...nasol ca nu mai prea vrea sa le inghita...s-a plictisit si ea saraca
e tot in urma cu kg...asta e
toata ziulica face manevre....merge si ea pe langa ce se poate tine, ii place daca o tin eu si ne plimbam

avem o problema cu incaltamintea care de acum ar trebui sa o poarte...eu nu am incaltat-o niciodata...(nu i-am luat papuci..era doar in sosete)acum i-au adus bunici sandalute , ghetute...sta pe loc si plange cu ele in picioare...nu pot sa o urnesc din loc incaltata...greseala mea...acum i-am luat ceva papucei mai moi... sa o obisnuiesc ca are ceva in picioare,ei , saraca ii este frica de papuci....vom depasi momentul....rabdarea doar imi lipseste

altceva nici nu stiu ce sa va mai spun...toate sunt noi si vechi sunt toate....voi ati bagat puternic aici...de recuperat nici nu poate fi vb....din pacate...totusi sper ca toata lumea de p-aci e bine

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput