Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
ariya spune:
elasan spune-i dr tau ca romania nu e in africa si ca romanii nu traiesc in copaci!ce-si imagineaza el ca ,aici,femeile nasc in picioare pa camp,iar strazile sunt pline de handicapati?!
analizele de care spui tu eu o sa le fac pe 07/08 pliul nucal,iar pe 08/08 DT-ul!!!!!!!
in romania se fac toate analizele care se fac si in america!spune-i, daca are timp ,sa citeasca ceva despre romania ca nu-i strica!!!poate afla si el unde suntem pe harta lumii!!!!!!!!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,Samantzuca 10+
miereamara spune:
Ariya, nu ar fi fost mai frumos sa ii explici lui Elasan ca acele teste este posibil sa se faca si in Romania si ca doctorul ei este posibil sa fi facut o eroare, pt ca tu insati esti programata pt acele teste in curand? Nu crezi ca ar fi fost mai benefic pt ea sa ii fie explicate anumite lucruri decat sa fie trasa de urechi in modul asta?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miereamara spune:
In alta ordine de idei, am auzit azi inimioara lui bebe la sonograma. Era ca un tropait de calut
, imi venea sa iau Doppler-ul ala acasa, neaparat sa-mi cumpar si eu unul, cred ca o sa stau numai cu el pe burta
.
Selene, ma bucur ca esti bine cu moralul, o sa fie bine ai sa vezi, ai vazut ce scria in articolul ala ca procentul de copilasi sanatosi este f f mare si ca de fapt CMV-ul asta e asa...un fel de sperietoare...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
crisspoliss spune:
Miereamara, "sperietoare" e cuvantul de baza aici...cum imi aduc aminte de teste cum ma apuca iarasi damblaua...de-abia astept sa-mi vina rezultatele de la DD...crezi ca poate lua mai mult de o saptamana pana sa mi le dea? Cand aflu ca totul e ok o sa le zic alor mei de bebe..pana atunci stau cu superstitia si nu zic nimic...
Criss
12+
cris30 spune:
Va salut si eu, am avut treaba toata ziua si asta pe o caldura de 90 grade asa au zis la televizor, dar cred ca au fost mai multe.
Eu m-am linistit cu CMV-ul, cred ca am obosit sa ma gandesc oricum ma duc luni sa-mi iau sange si ce o fi o fi, cu Dumnezeu inainte.
Crisia imi pare tare rau ca bebita nu mai este, ce s-o fi intamplat ca erai in sapatamana mare.Iti doresc sanatate si refacere rapida.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+
Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Elasan felicitari pentru prima intalnire cu bebita.In legatura cu testul eu zic sa-l faci ca nu strica chiar daca ai 27 de ani.Poate aici se face putin diferit DD-ul decat in Romania nu stiu sa-ti spun exact.Dd-ul are 2 componente: dry testul si sonografia unde masoara pliul nuchal, prezenta osului nazal si alte masuratori.In Romania spuneau fetele ca dry-testul se face in anumite clinici si costa destul de scump, poate la asta s-a referit si doctorul tau .
Irynuka felicitari pentru inimioara, pe 15 august o sa stii cu siguranta ce este.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Elasan spune:
Multumesc pentru raspunsuri...
Cris30 - da, o sa fac testul, nedumerirea mea era legata in primul rand de cum anume se numeste testul ca sa aflu si eu mai multe pe net, sa ma informez. Explicatia ta m-a luminat cat de cat. 
Imi pare rau ca aproape s-a ajuns la o oarecare polemica intre SUA si Romania, nu a fost intentia mea,
si multumesc tuturor ca v-ati oprit la timp...hormonii astia!
Sa aveti o zi usoara maine, burtici.
Mihaela
8+
Elasan spune:
As ruga si eu pe cineva sa ma treaca si pe mine pe listuta cu toate datele: DN 4.9.1980, DPN 23.02.2009.
Multe multumiri!
8+
flowerbee spune:
Buna dimineata, burtici!
Crisia, imi pare rau pentru bebele tau. Suntem alaturi de tine!
Fetelor, eu am stat destul prin tari straine, ca sa nu mai zic cat am calatorit si va pot zice ca sistemul medical romanesc, asa sarac cum este, este mai bun decat multe altele din Europa, cu toate bogatiile lor. Din pacate, multi cred ca Romania este inca in epoca de piatra.
Mi-a fost confirmata programarea la dr Herghelegiu pentru luni dimineata si abia astept. Trebuie sa ma duc nemancata si fara sa fi baut nimic? Acum ma vor lua in evidenta si vor face DT (cel putin asa am cerut si asa mi s-a zis).
In rest, varsaturi la ordinea zilei, stare de rau continua si cam atat. Nu prea am mai scris pentru ca statul la calculator si cititul imi fac rau, ma ametesc.
Cine mai ia Centrum Materna?
Pupici.
Bee
11+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png