Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Smarandita-off draga de tine...incearca sa nu faci nici un efort,nu stiu ce sa iti spun...sistemul asta medical din tara ma dispera nu alta,pai cum sa iti vorbeasca acel asa zis medic asa?Pai el trebuia sa te incurajeze,sa te ajute cumva,numai tu stii cum te-ai deplasat pana la spital...offffff!Doamne ajuta sa fie bine!!!
15+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png
veronica75 spune:
citeste si tu ce scrie ca se ntampla in sapt; 9,10,11 si ai sa vezi ca poate fi normal
http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
edinutza spune:
Smaranditza,stai linistita si nu te agita!!chiar aici pe site scrie ca la 9 sapt poti avea crampe si chiar cu scurgeri!!uterul creste si este normal sa te doara,pe mine ieri ma durea si astazi capul!!acolo scrie ca scurgerea poate fii maronie spre rosu,deci nu pare o problema doar sa nu fie sange!!!stai in pat si nu fa nimic!!incearca sa te calmezi,panica nu ajuta ci inbarbateazate cu ganduri pozitive!!!
Dumnezeu sa te intareasca si sa lase pacea Lui in inima ta!!
9+
edi
miereamara spune:
Smarandita, la varsta sarcinii tale nu se poate face nimic pt a preveni avortul, in afara de repaos total la pat si ceva progesteron (pe care vad ca ti l-a dat doctorul). Sangerarea devine periculoasa dc este cu sange rosu aprins.
Pe de alta parte este normal sa ai crampe si chiar mici scurgeri maronii, cauzele pot fi multiple, numai doctorul tau iti poate spune ce se intampla.
Stai in pat si odihneste-te, nu ai ce sa faci altceva.
Uite si eu am avut sangerare in saptamana a noua, chiar cu sange aprins si destul de mult si bebe este bine, se mai intampla.
Tin pumnii sa fie bine!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
smaranditza spune:
multumesc mult pt raspunsuri. problema este ca nu e doar lichidul maroniu, ci si sange, si dureri foarteari. acum am vb din nou cu ginecologul, apoi cu sotul, si vreau-nu vreau, peste jumate de ora plecam la spital sa ma interneze. sper sa ma intorc cu vesti bune.
rugati-va pentru mine si bb
9+
deliafairais spune:
mamaaa cat ati scris! nu am apucat sa citesc tot, prin urmare nu stiu daca s-a discutat despre asta sau nu, dar in ultimul timp ma tot gandesc la nastere. nu stiu cum e la alte spitale din tara (sunt sigura ca in sua nici nu se pune problema), dar in fagaras...e groaznic. medicii si asistentele te trateaza in ultimul hal daca nu le dai bani, nu iti dau bebele dupa ce nasti ca sa-l pui la piept (ei zic ca nu tia venit laptele, desi in state laptele de inceput e considerat cel mai important) ci il tin la ei si ii dau ceai, si ce mi se pare chiar culmea, usile sunt incuiate, nu ai voie sa iesi afara deloc, nici pana la chioscul de vis-avis. of...desi ar trebui sa ma gandesc optimist la nastere...ma apuca toti nervii! in bv e o clinica particulara, toata lumea o apreciaza, dar o nastere acolo costa 20 mil. si ma gandesc ca in durerile alea...nu o sa apreciez o ora de drum pana la clinica... nu stiu ce sa zic. voi cum faceti? v-ati gandit?
deliafairais spune:
aaa...nu ma scrieti si pe mine? dn: 20.05.1985 dpn: 12.01.2009
referitor la cumparaturi, o sa luam tot...ca e primul bebe si nu avem nimic, dar abia astept sa vad patutz si chestii de bebe prin casa! carucior luam mai tarziu...ca si asa e frig in ian si nu il scoatem in carucior, dar ne trebuie neaparat scaun (cosuletz) din acela special pt bebe mic de masina. sper sa aflam si ce culoare sa fie sapt urmatoare :)
cris30 spune:
Eu cred ca am sa o iau razna de tot cu analizele astea.Dupa ce am citit la Selene despre CMV am inceput si eu cautarile sa vad ce-i cu acest virus si am descoperit ca este cea mai raspandita infectie din USA si ca 8000 de bebelusi pe an pot dezvolta simptome ca: retardare mintala, orbire, surdidate, desi la nastere sunt normali.Poate n-as fi intrat in panica daca in ultimele 2 luni nu intram in contact cu baietelul unor prieteni care merge la day-care loc unde acest virus se poate lua foarte usor.Ultima data eram la masa la ei si asta mic a venit sa se alinte pe langa mine si a vrut sa bea din paharul meu, eu binenteles i-am dat dar nu-mi amintesc sa mai fi baut din pahar dupa ce a baut el.De cand am ramas gravi am luat contact cu el de 3 ori si mie teama sa nu fi luat ceva de la el.Gandul asta nu-mi da pace si din cauza asta n-am dormit toata noaptea.
Eu analiza pt CMV nu am facut-o ca aici nu se obisnuieste sa se faca lucru pe care nu il inteleg fiind un virus raspandit.In urma cu 2 ani am facut niste analize la medicul de familie printr-e care si CMV-ul, era in anul 2006, acolo mi-a iesit IGG pozitiv si IGM negativ.Se pare ca am anticorpi la acest virus dar temerea mea este sa nu se fi reactivat de cand am ramas gravida.
Ieri la 12 noaptea ii scriam un email medicului si acum astept sa-mi dea trimitere sa ma duc eu sa fac testul.Terminasem cu Listeria si acuma CMV-UL , m-am saturat facem cu taraita analize.Nici cu Toxoplasma nu sunt linistita ca in analize apare numai IGG care e negativ, unde naiba e IGM-UL .Nu vreau din cauza unui amarat de test de sange copilul meu sa sufere mai tarziu ca nu mi-as ierta-o toata viata.Cred ca de cand am ramas gravida n-am fost asa stresanta cum eram ieri off.
M-am intins prea mult cu mesajul, sper sa fie bine.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri
andre_ea spune:
Smaranditza, Doamne ajuta sa fie bine!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
deliafairais spune:
asa...si ultimul post (ca deja monopolizez discutia), despre progresele sarcinii: se vede burtica, se vede linea neagra, greturi f rar si e obicei seara. aaa...si am si o intrebare: stiti cumva cam de cand e ok sa nu mai purtam centura in masina? gata...ca exagerez.
smaranditza, ma rog pt tine sa va fie bine!