Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bai Lala, dar ce plete are Andrei. Noi inca suntem la acelasi stadiu de cand ne-am nascut, adica super cheliosi.
E tare frumos piticul tau, cred si eu ca a facut ravagii!!!

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

Salutare doamnelor, bine v-am regasit
Ne-am intors si noi din vacanta de pe plaiuri bulgaresti
Am fost in Albena si a fost superb . Stiam eu ca cel mai usor concediu este cel cu pitic sub un an . Andrei a fost un exemplu de bebelus : a mancat, a facut plaja , a dormit si am facut plimbari lungi pe faleza chiar si la ora 23.00.
I-a placut tare mult agitatia era cu ochisorii dupa fiecare persoana si le zambea de faceam coada pe malul marii dupa el ...cuceritorul meu mic .
E bronzat ca un puiut de cioara desi in proportie de 90 % a stat sub umbrela, la umbra .
Cert este ca as mai fi stat acolo minim o saptamana atat de bine ne-am simtit .
La drum s-a comportat bine desi am facut cam 5 ore atat la dus cat si la intors . La intoarcere deoarece cu toata clima data drumul a fost totusi cam cald pe autostrada noastra si trecuse cam multisor a marait un pic , in rest a stat cu fratello in spate si s-au jucat cu jucarii .
Am un pitic de campanie caruia in mod cert ii place in deplasare. Cred ca la iarna mergem la sky in Austria

Poze cu bronzuliciul balacila gasiti aici :
http://community.webshots.com/album/563920569iByLBA?start=24

Ma apuc sa citesc si din urma un pic .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Imi pare tare, tare rau pt starea bunicii tale. Eu am trecut prin asa ceva si stiu cum trebuie sa te simti. Eu am fost crescuta de bunici de la 11 luni, cand a murit mama mea. Eu cand vorbesc de mama mea ma refer la bunica care are 80 de ani si a fost f f bolnava de curand. Acum se simte putintele mai bijne, dar a fost diagnosticata cu Alzhaimer.

quote:
citat din mesajul lui Aralia

quote:
citat din mesajul lui adra_bell

Aralia, cum mai e bunica?

Rau..am fost la mai multi doctori si au zis toti ca nu are rost nici macar sa faca tratament, ca e mult prea avansat cancerul. I-au dat niste chestii ca sa poate sa respire (pe inhalator, un cortizon si inca ceva) si atat. Au zis ca mai are 1 luna, 2, 3 maxim...asa ca mergem la ea de 2 ori pe saptamana ca sa stea cat mai mult cu Alexia. Asa as vrea sa traiasca destul ca sa o tina minte Alexia, ca asa bunica ca a mea nu are nimeni! Dar n-o sa fie asa...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxxy, multumesc de raspuns, cu glicerina si nistatin ii dau si eu de vreo 10 zile si nici gand sa ii treaca.
Aralia, bine faceti ca o inconjurati cu dragostea voastra. Important este sa se stie iubita si sa nu sufere saracuta...

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxxy80

Bai Lala, dar ce plete are Andrei. Noi inca suntem la acelasi stadiu de cand ne-am nascut, adica super cheliosi.

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Plete avem cu duiumul insa sunt si dezavantaje : transpira rau, ii intra bretonul in ochi si se enerveaza si mai face si niste bubite de la transpiratie
Asa ca ma gandesc serios sa il tund un pic dar nu ma lasa familionul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc de aprecieri, bronzuliciul pletos va pupa cu drag

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Lala eu am tuns-o pe Eva. Era tot timpul transpirata, la ceafa avea o gramada de par, in care mai gaseai banana sau piure de legume. Familionul s-a cam mirat dar era deja tunsa:D. Turta sau motul nu tin de religie, sunt traditii, o data ce i-a taiat popa din par la botez....

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dragelor,

vazut poze cu Andrei pletos si frumos ! se potriveste cu buburuza mea iubita, si ea are par mare.

Roxxy nici Mateiutul nu e mai prejos, chelios da tot frumos ! numai bebei frumosi pe la noi !

Iubitica mea s-a ridicat de ieri in picioare, catarandu-se pe mine. Imi vine sa o pap ! Ieri a fost si doctorul, a zis ca e un pic rosie in gat, poate de aia nu a papat, sa o las in pace ca e frumoasa si sanatoasa si nu trebuie multe kilograme. A zis ca in general mamelor le place sa duduie pamantul cand trec copiii lor.

Ma tot gandesc la ce a zis Victo, sa o trec la 4 mese, dar sunt stresata, ma gandesc ca poate mai des papa mai putin dar se aduna. Ce ma fac daca la 4 mese nu papa una.

o duminica faina va doresc !

Imi zicea Cristina sa pun si eu poze, dar va spun sincer, eu nu postez poze la liber. Poate din cauza profesiei sunt stresata, dar am auzit atatea si m-am ferit tot timpul de asta. Asa ca folosesc Picassa, dar nu public, ci numai trimit invitatie la cei pe care ii cunosc, pe mail. Daca cineva doreste sa vada poze, sa imi dea adresa de mail pe PM si pot trimite invitatie. Sper sa imi intelegeti fobia si sa nu va suparati.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Sorina7

Buna dragelor,

Imi zicea Cristina sa pun si eu poze, dar va spun sincer, eu nu postez poze la liber. Poate din cauza profesiei sunt stresata, dar am auzit atatea si m-am ferit tot timpul de asta. Asa ca folosesc Picassa, dar nu public, ci numai trimit invitatie la cei pe care ii cunosc, pe mail. Daca cineva doreste sa vada poze, sa imi dea adresa de mail pe PM si pot trimite invitatie. Sper sa imi intelegeti fobia si sa nu va suparati.

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Vezi ca avem album comun, care nu este la liber. Pe prima pagina gasesti adresa.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Multumim pentru complimente .

Eu as incerca cam 2 zile sa o trec pe 4 mese si as vedea cum reactioneaza, dar asteapta sa se faca bine de rosu in gat pt ca nu sunt indicate schimbarile in perioada cand sunt bolnaviori.

quote:
citat din mesajul lui Sorina7

Buna dragelor,

vazut poze cu Andrei pletos si frumos ! se potriveste cu buburuza mea iubita, si ea are par mare.

Roxxy nici Mateiutul nu e mai prejos, chelios da tot frumos ! numai bebei frumosi pe la noi !

Iubitica mea s-a ridicat de ieri in picioare, catarandu-se pe mine. Imi vine sa o pap ! Ieri a fost si doctorul, a zis ca e un pic rosie in gat, poate de aia nu a papat, sa o las in pace ca e frumoasa si sanatoasa si nu trebuie multe kilograme. A zis ca in general mamelor le place sa duduie pamantul cand trec copiii lor.

Ma tot gandesc la ce a zis Victo, sa o trec la 4 mese, dar sunt stresata, ma gandesc ca poate mai des papa mai putin dar se aduna. Ce ma fac daca la 4 mese nu papa una.

o duminica faina va doresc !

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Lala, daca Matei ar fi avut plete, cu siguranta l-as fi tuns. Ma gandesc ce groaznic trebuie sa fie pt ei sa transpire si sa li se lipeasca parul tot timpul. Si familia mea tine cu dintii de traditii, dar asta cu netunsul pana la mot/turta, mi se pare o traditie stupida, pe care chiar nu o inteleg. Pe sotul meu l-au tinut cu plete pana la 3 ani si acum vreo 2 saptamani mi-a aratat soacra-mea motul lui. Era o adevarata coada. Si am intrebat-o suparata cum de a tinut copilul sa se chinuie atata timp. Ea era f mandra de parul lung al lui barbate-meu .

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

quote:
citat din mesajul lui Roxxy80

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Plete avem cu duiumul insa sunt si dezavantaje : transpira rau, ii intra bretonul in ochi si se enerveaza si mai face si niste bubite de la transpiratie
Asa ca ma gandesc serios sa il tund un pic dar nu ma lasa familionul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput