Bucurii de sept-oct 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
citat din mesajul lui eunice78

Alexandrina, cum e a treia sarcina comparativ cu primele? Nu ca m-ar bate vreun gand...

Simptomatic? Ceva mai grea... In rest nici nu stiu cand a trecut timpul, parca mai ieri mi-am facut testul; si am fost mult mai linistita, relaxata...
Sper ca te-ai distrat la concert, astept niste impresii. Eu mi-s fan Metallica

Alexandrina 30+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Lexi, o sa incerc sa citesc si eu acel subiect. Sa stii ca pana la urma am dat gata si pe cel legat de eurovision, dar a durat ceva timp...
Tanima, multa sanatate! Ai grija de tine, odihneste-te!
Pupici Sebicu!!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Vai ce vreme urata cat o mai tine asa!!!

Tanima ai grija de bebe din burtik.Odihneste-te cat poti de mult.

Ma bucur ca Sebi este voios.Este chiar un luptator si parintii la fel.

eunice cum a fost la concert

lexipupam Maria . O fi avut si ea o zi mai proasta. Eu ii explic Cosminei ca plec ca serviciu....ar vrea ea sa vina cu mine....dar o convingem cu inchisul usii. O lasam pe ea sa inchida si asa e mindra ca face si ea ceva si uita. Ma gindesc ca tb sa le atragem cumva atentia catre altceva.

Am ceva poze noi dar tb sa ma trezesc.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Cine doreste sa vada cateva poze recente : Cosmina si una cu dedicatie pentru Alina........o poza draguta cu Ana Maria.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

monique, ce haioasa e Cosmi cand manaca pepene

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

xandrutza daca azi noapte la 2 erai treaza acum ai intarziat sa ne servesti micul dejun
Monica, simpatica ca de obicei Cosmi Aveti succes cu adaptorul?
Tare dulce e si Ana Maria , i-ai surprins foarte fain in poza trasaturile de papusa
Sephora l-am vazut si pe smecherasul tau frumos.
Mira si eu zic sa nu mai gandesti negativ. Cand e sa se imbolnavesca se intampla indiferent de ce gandim noi, dar cu transmiterea unor stari s-ar putea sa ai dreptate. Am ptit-o si eu cu Patry. Saptamana trecuta am avut o zi mai nasola cu nervi si agitatie si m-a sunat mama sa-mi zica ca nu-i da de cap Patriciei, nimic nu-i convine si e de nerecunoscut. Si am mai patit-o si alta data.
lexi cum te-a primit Maria aseara? imi pare rau ca a plans asa rau draga de ea. Noi de cate ori trebuie sa iesim din casa fara ea ii distragem atentia cu ceva si pana acum nu a plans dupa noi.
tanima imi pare rau ca ai asemenea simptome nasoale. Sper sa scapi cat mai repede de ele si sa ai o sarcina usoara.
Sandra tu pe unde esti? ai inceput munca, cumva? gargarita frumoasa ce mai face pe la gradi? Pupici multi.
itzy draguto asa mult ai de munca? ne cam neglijezi de cateva zile !
pufymic nu ne mai spui nimic? ceva poze cu pufisori tai frumosi nu ne arati? sper ca sunteti bine si sanatosi!
Cristina, dar tu pe unde esti? tot cumintel sta Vlad la gradi? nepotica ce mai face?

O zi calduroasa va doresc, ca la noi e tare frig si urat!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Neatza.
Sunt la serviciu si mi-e un somn…
Nu stiu ce se intampla: am scris doua mesaje si inainte sa le expediez pur si simplu au disparut..asa ca acum am scris textul intr-un document..Ca pe urma, ma atentioneaza Lilina ca nu ma tin de cuvant..
Deci: la concert a fost ff frumos, doar ca a plouat cu galeata si desi am avut pelerine, tot ne-am udat. Partea nasoala a fost ca noi am parcat masina pe langa Marriot, dar am iesit pe la un alt pct decat am intrat, sotzul a zis ca tb sa facem stanga, eu am zis dreapta, si, desi el stie ca eu le am cu orientarea din parti..m-a ascultat. Si bineinteles ca am iesit la OPERA.. asa ca am avut de mers ceva..pe la 12 azi noapte..Dar a fost frumos.
Alexandrina, imi pare bine ca ai sarcina usoara, soer sa fie la fel si in continuare.
Tanima, cam asa am fost si eu la prima sarcina, pana pe la vreo 16 saptamani. Plus ca vomitam cam de 3 – 4 ori pe zi. Sper sa te simti mai bine in continuare.
Topicul cu desfierea la-am citit si eu, mai demult. Cele citite acolo mi-au confirmat importanta genelor. A fost o perioada in viata mea cand am fost educatoare (am terminat lic. Pedagogic) si am avut in grupa o fetita care fusese adoptata la 2 luni. Si desi parintii ei, profesori, oameni de ff buna calitate, se ocupau f mult de ea..fetita era ff slabuta intelectual..era cam cu 2 ani in urma colegilor ei. In cazul de referinta insa fata fusese adoptata si tarziu, parca pe la 9 ani, adica pe langa gene si mediul apucase sa isi puna amprenta asupra ei... Foarte trist.
Lexi, tu de obicei cand pleci copilul doarme? Asa faceam si eu la inceput cu Toma, dar daca se intampla sa se trezeasca era jale mare. Plus ca incepuse sa nu mai vrea sa doarma, cred ca ii era frica sa nu plec. Apoi am schimbat tactica: plecam cand era treaz: ii explicam cat puteam ca plec la serviciu, ii pupam pe amnadoi si plecam. Si cand ajungeam acasa ii tot repetam: vezi ca mami merge la serviciu, dar vine inapoi, nu stai ff mult fara mami.
Primele zile a fost mai greu, dar apoi a fost f bine, acum ma conduce la usa, se intinde sa ma pupe, imi zice pa, si ma impinge sa ies..Acum..adica de obicei, ca acum sunt la socrii amandoi...
Hai ca m-am intins..si a inceput sefu sa ma intrebe ce mai fac..
Itzy, tu ce mai faci? Daca nu ai programul acela Pilates pt abdomene si il vrei, da-mi un Pm si ti-l trimit pe mess.
O zi buna!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lilina

neatza

monique, ce haioasa e Cosmi cand manaca pepene

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

se lupta de zor cu felia aia...era tare incantata.

Fetelor vreau si eu un sfat. Nu stiu ce fel de pat sa ii cumpar. Vreau sa ii fac camera si nu ma decid ce si cum. As vrea un pat cu o saltea mai lata...peste 80 cm. Sa il fac la comanda nici nu stiu.
Alinace latime are patul Anei ...te intreb pt ca stiu sigur ca tu ai. In rest astept pareri....ce fel de paturi aveti pt bucurii....

ramo sa sti ca nu prea a fost incantat de adaptor. Il cara prin toata casa si isi pune papusile sa faca la el. Ea sta putin si gata ....pana acum nu a facut

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Buna dimi!
Ramo, m-am trezit de pe la 8, dar mi-am copt niste cornuri cu unt si a durat ceva pana am ajuns eu la PC.
Eniko, ce mi-ar fi placut mie sa ajung la concert!! Cat despre mersul pe jos pana la masina, poti spune ca v-ati plimbat la miezul noptii
Monica, am inceput si eu sa ma uit la poze, sunt faine tare, dar nu am vazut decat primele. Mai studiez. Ce felie mare de pepene papa Cosmi, sa-i fie de bine. Papusica e tare simpatica in poza aia, asa-mi place si cum ii sta cu bentita.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata! Monique, Eunice, da, de obicei cand plec, Maria doarme. Nu pot astepta pana se trezeste ea, eu ma trezesc la 6.50, ea la 8.30. Eu la ora aia trebuie sa fiu la servici si depind de autobuze, care vin la ore fixe. Azi s-a trezit din nou, dar nu a mai plans asa. Mai mult a marait... Eu ii repet in fiecare seara ca plec dimineata la servici dar seara ma intorc la ea. Aseara am luat-o in brate si am inceput sa o mangai si s-o pup si ii spuneam ca o rog mult sa nu mai planga cand pleaca mami la servici ca-i rupe inima si ca mami seara se intoarce repede repede la ea.
Ramo, aseara Maria a reactionat ca de obicei cand vin acasa. Cum aude cheia in broasca, striga fericita "maaami, maaami" si vine intr-o fuga la usa, imi controleaza sacosa sa vada ce-i aduc (aproape in fiecare zi vin cu cate ceva pt. ea, de obicei fructe sau gogosi ) si dupa aceea vrea la mine in brate. Normal ca nu pot s-o refuz desi de cele mai multe ori nici haina nu apuc sa mi-o dau jos. Dar astept mereu cu nerabdare momentul asta al zilei!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput