Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

am uitat sa zic despre spalatul pe dinti. Din ce povestiti voi realizez ca-s norocoasa la capitolul asta. Maya dupa ce-si bea lapticul si ma vede cu periuta de dinti se aseaza pe spate si deschide gurita (scoate chiar si lumba). A avut si ea o perioada in care nu mai vroia sa ma lase sa o spal (asta dupa ce a facut o saptamana pauza ca am uitat sa-i spun mamei sa o spele pe dinti), dar i-am cumparat si pasta de dinti. Doar ating periuta uda de pasta de dinti si cred ca-i place gustul. Dar asta nu inseamna ca sta sa o spal cat ar trebui sau as vrea eu, trebuie sa ma misc repede, ca se duce gustul la urma de pasta de dinti si gata, nu mai vrea. Zilele astea ca i-a spart un canine nu m-a prea lasat sa o atuing prin zona lui, dar in seara asta a fost iarasi cumintica si m-a lasat sa-i perii pe toti. La sfarsit ii dau si ei periuta si incearca sa se spele si singura, deocamdata doar o musca. Dupa toata distractia asta, bea putina apa, ne mai dragalim putin si gata soseste si mos Ene.

A sosit si la mine, asa ca noapte bunaaaaaaaaaa

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna, na ca-mi pun iar paie-n cap. Dar ma gandesc ca cineva tot trebuie sa va traga de maneca. Am citit ca cineva (serios nu am dat atentie la nume extra, sa nu se creada ca am ceva pers.) a mers cu masina cu bebe in brate. Mai fetelor, cele care aveti curajul asta, va puteti imagina ce se poate intampla cu copilul la o frana brusca, la numai 40km/h ? Mai daca nu aveti scaunele, nu plecati oameni buni la drum cu copilul in brate. Aici si daca-si dau centurile jos, se opreste masina si nu se pleaca pana nu sta copilul linistit in scaunel.
Mai intai se ia in calcul siguranta copilului, si daca sunt prea scumpe scaunelele se gasesc si la mana 2-a.

9+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

claudi@ chiar crezi ca treb sa ne traga cineva de maneca?????

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

claudi@ corect , eu renuntasem la scaunul lui silviu ca e mare si ca nu aveam loc in masina dar dupa ce la nici 30 la ora la-m proiectat peste frana de mana aproape cu capul de bord iam montat instant altul

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Claudi@, banuiesc ca la mine te referi si sunt de acord cu tine.Stiam si eu care sunt riscurile.Ideea e ca noi nu avem masina si deci nici scaun de masina.Pe cel cu care am mers in concediu l-am imprumutat tocmai pentru siguranta lui.Problema a fost ca el nu a mai stat niciodata in scaun de masina si pur si simplu racnea daca il puneam in el.Adormea in brate si abia apoi il puneam in scaun,unde dormea si 3 ore.
Nu am avut cum sa-l invat cu scaunul de masina intr-un timp atat de scurt si nici sa merg cu el plangand atatia km nu puteam.
In alta ordine de idei,George a facut iar febra azi noapte si am observat ca de la paracetamol supozitor nu-i trece,ci doar de la nurofen.Sper sa fie de la dinti si sper nici sa nu mai faca

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

mady vad ca o iei foarte personal, ma refeream strict la persoanele care merg cu copii in brate, si sunt foarte multe, nu neaparat numai pe forum.
Tu ce parere ai, ar trebui trase de maneca mamicile sau nu, sau ar trebui sa asteptam pana cand va aparea la stiri ca un bebe a patit ceva? Sau poate ma exprim eu aiurea, sa zicem, avertizate, suna mai bine?

9+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Fetelor, nu vreau sa fiu rautacioasa, Doamne fereste, dar ganditi-va la siguranta puiutilor vostri, pe care i-ati asteptat cu nerabdare, care sunt lumina ochilor vostri. Nu conteaza ca urla, pana nu sta copilul in scaun nu plecati la drum. La 40km/h, la o frana brusca e proiectat si poate muri. Nu doresc asta nimanui.
Nu vreau sa supar pe nimeni, departe de mine gandul asta.

Lumi, nu stiu daca tu esti, am sa ma uit totusi in urma sa vad.

mandy , inca ceva, daca as tine cont de hormonii mei , la ora asta si de cat de rau imi este, as puteao lua f personal si m-as putea simti nedorita pe forumul asta.

9+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ieeeee, fight, cat fight!!!

Claudia, ai zis bine, ce-ai zis. Asa o fi in germanica da la noi cre'ca tre sa mai treaca apa multa pe garla pana om gandi cu totii ca voi.

1. si io is la fel ca... voi. Raresu nu merge decat in scaun cu centurile puse. Fie ca urla, se scandalizeaza sau nu ii convine, acolo sta, fara sa negociem. Cand nu mai poate si nu mai poate facem pauza la mers.
2. nu te poti pune cu lumea, fiecare face cum crede.
3. ohooo, e plin buletinul de stiri de accidente mortale. io una sunt satula de vazut, numa copii zburati prin parbriz nu vreau sa vad. Si e si reclama, exact cu cazul asta ilustrat. Daca nici aia nu prinde.....

Lumi
, sanatate lu Jiji, sper si io sa nu fie decat de la dinti.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

nu am luat-o personal...dar nu stiu dak neaparat treb sa ne traga cineva de mana, cred fiecare stie riscurile la care isi expun copii si fiecare decide singur!!!...eu merg cu razvi numai in scaunul de masina,dar in bucurestiul ala imputit in care faci cel putin o ora panaa ajungi la destinatie nu c ai cum sa il tii in scaun,tinand cont ca pana atunci a stat 3 ore!!!
am vazut in buc un tata singur in masina cu fisu...fiind blocaj nu avea unde sa inainteze,si copilu urla intr-o disperare in scaun,saracu era disperaaaat...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Si pe mine ma ingrozeste reclama aia cu, copilu proiectat prin geam...de aia am si insistat sa luam scaunul de masina (socrii nu voiau ca ocupa prea mult loc).
De plecat nu cred ca mai plecam prea curand asa ca multumesc lui D-zeu ca nu s-a intamplat nimic si am ajuns cu totii intregi acasa.E cam greu sa te lupti de una singura cu socrii pe tema sigurantei copilului tau.Banuiesc ca daca mergeam doar noi3 il legam in scaun si plecam cu el urland la ce traseu lung am avut de parcurs.Insa nefiind eu la volan si cu socrii care il tin numai in brate desi poate sa mearga si nici nu se cere in brate....e mai complicat.
Am mers cam cu sufletul la gura ca sa zic drept si de aia m-am si simtit cand ai zis Claudi@ de bebe in brate la drum lung

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput