Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
magdalena76 spune:
Am uitat sa spun ca Vladut are 11 kg si 85 cm (este cam lungan, dar are cu cine sa semene...)
magdalena76 spune:
Fetelor, o sa-mi fie tare dor de voi..... mai vroiam sa spun ceva dar am uitat.... deh, neuronu’ meu deja a intrat in vacanta...
magdalena76 spune:
Mi-am adus aminte..... si la noi olita este o chestie mai ciudata pe care ti-o pui in cap... dupa ce ai stat pe ea un fff scurt timp.... in schimb dupa ce face pipi sau caca lui Vladut nu-i place sa stea murdar si vine la mine si imi „indica” ce a facut si ma ia de mana si ma duce la masa de infasat sa-i schimb scutecul.... Am incercat eu cu joaca, cu explicatii, dar deocamdata nu am avut norocul sa folosim olita cum trebuie. Si aici asteptam sugestii....
pisikuta spune:
iete, eu le ntreb ce le da sa manance, ele se lauda! mai putin biata paxela , la ea e mult prea distractiv si nu costa nimic, aer e pe gratis
lapte degresat: si eu stiam ca lor le trebuie din cel integral. habar n aveam ca poate constipa...
cu crenvustii aia nu s eu impacata. ca mie mi se apleaca de la unul singur, semn ca sint foarte grasi. si taare as fi vrut sa mi ziceti sa nu i dau, ca nici voi nu le dati..
mady, LA MULTI ANI fericiti! beeei, puteam sa ti fiu mama daca ma straduiam un pic
marta, ti a revenit graiu', mama . cand e nevoie, ne mai zici, iti mai scriem cate una de bine . sau sa ntreb care ti a facut niscai voodoo de pe aici?
carmenefr : cum fu nunta?
florina felicitari ptr reusita sotului tau!
sori: e o scumpa alexia!
crina: noi sintem acasa, pana pe 21 aug, cand ne grecuim pentru vreo 10 zile, fara copil(). asa ca, ne vedem cand vii la mare.
oo ii dau cam de 2 ori, omleta dimineata. ii mai faceam si la pranz, cu spanac. ia, bine ca mi am amintit!
olita : ca la magdalena. o calareste, o pune pe cap, o plimba peste tot. daca o pui cu fundu n ea, urlaaaaa
azi am lasat o cu bunicii, cam mucila, cred ca i se trage de la plaja de ieri, ca a stat excesiv in apa. doamne ajuta sa scape doar cu atat!
pupim, o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
magdalena76 spune:
gata fetele! plec acasa la copil si la bagaje si maine....
va pup, si cum mai prind un net mai scriu ceva
Mihael@ spune:
kitty, magdalena, si eu ma intrebam daca n-oi fi ramas singura laptareasa...cat despre rarit, mie mi se pare greu la varsta asta, pentru ca nu pricep ei de ce odata se poate si alta data nu...eu cred ca o sa aplic intarcarea brusca(asta cand m-oi hotari), chiar daca e mai dificil, dar macar suferim odata si scapam.
pisikuta, na ca-ti zic eu...nu-i mai da crenvursti la fata ca sunt niste porcarii, cu aceiasi aditivi periculosi ca si restul mezelurilor...nu-i fac nici un bine
eu sunt terminata de somn, azi noapte am dormit 3 ore, restul timpului am leganat-o, am incasat picioare si jucarii in cap pt. ca incercam s-o ignor...speram sa am o perioada de pauza mai lunga, ca abia de o saptamana incepuse sa doarma mai bine...probabil incep maselele, ca vad ca si voi va chinuiti
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui magdalena76
gata fetele! plec acasa la copil si la bagaje si maine....
va pup, si cum mai prind un net mai scriu ceva
Magda si Vladut (31.03.2007)
concediu placuuuut, sedere placuta pe unde mergeti. Paaaa!!!
Pisikuta, da ce, numa trasa de maneca vrei sa fii ca sa nu dai crenwursti sau stiu io ce la copila?! Daca tu nu esti impacata nu ii da si gata. Au fost discutii (cu scantei parca) ca aia nu e buna, ca ailalta nu e buna si tot asa. Dar am cazut la pace ca fiecare face cum vrea cu copilul ei, asa e cel mai fair play.
io la capitolul mancare is cam copy-paste Kitty numa ca raresu nu manca rosii sau castraveti, parca manca ceva mai mult iaurt ca giulia si inca ii mai pasez legumele.
Si zic mersi ca pana acu cateva sapt nu manca legumele decat f putin si cu fitze, acu parca inghite mai mult
Sori, seamana cu tine micuta. Va asteptam sa mai treceti pe la noi
Kmi, am tras cu oki in albumele tale si am mai vazut-o putin pe frumoasa
Riloasa, Val, Phili, Madmat, voi ce mai faceti?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
biky spune:
helau...helau...eu sunt...ma mai tineti minte?
Cu ce sa incep?
Pai...mi-am luat 10 zile din CO sa o fac pe bona in locul soacra-mii care a plecat la Eforie Nord impreuna cu socru-miu si Andra....
Mi-am zis ca toate bune si frumoase...o sa ma plimb prin oras, prin parc...o sa fac plaja in curte si o sa ma scald cu Cati in piscina ei minuscula....cat doarme intru pe net...dar n-a fost sa fie asa!
Caterina a facut bronsita, diaree si i-au iesit incisivii laterali sus cu bale, mofturi si urlete! Cat era treaza alergam intr-una sa nu o scap la scari, sa bage mana prin spatele frigiderului, sa nu se cocote pe masa, scaune, mobila si sa cada in cap. Afara era si mai rau...se juca putin la nisip, sau plimba carutul de papusi dupa care ori strangea pisoii de gat, ori le manca din cereale.....se catara pe gard si apoi isi dadea drumul, dadea drumul la robinetele sau la tasnitorile din curte, portita de la pui...si nu mai zic de cazaturi, benchiuri, joalne ca parca nu vedea unde e treapta, iarba sau alee!
Mii de felicitari mamicilor care reusesc sa aibe grija de nazdravani non-stop!
Asadar, in putinul timp liber care imi ramanea la dispozitie, faceam mancare sau curatenie, calcat, spalat si treburile gospodaresti de afara (taiat vie, scos ceapa si usturoi, legat rosii si castraveti, ingrijirea rodourilor de flori si udat seara si nu in ultimul timp orataniile casei: closca, pui, gaini, broasca testoasa, pisici.... care trebuia sa la fac curat si sa le dau de mancare)
Totusi finalul a fost frumos....la intoarcerea pasarilor calatoare de la Eforie, am plecat cu sotul la Moeciu de Sus 6 zile singuri, singurei .... dar aici nu intru in amanunte
Revin dupa cateva minute....cred ca nici calculatorul nu ma mai cunoaste si imi face fitze!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
carmenefr spune:
Am revenit si noi.
si la noi cu peripetii.Eram programata la coafor la 14, la 15 trebuia sa plec acasa, in cond in care coaforul e la 5min de noi. Am ajuns acolo, tanti care trebuia sa ma coafeze pune bigudiuri unei tipe, eu nu mai avuisesem timp sa ma spal pe cap(parul mi-e blond -gri de la nuantator), ma spala una incepatoare pe cap, cred ca 20min ii ia, la 14.40 cand taoretic cineva trebuia sa-mi faca cocul imi pun bigudiurile in cap, mie mi se pare ceva ciudat la nuanta parului meu...stau 20' cu casca aia de ma trec toate transpiratiile, a, am uitat sa un, ca la coafor desi aveau calculator, nu aveau net, si nici mufa pt un stick de descarcat poze...Deci cocul pe care mi-l alesesem io de pe net si pe care-l aveam salvat pe memory stick i l-am povestit io...Imi face un loc ff lejer, in fata in loc sa-mi stranga suvitele mi le lasa laaaaaargi...Acele de par imi ies destul de usor..........Cocul din spate arata ok , in fata nu-mi pleca si pace!
Dimineata, dupa nunta ma intreaba sora miresei daca cum,va io m-am vopsit dupa civila, ca-s mai deschisa ;la plete...Atunci imi pica fisa ca toanta aia de m-a spalat, mi-a dat cred, c-un nuantator blond,de imi lucea parul asa tare, ca la soare te mai puteai uita, dar la mine, ba!
La 15 trebuia sa fiu acasa, e am ajuns la 15.40, totul s-a decalat, m-am machiat repede, tati a imbracat fata, s-a imbracat si el, tel. suna , ai mei parinti(care dupa biserica trebuia sa preia fata) erau deja in fata florariei(ca sa tina ei lumanarile, pt la la noi in masina io n-aveam cum sa tin si buchetele si lumanarile),mai era s-un var de-al mirelui, ala saracu' 30'min pe putin ne-a asteptat...
La 18 trebuia sa fim la biserica, am ajuns acasa la mireasa cu 15 min inainte, cat sa ii rup turta si sa ne puna cocardele in piept(trandafirul meu a preferat sa stea orizontal tot timpul)
Am o singura poza cu mine, facuta de sot, si cu buchetul...
In rest a fost f bine, nici nu ne asteptam, la local ne-am tot suparat cu dj-u' care punea numa' muzica de tineret, nema sarbe si hore cum voia majoritatea. Si cand ne dadea ceva sarbe, ne tinea in priza 15 min de ne lua cu transpiratii...trebuia o sarba si-o hora...intercalalte...Ma rog...
Apoi am avut probl cu nasul de botez al miresei, care a vb cu dj sa caute"ia-ti mireasa ziua buna!", asta in cond in care mireasa nu mai are tata de 2ani,si tocmai pt a evita mom astea mai sensibile, am "scos" unele momente(legatul miresei cu basma)/cantece.
In rest, oboseala la greu, picioare umflate...basici in talpi
Dar am dansat ...cat m-au tinut picioarele