Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

va salut si in dimineata aceasta.....
smarandita ne rugam sa fii bine....si sa ne scrii imediat ce revii de la spital si esti ok....
ma bucfur nespus pt toate fetele care sunt mai inaintate cu sarcina si stiu deja ce au....eu mai am de asteptat cam o luna pana voi afla si sunt tare nerabdatoare......

fetele dar am si eu o intrebare....pt ce este bun dublu test????caci eu nu cred ca voi ajunge sa-l fac si nici nu mi l-a cerut cineva.....

va pup
10+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dariana bine ai venit printre noi! nu esti deloc intarziata, just in time
ioanadara, welcome back, imi pare bine ca sunteti bine, inclusiv nea caisa (ce tare nume )
Selene, mersi, am baut fro 3 galeti din ala. da nu-i bai, oricum mai beau... de efect placebo macar
cami-antonia, dublu test este un test de depistare a maladiilor genetic, se masoara AFP (alfa feto proteina) si beta-HcG corelat cu o ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ce figura esti, roxanaz...

miere, am citit si eu articolul postat de tine. Da' tot ma freaca un gand: eram sau nu seropozitiva inainte de conceptia lui bebe? Care conceptie a lui bebe eu zic ca a fost in saptamana 5 - 12 aprilie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

apropo de DT, mie mi-a zis ca imi face acest in aceasi zi in care imi masoara pliul nucal, adica pe 30.07....
are idee cineva cat mai costa si ala?

fetele

ioana

11+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

roxanaz, multumesc, ziceam ca sunt intarziata ca am vazut cat de mult s-a scris la odisee si nu imin venea sa cred plus cate gravidutze am vazut ca s-au strans!

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ioanara, pe mine, triplul test m-a costat 97 de RON, daca te ajuta cu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen Marieta, esti simpatica tare cu simptomele de baiat. Eu am zis ca am aceleasi stari ca la prima sarcina, imi sunt proaspete in minte ca a fost acum 1.5 ani si am baietel, adica: nu am pofta de mancare, nu pot sa bag nimic in gura, in loc sa ma ingras slabesc, am ameteli dimineata, nu mi s-a schimbat tenul (la fata se mai pateaza fata, se mai umfla) si burtica are aceeasi forma. Acu nu stiu daca e general valabil, iti spun ce simt eu.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor, va stresez si eu din nou cu problema mea, poate nu ati apucat sa cititi:

Am si eu o rugaminte: intrucat nu m-am decis inca la ce medic gineco sa merg, va rog sa-mi spuneti ce stiti de Dr. Marcel Moisa de la Giulesti? Ma intereseaza in special daca vine pt pacientele lui la nastere normala noaptea, chiar daca nu e de garda. Stiu ca unii medici nu vin.

multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

eu nu am facut nici un test...doar analizele standard pt sarcina si 2 ecografii. miercuri voi merge la a 3a ecografie, si sper sa vedem ce e bebe...desi la aparatele astea cu manivela... :)
partea buna e ca nu m-am ingrasat deloc (citez cantarul), dar burta se vede, nu f mult, dar se vede. oricum...am timp sa ma ingras, ca pe la sfarsitul sarcinii vine craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

nici eu nu m-am hotarat cu medicul. am inteles ca la noi nu toti medicii pot face epidurala, deci...o sa ma indrept spre unul care poate. imi este foarte teama de nastere si vreau sa ma asigur ca in caz de ceva, pot primi anestezie sau poate chiar cezariana...

Mergi la inceput