Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai revenit!

E normal sa-ti fie greu, dar tare frumos va fi cand va creste si fetita si se vor juca impreuna. In rest, te simti bine? Cand afli sexul lui bebe din burtica?

Citind diverse subiecte de pe forum putin mai devreme, am observat la un anumit subiect ca raspunsese Anacami. Stiu ca nu a mai intrat de f mult timp pe la noi si mie chiar imi pare rau pt ca imi placeau f f mult postarile ei (din care am avut si multe de invatat). Cami, esti suparata pe noi? Poate, totusi, mai intri putintel si pe aici .

quote:
citat din mesajul lui Ank83

chiar ca e mare liniste pe aici... Noi am fost plecati o spatamana la Hateg... si am revenit in Timisoara ...restul concediului se amana pe luna viitoare....
Raul nu mai sta o clipa ... trage de tot ...se arunca de oriunde ar fi... chiar in cap de pe pat ... de abea am reusit sa il prind ..nu stiu de unde am avut reflex asa bun... parca are furnici in .
BB2 misca foarte des si el, burtanul a crecut in ultimele 2 saptamani.. Raul ..... ma solicita la maxim.... E deja greu cu 2 copii

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Super pozele din Herastrau! Pupici la toata gasca.

Pupici si la gimnasta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vineri am programare la 4 D la ora 18

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Salutare doamnelor, bine v-am regasit
Ne-am intors si noi din vacanta de pe plaiuri bulgaresti
Am fost in Albena si a fost superb . Stiam eu ca cel mai usor concediu este cel cu pitic sub un an . Andrei a fost un exemplu de bebelus : a mancat, a facut plaja , a dormit si am facut plimbari lungi pe faleza chiar si la ora 23.00.
I-a placut tare mult agitatia era cu ochisorii dupa fiecare persoana si le zambea de faceam coada pe malul marii dupa el ...cuceritorul meu mic .
E bronzat ca un puiut de cioara desi in proportie de 90 % a stat sub umbrela, la umbra .
Cert este ca as mai fi stat acolo minim o saptamana atat de bine ne-am simtit .
La drum s-a comportat bine desi am facut cam 5 ore atat la dus cat si la intors . La intoarcere deoarece cu toata clima data drumul a fost totusi cam cald pe autostrada noastra si trecuse cam multisor a marait un pic , in rest a stat cu fratello in spate si s-au jucat cu jucarii .
Am un pitic de campanie caruia in mod cert ii place in deplasare. Cred ca la iarna mergem la sky in Austria

Poze cu bronzuliciul balacila gasiti aici :
http://community.webshots.com/album/563920569iByLBA?start=24

Ma apuc sa citesc si din urma un pic .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Lala, am vazut bronzuliciul pletos, cum prinde el valurile! Foarte frumos, se vede ca i-a placut!
Ank, astept cu nerabdare sa ne spui cum s-a vazut pasarica de fetita.
Noi am fost ieri la tara la bunicul, unde erau si verisorii si niste copii din vecini, asa ca Eva a mancat pe nerasuflate cam 130 de grame de pilaf de pui cu legume, in timp ce 'vorbea' cu ceilalti copii
Sunt suparata tare cu aftele ei, nu ii trec sub nici o forma, stiti voi vreun alt remediu, ceva? Ma duc maine din nou cu ea la doctor sa ne dea o trimitere la dermato.
Petro, sunteti deja in RO?
Roxx ce mai veste-poveste?
Aralia, cum mai e bunica?

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza!
Am vazut poze cu Andrei la mare! E un dulce si e normal sa faca ravagii pe plaja...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Ma bucur din suflet ca v-ati simtit asa de bine si ca piticul s-a comportat exemplar. Si noi plecam pe 4 august la Saturn si sper ca matei sa se poarte la fel de bine. Pana acum s-a purtat exemplar oriunde am mers cu el. Avem mare noroc cu bebeii astia neplangaciosi! .

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

Salutare doamnelor, bine v-am regasit
Ne-am intors si noi din vacanta de pe plaiuri bulgaresti
Am fost in Albena si a fost superb . Stiam eu ca cel mai usor concediu este cel cu pitic sub un an . Andrei a fost un exemplu de bebelus : a mancat, a facut plaja , a dormit si am facut plimbari lungi pe faleza chiar si la ora 23.00.
I-a placut tare mult agitatia era cu ochisorii dupa fiecare persoana si le zambea de faceam coada pe malul marii dupa el ...cuceritorul meu mic .
E bronzat ca un puiut de cioara desi in proportie de 90 % a stat sub umbrela, la umbra .
Cert este ca as mai fi stat acolo minim o saptamana atat de bine ne-am simtit .
La drum s-a comportat bine desi am facut cam 5 ore atat la dus cat si la intors . La intoarcere deoarece cu toata clima data drumul a fost totusi cam cald pe autostrada noastra si trecuse cam multisor a marait un pic , in rest a stat cu fratello in spate si s-au jucat cu jucarii .
Am un pitic de campanie caruia in mod cert ii place in deplasare. Cred ca la iarna mergem la sky in Austria

Poze cu bronzuliciul balacila gasiti aici :
http://community.webshots.com/album/563920569iByLBA?start=24

Ma apuc sa citesc si din urma un pic .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui adra_bell

Rau..am fost la mai multi doctori si au zis toti ca nu are rost nici macar sa faca tratament, ca e mult prea avansat cancerul. I-au dat niste chestii ca sa poate sa respire (pe inhalator, un cortizon si inca ceva) si atat. Au zis ca mai are 1 luna, 2, 3 maxim...asa ca mergem la ea de 2 ori pe saptamana ca sa stea cat mai mult cu Alexia. Asa as vrea sa traiasca destul ca sa o tina minte Alexia, ca asa bunica ca a mea nu are nimeni! Dar n-o sa fie asa...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani! tuturor celor care isi sarbatoresc astazi onomastica
La multi ani! bonzai mititel Ilana Andreea

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Am patit-o si eu cu Matei acum vreo luna si jumatate. Intr-o dimineata m-am trezit cu el cu gurita plina de puncte albe. Am crezut ca o iau razna. Pediatra i-a recomandat glicerica cu stamicin. Diagnosticul ei a fost candidoza bucala. I-am dat cam de 4-5 ori pe zi timp de 3-4 zile. pana la urma i-au disparut. Am avut noroc ca totusi manca pt ca am inteles ca multi copii nu mai mananca cum trebuie.

quote:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna dimineata!
Lala, am vazut bronzuliciul pletos, cum prinde el valurile! Foarte frumos, se vede ca i-a placut!
Ank, astept cu nerabdare sa ne spui cum s-a vazut pasarica de fetita.
Noi am fost ieri la tara la bunicul, unde erau si verisorii si niste copii din vecini, asa ca Eva a mancat pe nerasuflate cam 130 de grame de pilaf de pui cu legume, in timp ce 'vorbea' cu ceilalti copii
Sunt suparata tare cu aftele ei, nu ii trec sub nici o forma, stiti voi vreun alt remediu, ceva? Ma duc maine din nou cu ea la doctor sa ne dea o trimitere la dermato.
Petro, sunteti deja in RO?
Roxx ce mai veste-poveste?

Printesa
Citeste o poveste

Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput