Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tare scumpe mai sunt Cosmi si Papusica iar tu Monica, arati foarte bine. Unde sunt facute pozele? Mi-a placut parcul.
O reclamatie, ai uitat sa faci poza la pizza
Mi-a placut si Cosmi in prosopul de bucatarie, ce harnicuta este, am vazut ca si-a hranit toate papusile.
Patul din poza, acela pe care se suise Cosmi mi se pare dragut si potrivit pentru ea. E inalt?

Alexandrina 30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce poze frumoase am vazut! Cosmi si Ana sunt chiar niste papusele, frumoase foc amandoua! Iar Cosmi mi-a facut o pofta de pepene... Abia astept sa ajung in Bucuresti sa mancam si noi.
Despre pat nu stiu ce sa spun, noi inca nu ii luam alt pat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Lexi, cand era Raluca mica ii spuneam ca trebuie sa merg la serviciu, ca sa nu ma dea afara seful, si ca trebuia sa merg ca sa aduc bani; si ea imi spunea ca o sa vorbeasca cu seful sa-mi dea liber, dar si bani.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza....dar unde m-ai vazut pe mine...e in cateva poze cu mama si intr-una cu sora mea...eu nu apar ...in care spui ca sunt eu. Acolo eram la IKEA....si toate modele au 80 cm latime...as vrea ceva mai lat sa ma pot aseza si eu langa ea pt o poveste ceva.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Lexi, cand era Raluca mica ii spuneam ca trebuie sa merg la serviciu, ca sa nu ma dea afara seful, si ca trebuia sa merg ca sa aduc bani; si ea imi spunea ca o sa vorbeasca cu seful sa-mi dea liber, dar si bani.

poze cu noi

Bebe

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Monique_new

xandrutza....dar unde m-ai vazut pe mine...e in cateva poze cu mama si intr-una cu sora mea...eu nu apar ...in care spui ca sunt eu. Acolo eram la IKEA....si toate modele au 80 cm latime...as vrea ceva mai lat sa ma pot aseza si eu langa ea pt o poveste ceva.

POZE COSMI 1 ANISOR

Deci sora ta era; atunci sa-i spui ca arata foarte bine. Mama, dar ce semanati voi, si mama voastra e tare frumoasa.
Pe Narcisa o culc pe un recamier, e fixat cam la un metru latime, incapem amandoua, (eu cu tot cu burta) daca e nevoie. Dar am vrea sa-i luam ceva in genul patului din poza ta.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

xandrutza hai ca m-ai confundat. Semanam un pic e adevarat, dar ea e alt gen. Cosmi momentan doarme pe o canapea care cand o intind are cam 1.60 latime daca nu un pic mai mult.....deci ii place sa doarma in paturi mariii....asa doarme de pe la 1 an si un pic, de cand a sarit din tarc si l-am desfiintat. Ma gandeam momentan sa iau o saltea buna in prima faza dupa care sa fac un pat la comada......ca si asa sare in pat de ma inebuneste. Nu ne-am decis inca...ma tot gandesc. Paturile alea de la Ikea sint in jur de 450 ron fara saltea, albastre si rosii daca te intereseaza.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna tuturor,

Lexi si David mai plange uneori dupa mine daca se trezeste mai repede dar il linisteste taxu repede. Eu mai faceam prostia si ma intorceam la el, il mai strangeam in brate si mai rau faceam ca-l starneam mai tare, se calma mai greu dupa.

Teoretic stiu ce trebuie sa fac sa nu mai fiu pesimista, cu practica e mai greu... probabil asa am fost crescuta, mama mea este asa si de acolo mi se trage, vreau sa nu fie si David asa ca mine.

Cum s-au adaptam Bucuriile la cresa? Ce sfaturi recomandati pentru a se adapta cat mai usor? Directoarea spunea sa-l duc putin mai tarziu dupa ce trece perioada de adaptare a celorlalti si nu mai plang toti in cor, voi ce ziceti?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

xandrutza cum rezisti draga de tine?!: azi noapte treaza si la prima ora faci cornuri?
Monica bine ca ai cerut tu raspunsuri, ca asa o sa ma documentez si eu A mea mogaldeata doarme inca cu mare placere in patut.
Chiar asa in poza in care o tineti de mana pe Cosmi, nu esti tu cea in rosu? Daca nu esti tu inseamna ca tu si sora ta semnati tare bine, nu ca nu as fi observat asta din alte poze
eunice, deci asa... concerte si plimbari in miez de noapte, him

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Mirabela nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de cresa...pana la 3 ani nu ma gandesc sa o duc. Oricum a mea e disperata dupa copii nu cred ca va plinge dupa noi....dar cine stie mai creste.impuneti sa fi mai optimista...niste exercitii de relaxare poate ar fi bune...yoga ceva....zic si eu.

ramo nuuu sunt eu ....eu sint blonda suvite,am parul lung,...o sa caut o poza sa vezi.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput