Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, gonghy, multa sanatate Mayei! cred si eu ca te-ai speriat!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Gonghy, un pupic pentry Maya Nu ati primit nici o alta explicatie? Numarul mic de trombocite (cat de mic?) sau trombocitopenie poate fi o cauza a invinetirii, oricum trebuie investigat ce a facut sa scada numarul lor ... dar asociat cu frisoanele, nu stiu ce sa zic ...
Lakioana Reby e grozava deja converseaza cu jucariile, tot timpul am admirat-o
Lilina, Vladone m-a impresionat cum recunoaste el marcile masinilor. Ai un baietel f destept
Beatrix iti promit ca o sa ma invrednicesc sa pun imaginile pe contul comun
Xandrutza multumim pentru micul dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

va urmaresc pt. a afla inf. despre Andreea si Sebi.
Luni il opereaza pe micut dar astazi dim. situatia era incerta.
Rezultatul tomografului din is fusese pus sub semnul intrebarii fiindca nu au mai avut nici un copilas atat de mic cu acest diagnostic. Ar fi trebuit ca astazi sa faca biorezonanta dar s-a renuntat fiindca il radiau prea tare si era riscant. Dupa 6 luni de la ac. interventie urmeaza alta pt. refacerea timpanului si a auzului. Acum se pregateau pt. analize.
Andreea va pupa si va imbratiseaza pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Darria, multumim, ce surpriza placuta! Multumim pentru vestile proaspete despre Andreea!
Le tinem pumnii si ii dorim lui Sebicu multa, multa sanatate!

Beatrix, spor la impachetat, drum bun, concediu placut!
Lexi, sa stii ca si Narcisa imprastie tot felul de chestii prin casa, de obicei dupa ce termin eu de strans Dar ma si ajuta la curatenie, nu tot timpul, dar macar incearca.
Ramo, Daniela, Lilina, ati terminat cu serviciul pe saptamana asta? Sau iesiti din program ca de obicei?

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
citat din mesajul lui xandrutza_76
[brRamo, Daniela, Lilina, ati terminat cu serviciul pe saptamana asta? Sau iesiti din program ca de obicei?
[/b]

Gataaaaaa e weekend!!!!! Eu lucrez de la 9 la 15.

Weekend placut tuturor va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Festina, merci!

Daria, multumim de noutati!

Fetele, multumesc de urari! Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine! O sa fiu cu gandul alaturi de Andreea si Sebi! Le tin pumnii sa reuseasca operatia, sa decurga totul bine si multa multa sanatate le doresc!
O sa-mi fie dor de voi!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

M-am intors de la Bucuresti am plecat ieri de dimineata si am venit impreuna cu sotu,cica la deschidere care binenteles ca nu va avea loc nici in duminica asta,ca la noi la nimeni.AM tras o fuga pana acasa sa pot inscrie copilul la cresa,sa prind si io loc ca in august nici o sansa,asa ca de la 15 septembrie are mama un elev.Copilul a stat ptr prima data fara mama lui (cel mai mult a stat 8 ore) a inebunit si el si eu,eu cu telefoanele sa intreb cum e si el nu a mai contenit,din "mama" nu a iesit,a inebunit-o pe Iza pe mama,numai cu tata a mai stat,l-a carat tata peste tot cu el cu masina numai sa uite,a stat printre muncitori,a muncit cot la cot cu ei....On fine am ajuns inapoi si e super fericit ca a venit di "papa" numai ca acum vrea "acasa la Igor la Bucuiesti",s-a saturat si copilul vrea si el acasa.

Fetelor in seara asta am vb cu Tatal lui Sebi pe mes,era distrus omul,e la pamant saracul,nu mai rezista,a spus ca daca nici asta nu-l rezolva pe copil e in stare de orice.Cei de la Iasi i-au nenorocit copilul,i l-au operat fara sa stie ce are,i-au luat niste bani aiurea si ei habar nu au.Dr de aici si asta cica alt magar,au insistat sefi de la Mira de la servici ca le dau o sectie noua la orl si el le-a zis ca "ce-i atata interes ptr copilul asta din Iasi?",pana la urma s-a hotarat la insistenete sa se ocupe strict de Sebi luni.
S-a interesat sa-l scoata si din tara sa incerce si afara,da asteapta luni.Au nevoie mare de bani,oamenii din firma lui l-au lasat aproape la falimet,au plecat cu ideile lui si cu clientii lui si-au facut firmele lor,el in ultimele 8 luni neavand cum sa se mai ocupe asa cum o facea din cauza bolii lui Sebi.E ngrijorat ca Sebi nu va vb sau o va face foarte greu,ptr ca in urma operatiei nu va putea auzi timp de 6 luni,mi-a spus ca e foarte speriat si ingrozit de medici si spitale (e un adevarat soc ptr bietul copil).
Credeti-ma Am stat de vb cu un tata disperat,am plans cand ai citeam mesajele.Mi s-a destainuit ca si unei surori,e distrus.
Ne multumeste tuturor celor care i-am ajutat,nu credeau ca o sa fie asa un nr mare si un asa mare ajutor.
Sper sa nu se supere ca am spus cate ceva aici,dar pur si simplu nu m-am putut abtine si vroiam sa stiti si voi in ce situatie sunt,ca sa putem sa fim incontinuare langa ei si sa-i ajutam fiecare cu ce putem.Va multumesc si eu inca odata ca ati sarit la propunerea mea si le-ati fost alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Scuzati-ma daca nu am fost prea coerenta,dar pur si simplu sunt data peste cap,nu pot sa-mi revin,ce inima oare au oamenii astia?sau oare au inima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sephora, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau . Nici nu pot sa ma gandesc cat de disperat poate fi un parinte cand isi vede copilul bolnav. Doamne ajuta sa reuseasca operatia lui Sebi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, m-a intristat nespus mesajul tau, cate greutati pe umerii familiei Andreei! Parca e nedrept ce li se intampla, ar cam fi timpul sa le fie si lor bine. Sper ca macar operatia lui Sebicu sa reuseasca.
In legatura cu cei din Iasi, eu nu as lasa situatia asa, as merge pana la Colegiul medicilor.
Cat despre asociatii de la firma, la ce sa te astepti, doar asta se practica, nu prea e bine sa ai incredere in prea multi, din pacate.
Of, le tin pumnii, sa le fie bine, pe toate planurile!
Daca mai ai vesti mai scrie aici, te rog.
Pupam scolarul.

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput