Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Am gasit pe BBC un articol interesant, ptr mamicile noarocoase din UK mai ales: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7509077.stm
N-ar trebui sa citesc prea mult stirile, ca ma apuca plansul cateodata, dar obishnuinta, bat-o vina! noroc ca mai exista si articole neviolente :)

Criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui deliafairais
aaa...si am si o intrebare: stiti cumva cam de cand e ok sa nu mai purtam centura in masina? gata...ca exagerez.
smaranditza, ma rog pt tine sa va fie bine!

Legea zice ceva de genul "in stare vizibila" de graviditate.
Da' io ma simt mai bine legata deocamdata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata fetele,

Eu scriu doar citeva vorbe ca azi lucrez juma` de zi si apoi fug la distractii.

Smarandita, ai fost la doctor, cum esti?

Miereamara, mersi de complimente, esti draguta. Nu stiu exact cu cine seamana Francesca, multa lume zice ca seamana cu mine, eu vad la ea nasul lui Paul si barbia lui, parul e mai inchis ca al lui Paul dar mult mai deschis decit al meu, ochii fetei sunt verzi (ai mei caprui inchis si ai lui Paul albastri). Deci e un mix intre noi doi, uneori cind rade am senzatia ca il vad pe Paul razand. BTW, sa imi traiasca mon amour, ik hou van jou lieve schat! Asta e pt Paul!

Selene, sper sa fie ok cu analizele, iti tin pumnii.

Fetelor, va pup pe toate, o zi frumoasa, inca un pic si e weekend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Daiopri, poate ti-a facut anestezie fara adrenalina, asta e permisa in sarcina.
Iris, sotului. Si eu zic ca Francesca seamana cu tine.
Roxana, sanatate multa!
Bee, sunt normale scurgerile mai abundente in sarcina. Nu-ti fa griji.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata de pe taramul magarilor care tusesc.
Iris sa iti traiasca barbatu' sa fie sanatos si sa va iubeasc mult
smaranditza sper ca esti ok!!! asteptam vesti bune.
andre_ea, saru mana
daiopri, asa cum zisera si fetele, e oik anestezie cu alta substanta. medicii sunt obisnuiti cu asta. asa deci cu VS, am inteles. atunci succes, poate gasesti prin alte locuri. stiu ca si Triumph se pricepe la asa ceva... dar nu stiu daca e la voi. ce mai aventuri are bunicul cu nepotul.... vad ca nu s-a obisnuit inca cu un argint viu langa el . ceaiul ala de ceapa nici nu ma pot gandi la el din cauza gustului.... incerc toate celelalte variante, zau
delia, bine ai revenit. centura o porti de preferinta pana nasti. daca nu poti .... pana poti . esti trecuta pe listuta.
cris30, nu te mai stresa foarte mult cu analizele. sau mai bine cu cititul pe net .
Michelle nu mi-ai zis, plecati pe undeva in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Buna dimineata !
Se pare ca mesajele mele nu apar inca.
Sanatate tuturor !

[url=http://www.mamanandco.fr/calendrier/grossesse-calendrier.php]www.mamanandco.fr/calendrier/signature-22250.png" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

DOAMNEEEE....CITESC DE 3 ZILE SA RECUPEREZ!

smaranditza pt sufletzelul mic din burticutza!
selene trebuie sa discuti cel mai bine cu doctorul despre rezultatele analizelor iubita...doar el stie cel mai bine sa te sfatuie si sa te linisteasca!

se pare c-am pierdut subiectu' cu maioneza, da totu-i bine cand se termina cu bine!michelle bine ca ti-a iesit! eu folosesc un produs vegetarian care substituie maioneza....se cheama Digesta, e ca un praf de pufuleti, e nesarat si se gaseste la magazinele naturiste, e mai usor digerabil ca maioneza, se amesteca cu apa, cu mustar, pui si oleaca de sare (daca vrei sarat)....

bine, am pierdut si discutiile despre carucioare, patuturi, hainutze, nume etc etc....da recuperez io lunile astea

despre noi, va spunem ca suntem BINE, SANATOSI!
analizele au iesit foaaaaarte bune....toxo igG pozitiv (dar asta stiu ca e de bine) si igM negativ, CMV negativ (ambele secvente), robeolla negativ ambele secvente, am calciu, am fier in limite normale, nici o infectie urinara sau de alt tip.....doar bilirubina a iesit un pic marita (limita maxima era 1,00 iar eu aveam 1,02)...
iar marti am fost la eco si l-am vazut pe nea caisa...dadea din maini din picioare de numa-numa, ii batea inimioara super frumos, are membrele din 3 segmente deja si are chiar si gegetutze! AM FOST TOPITI SI SUPERIMPRESIONATI AMANDOI!
pe 30 iulie ne ducem sa ne masoare pliul nucal si ne spuna ce suntem...

va poooppp mult!

hai ca m-am intins......

ioana

11+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Smarandita-sper din suflet ca puiutul tau este bine

Roxanaz-noi suntem"prinsi"in niste planuri care speram sa ne iasa apoi in august mergem pe aici in concediu.Imi pare rau ca inca tusesti,incearca cu miere,ajuta!ai grija de tine!

ioanara23-bine ai revenit.ma bucur mult ca este totul bine cu bebika!

juniorrii-primele 10 mesaje sunt moderate de aceea par maigreu,dupa ce ai scris 10 o sa apara normal!

Iris2002-juma de zi lucrezi juma te distrezi?asa mai da!

Aveti grija de voi!Mie mi.este in continuarea tare greata...Sa va ganditi la mine luni daca nu mai intru pana atunci.Aveti grija de voi!

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mai primiti intarziati?

Eu am intrat pana acum la mamici de martie-aprilie, dar in urma echografiei de ieri am constatat ca aici mi-e locul de fapt pt ca ar treb sa nasc la sf lui feb.
Datele mele sunt urmatoarele: dn 29.11.1978, dpn 25.02.2009 si mai am un baietel de 2 anisori nascut pe 30.07.2006. va rog sa ne treceti si pe noi in listuta. acum am 8s+.

Tweety
, noi suntem colege de la piersicute, te-am recunoscut in listuta, felicitari pt bb2! si felicitam si celelalte burtici!

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

tuchi, scuze, atunci. :)

smaranditza am inteles ca s-a internat, asa a zis in ultimul ei mesaj.

ioanara23, o sa discut si cu doctorul, desigur, desi, intre timp, m-am lamurit. :)

roxanaz, sirop de muguri de pin. E excelent, sper numai sa fie bun si pentru bebe. E naturist, are si miere.

Aseara i-am zis lui iubi ca-l trimit la Herculane, sa-mi aduca apa minerala de acolo, ca e cu particule de argint (argint coloidal) direct din sol, si asta cica omoara toti virusii si toate bacteriile din corp.

Mergi la inceput