Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
bernix spune:
Se pare ca si-n seara asta bantui singura pe DC...
....si iar am chef de vorba...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
isabeluta spune:
Buna seara!
Inainte de toate
sarbatoritilor zilelor ce au trecut: bebici, mamici sau tatici!!!
pe toti
Am reusit sa citesc cateva pagini...nu am terminat...sunt sfarsita, m avut o saptamana superplina si a culminat cu ultimele 2 zile curs all day...interesant, dar cu rusine recunosc in pauze doar la bebe ma gandeam...la job macar sunt bagata toata in task-uri...
Luni seara am facut un meci de basket cu tati si colegii lui ![]()
A fost tare frumos...prima iesire la plimbare la ora de baita...
Foarte frumoase mamici:NAna si Maria si ce sa mai zic de bebici!!!! Vreau si eu...al meu ori doarme ori se pregateste... Nana nu am fugit pe cuvant ![]()

Poate in we asta imi iese pasienta...
Si din categoria cu ce se pot rani gagalicile: al meu si-a tras o zgarietura de toata frumusetea cu marginea olitei...pe care...apropo, nu o foloseste. Acum astept sa-i treaca si sper sa nu ramana cu semn...off, off, mai, mai.
Apropo, Adi durerea de gat a trecut singura. Ma gandesc sa nu fi fost o alergie la mijloc...
Pic de somn...Noapte buna!!!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
danuta36 spune:
Seara buna si de la noi!
Intru numai un pic sa va salut si sa va spun ca mi-a fost dor tare de voi...Am revenit azi din mini vacanta petrecuta la Sibiu,f fain si relaxant a fost,mai nasol cu timpul ca doar luni a fost frumos,marti si miercuri a plouat si a fost cam rece.
Ne-a bucurat tare intalnirea cu Anca(Afibebe) si baietii ei,pacat ca n-am putut sta mai mult,erau si bebicii cam obositi
Cristi,mare cavaler,a asteptat-o pe Mirunica si i-a adus si o atentie,o jucarie cu melodii...e tare frumusel,asa blondut cu ochii albastri.A ramas fata mea cu gandul la el..![]()
Maine sper sa descarc pozele.
Plec la somn,ca mai nou Miru ne da trezirea pe la 7-7,30 e matinala rau
Sa mai zic ca a fost tare plangacioasa la intoarcere,in masina,si m-am mutat in spate langa ea,ca s-o mai linistesc...Pe la Simeria ne-am miscat tare incet,fusese un accident...am zis Doamne ajuta! ca ne-am vazut cu bine,inapoi acasa.
Noapte buna!
miaunici spune:
Neatza, se pare ca in dimineata asta tot eu fac cafeaua. Nici o problema ... voi mai dormiti un pic ca eu am rabdare, va astept cu ea calda.
Al meu bebe are un program tare rigid. La 8 seara (cel tarziu) musai in pat, iar la 6 dimieata prezentat bibe cu lapte. El mai doarme dupa, dar pe mine ma trezeste definitiv.
Azi chiar as mai fi stat un pic in pat, ca ma cam dor muschii de la sport. Am incercat aseara sa nu ma fac de rusine de tot la sala si am tras cam tare de mine. Rezultatul este ca am senzatia ca sunt facuta din plumb, ma simt asa de grea, de abia imi tarasc picioarele. Ehhh, ma consolez insa ca o sa vina vremea sa numar patratelele de muschi de pe abdomen. ![]()
Bernix sa stii ca si noi o sa luam motul mai repede, dar vorba Sabinei, mare lucru nu e - o masa in familie si niste poze intr-un album.
Uite ce discutau alte fete tot pe forumul asta despre aceeasi treaba. Redau mai jos cu copy paste (scuze dar mi-e lene sa fac sinteza si sa repovestesc)
Motul sau turta este o petrecere care se organizeaza de obicei la varsta de un an, dar, daca acest lucru nu este posibil, poate sa fie organizata pana la 3 ani ai copilului. La acest eveniment nasii au indatorirea de a face cadou finului lor cate un obiect din tot ce foloseste el la acea varsta (un set de hainute complet, diferite accesorii, un obiect de aur, jucarii, etc).
Daca este vorba de o fetita i se rupe turta (o turta dulce pe care o cumpara mama sau bunica) deasupra capului, in bucati care se impart la toti invitatii. Daca este baietel se impleteste o codita si se leaga cu o panglicuta (pentru a putea fi pastrata usor) si se taie de catre nas. Pana la aceasta data baiatul nu trebuie sa fie tuns niciodata.
Copilul este pus sa aleaga 3 obiecte de pe o tava pregatita anume dinainte. Tava sa fie preferabil din argint si pe ea sa se aseze similar ca la ursitori: aur, bani, carte, creion, ruj, pieptan, foarfeca, pahar cu vin, oglinda,etc. Dupa aceasta copilul este ridicat intai de nasi, de bunici si mai apoi de tata si "dat de grinda" facandu-i-se tot felul de urari.
Sper sa te ajute informatiile.
Pupici la toata lumea si week end placut, iar bebeii cu probleme sa se faca repede bine ca sa se bucure si parintii lor de week end in familie.
cecilia L spune:
Buna si de la noi,
Am intrat sa va salutam, sa va spunem ca am ajuns cu bine acasa. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, asa ca o sa revin mai tarziu, daca mai apuc azi.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Am reusit sa citesc acest capitol, mare noroc, doarme teroristul meu, care spre surprinderea mea s-a reacomodat destul de bine acasa.
Roxana, multa sanatate lui Alex, sper sa fie ultima voastra patanie pe anul asta.
Pupam toti papanasii bolnaviori.
poze noi
adimercedes spune:
quote:
citat din mesajul lui myral
Am admirat-o si pe Lisa de Adi , e o scumpa si am vazut ca mananca si legume, nu cu aceeasi pofta ca paine cu branzaSi la plaja e tare cool.
L-am admirat si pa Andrei de Nana, e un dulcel mamico, nu ai de ce sa-ti faci probleme mai ales ca nici el nu era mare mancacios.
Ajungem si noi astazi la prima plaja, sperca e departe marea de noi
Va pup, numai bine!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Myral, multumim mult pt aprecieri. Poza aia cu legumele nu mai e de actualitate. NU mai papa legumele. Painea si branza raman la putere. Dar nu ma mai descurajez. Papa cat vrea si sper ca isi va recapata pofta de mancare, desi daca seamana cu taica-so, slabe sanse...
P.S. Eu unde vad poze cu fluturasu'lui Nana???
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
cecilia L spune:
Acum despre noi.....
Dupa aproape 2 saptamani de boala pt Cristi, baiatul a inceput sa se comporte foarte bine la, si cu bunicii, asa ca am reusit sa mai respir si eu pitin, nu mult dar este ceva....abia acum spre final a fost aproape ok.
Merge destul de bine singurel, isi da drumul singur de la scaun la masa, sau spre noi daca il strigam, trebuie sa fiu mereu foarte atenta cand se ridica deoarece pleaca singur si nu totdeuna reuseste sa se mai opreasca, tinteste o jucarie sau un obiect si nu sta mult pe ganduri pana pleaca spre el, e asa haios cand merge cu mainile ridicate, ca sa nu mai spun ca nu poti sa-l opresti sa ajunga la ce vrea sau unde vrea, te prinde de mana si te duce acolo, daca te opui se aseaza jos si plange pana faci ca el....am incrcat sa nu fac ca si el si nu se opreste din plans.....micul santajist.
De vorbit...spunem multe cuvinte mai clare sau mai putin clare, dar sunt cuvinte care chiar semnifica ceva pt el, gen aide=haide, ute=dute, ten=tren, am=ham, au=miau, ale= bunicu, ama=bunica, ai=hai si multe gesturi care insotesc cuvintele, da din cap la nu sau la da.
Cu trezitul noaptea stam cam la fel, mai rar in prima parte a noptii si mai des spre dimineata, de baut lapte din bibe nu se pune problema, mai bea seara max 100ml din canuta cioc de la avent, azi i-am luat o cana cu pai si este tare incantat de ea, bea foarte bine apa cu paiul....m-am scos, nu mai insist cu bibe, direct cana.Deci nu am reusit sa-l intarc, sau macar sa-i scot tatzi ziua.
In rest papa foarte bine, mai greu cu fructele si iaurtul, mai bine mancarica gatita, fie supa, ciorba sau alta mancare, prefera totusi piureul.
revin, s-a trezit
poze noi

ca e departe marea de noi