Gradinita Junior (Dr. Taberei)
Buna,
Baietelul meu are 2 ani si 8 luni si am vrea sa incepem gradinita.
As vrea sa aflu mai multe pareri de la mamicile care au copiii la gradinita Junior din Dr. Taberei. Sunteti multumite de aceasta gradinita (mancare, educatoare, cursuri optionale ... )?
Am fost sa o vad si chiar am stat de vorba cu directoarea de acolo. Mi s-a parut totul in regula. Ce nu prea mi-a placut insa au fost salile de clasa care parca nu sunt asa spatioase.
Despre gradinita Daria (de la Valea Oltului) stiti ceva?
Mioara
Raspunsuri
nikolaki spune:
despre gradi junior am informatii ca totul este bine,eu am avut baietelul la gradinita Daria.Da stiu ca arata bine ca este spatioasa insa au multe lacune.In primul rand nu se face nici un triaj al copiilor bolnavi baietelul meu de la gradinita aceasta a facut (in doua luni cat a mers acolo) urm:rino- faringita acuta/otita si trei amigdalite pultacee.De una dintre ingrijitoare baietelul imi spunea ca o intreba diverse si ea ii raspundea "nu am sapte urechi sa va ascult pe toti", directoarea cand i-am propus sa controleze asistenta copii in fiecare dimineata mi-a spus ca nicaieri nu se face asa ceva si ca daca-i gaseste cu ceva in gatut oricum parintii nu ii iau acasa.Asa ca dupa aventura cu dupa trei zile de Daria imi venea acasa cu febra timp de doua luni am renuntatAcum merge la alta gradi de care sunt foarte multumita dar nu este nici una dintre cele mentionate de tine,insa despre junior am auzit de la mamicute care au copii acolo ca este foarte bine.Noi am aflat de ea dupa ce deja o gasisem pe actuala gradi.Iti doresc bafta si stai departe de Daria.
zotty spune:
Nu inteleg de ce draga mea nikolaki sau florina de ce te aprinzi atata cand vorbesti de gradinita Daria. In primul rand eu am copilul acolo de cand s-a deschis gradinita si nu am avut nici o problema cu el. Sunt o mamica care,da, are copilul acolo la gradinita si te stiu. Nu cred ca copilul tau a fost din 2 luni intregi o saptamana intreaga la gradinita. Cand sunt copii bolnaviori se tin acasa, si se face trierea in fiecare dimineata la ora 9.00. Eu una sunt foarte multumita din toate punctele de vedere nu stiu ce ai tu cu gradinita.
Spre deosebire de alte gradinite este foarte spatiosa, are o gramada de jucarii si materiale didactice si domnisoarele de acolo sunt foarte dragute nu fac nici o diferenta intre copii cum se intampla in alte parti.
samburel2 spune:
salut,
anul acesta mi-am inscris copilul la gradinita. are 2 ani si este alergica la gluten cronic( este celiaca). am inceput sa contactez gradinitele din sectorul 6 si sa discut dc au disponibilitatea de a-i respecta regimul alimentar.
ei bine, gradinita junior ne-au exclus de la telefon. nici nu s-au sinchisit. dupa ce am dat un feet-back directorului general, pana la urma acesta, din marinimia dumneaei ne-a propus sa ducem copilul dupa masa de dim si sa-l luam inainte de masa de pranz. o rusine. si in restul timpului ce sa fac? sa mai angajez o bona probabil.
nu stiu cum vi se pare voua, dar mie mi s-a parut o nesimtire crasa.
nu toti copiii sunt perfecti.
nu au fost singurii care ne-ai refuzat. cineva de la o gradinita in lb germana din militari mi-a zis ca dupa ce ca este stresant sa lucrezi cu copiii mici mai adaugam un stres, cel al alimentatiei.
pt gradinita daria, degetica si inca 2 gradinite in lb germana din cotroceni faptul ca trebuiau sa fie mult mai atenti la regimul alimentar nu i-a speriat. si aceste gradinite nu sunt asa de cu mot in frunte precum gradinita junior.
consider ca o data cu renumele, o companie, fundatie trebuie sa se implice si in viata sociala oferind ceea ce altii de talie mai mica nu pot.
pentru copiii cu celiachie exista o gradinita la iasi.
poate se va deschide si in bucuresti vreuna.
cu bine, tuturor
paula2003 spune:
La acesta gradinita "Gradinita Maryland" http://www.gradinitamaryland.ro/
stiu sigur ca fac mesele in functie de nevoile copilului.
Incearca.