Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
madybulancea spune:
Fiu-miu am vazut ca vrea sa se razbune singur,dar eu nu il las...azi ii dadea un copil cu o lopatica in cap si eu i-am zis sa nu ii mai dea,razvi a iesit din casuta respectiva afara a luat pietris si s-a intors sa arunce in copil,eu ma fost pe faza si nu l-am lasat!!!cel mai tare ma enerveaza copii care nu vor sa isi imparta jucariile si cum il vad ca se apropie urlaaaa....eu oricum stau mereu dupa razvi in principiu ca sa nu se loveasca de leagane si de alte cele,si il feresc si de copii rautaciosi!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
phili spune:
buna fetelor!!tare dor mi-a fost de voi
noi suntem bine,am fost la analize la Tm cu urechile si a iesit asa:
cu urechea stanga aude normal,dar pe urechea dreapta aude la 80-100 decibeli(vocea umana are 60 decibeli)deci e bine,multumim lui D-zeu!!
dar din aceasta cauza ne-a spus doctorita ca va intarzia putin cu vorbitul...Partea interesanta e ca si taica-sau e fudul de o ureche,si a vorbit dupa 2 ani juma.
Oricum eram tare stresata ,ca stiam ca e o problema...dar acum m-am linistit.
Voi vad ca sunte-ti bine,am vaut pozele ,intalniri,copilasi draguti.
Noi sarim concediul ca verificarea asta la audiolog a fost de ajuns pe vara asta.
In legatura cu spalatul dintilor,nu vrea nici cum...e un chin,o zi ne spalam 5 nu,dar are o periuta de rezerva cu care se joaca el.De fapt si cu imbracatul e chin,si cu taiatul unghiilor,cu schimbatul,cu curatitul in urechi,nu are stare deloc,e mereu intr-o continua miscare...
Cu olita nici vorba nu vrea sa stea pe ea.Am sa incerc mai tarziu.
INTREBARE:nu a-ti dat nici una la copii,ulei de peste?Eu dau ca are vit,D,A,E,si tot felul .....si nu prea avea pofta de mancare.E tare bun,acum a inceput sa-mi manance si e ok,o lingurita pe zi.
Fetele care au avut ziua LA MULTI ANI!!
Fetele care merg in concediu CONCEDIU PLACUT!!
va pupm pe toti si multa multa sanatate!!
gabi78 spune:
cateva poze noi
eu nu am dat ulei de peste dar ii dau drojdie de bere, tot pentru pofta de mancare.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
madybulancea spune:
gabi super pozele...unde erati???k era asa frumos.....si frigiderul mi-a placut..muuuuuuuuuuultaaaaaa caaaarneeeee!!!!
gabi a mai facut caca cu firisoare de sange???cred ca e de seminte...
nici eu nu am dat ulei de peste,sau altele,dar am auzit ca e bun!!!
Poze Razvanelu
roxanici spune:
quote:
citat din mesajul lui madybulancea
gabi super pozele...unde erati???
Poze Razvanelu
la Seciu, nu ai vazut ca scrie?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Lumi_Nag spune:
Salut!
Nu am mai citit de multisor ce ati mai palavragit voi pe aici din lipsa de timp.Si acum m-a apucat doru' si am vazut ca m-a strigat Marta.
Noi ne luptam cu ultimii dinti alias caninii de jos si vad ca se lasa cu temperatura si kaka moale.
Am fost plecati toti 3 si cu socrii 3 zile la mare saptamana trecuta, la Navodari dar vremea rea ne-a alungat.(Abia acum am citit ca Florin_a este din Navodari ).De la mare am fugit vreo 12 ore pana la Dragasani...pe langa Valcea la o nunta.George a fost foarte cuminte pe traseu in masina, chiar m-a surprins ca a dormit in scaunul de masina cu care a facut cunostinta chiar la plecare .Cand nu dormea ne calarea cand pe mine cand pe socrela.La nunta nu am fost pentru ca a trebuit sa dorm cu bebe, adica sa-l pazesc si desi socrela a zis la Iasi ca facem cu randu'...acolo a uitat
A fost suuuper cald la Valcea,parca eram la mare...
Alte chestii, noutati nu prea am.Ma bucur din plin de concediul sotului si mai trag chiulu de la bebe
Poate revin sa va arat niste poze pentru cine ne-a dus dorul.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Aici poze cu noi3
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
gabi78 spune:
mady nu a mai facut cu sange, pare sa fie ok.
si asa cum zice roxi scrie ca am fost la Seciu. este o localitate la cativa km de Ploiesti unde mergem noi la o vila. Ma bucur ca ti-a placut frigiderul ca si cainilor le-a placut ... au mancat pe saturate ... ca noua ni s-a aplecat.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Crina_mio spune:
phili - ma bucur ca Bogdan este bine, cel putin asa am inteles din mesajul tau. Cat despre untura de peste, nu am dat, probabil e buna, mama cel putin m-a indopat pe mine, ca cica eram prea slaba.
Mady - ai vazut ca nu are copilul nimic la picioruse, doar ti-au zis fetele pe aici praslea razbunator.
Marta - multumim de aprecieri, si sper sa fie norocoasa la cat de mult si l-a intins peste tot .
Andra - tu pe Edy de pe acum vrei sa-l inveti meserie??
Ela - deci de sarbatori dai de baut in casa cea noua, nu??? E fain ca o sa-ti iei chiar casa in care ai crescut si acolo o sa-ti cresti si tu comoara.
florin-a - neplacuta situatie. Judecand la rece, toate suntem impotriva bataii, iar vina cea mai mare o avea bunica si nu copilul copilul ... dar sa o stranga de gat ???? cine mai poate judeca la rece in astfel de conditii?? Oricum palmele le merita mai mult bunica decat el. Si Maya are tendinta de a impinge pe oricine (necunoscut, nu dintre copii cu care e ea obisnuita prin parc) daca pune mana pe ea. Dar sunt tot timpul langa ea, ii explic, sper sa treaca peste faza asta. Si cu adultii la prima vedere la fel reactioneaza. Ii trebuie ceva timp sa se obisnuiasca cu o persoana straina si apoi o lasa sa se apropie de ea.
Gabi78 - super pozele. Cum mai e Tudor cu funduletul?? Sper sa nu fie ceva grav .
Elena - Bestial Adrian in poza de la baita. Distractie placuta la nunta.
karra - da rau te-a suparat acel copil de-ai putut sa-i spui asa ceva.
Lumi - frumos iti sta sa ti departe de okii nostrii o asa frumusete de baiat?!?!? Super poza asta , numai buna de pus in rama.
Fetele ce mai stiti de Ama. Mai este in Romania, ca am vazut niste poze cu Lucas in avion si unele din Romania, si nu stiu de ce am dedus eu ca deja s-a inotrs in Franta. Si eu speram sa treaca sa-si viziteze prietenii din Mioveni si poate ne vedeam si noi.
Noapte buna tuturor.
Crina & Maya Georgia
15 luni