Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rein ia zi ce simptome ai... pentru baiat...
Fetelor nu stiu cum e la voi dar la mine toata lumea din jurul meu spune ca am baiat... pentru mine chiar nu conteaza....singurul lucru p[e care mi-l doresc e sa-l tin in brate sanatos...

8+ Doamne ajuta-ne sa fie bb sanatos.Amin

Poze ..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Michelle - noi nu te vom uita niciodata!! :) Sa nu ne uiti tu pe noi!!!!! :)) Distractie placuta in vacanta!!!
Carmen - eu asa niste "simptome" de fata aveam!!! Si inca mai am... Vreau sa pap numai dulce, burtica e cat se poate de rotunda, in primul rand am pus pe solduri, chiar si din calcule de orice fel tot fata iesea... cat despre feelinguri: lumea zicea ca-i fetita, sotul meu visa fetite... :)) Acu', dragu de el, dupa ce mi-a impuiat capu ca el vrea baietel, mi-a spus ca parca-i pare rau ca nu-i fetita!! sa nu-i manaci urechile???

15+ cu Matei Teodor

galmita mea, acum baiat mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Raluca inseamna ca la mine e fata!!! ca eu mananc numai acru si sarat(acum mai putin sarat ca imi este frica sa nu ma umflu) iar cei din jur spun ca e baiat....
Oricum, cu toate ca ma repet eu imi doresc doar un copil intreg si sanatos, pe care sa-l pot tine in brate si de care sa ne bucuram...
A s-au facut si pariuri ce o sa nasc...

8+ Doamne ajuta-ne sa avem bb sanatos. Amin

Poze ..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

SELENE gandeste pozitiv si nu te panica din cauza analizelor. Ma si intreb de ce unele au iesit asa, cand tu ai o alimentatie vegetariana......ar fi tebuit sa ia analizele gen TGP, colesterol in limite. Cu siguranta, e o eroare de laborator.

Tuchi BB al meu la 12 sapt si 6 zile avea pliul nucal de 3 mm. Dr. mi-a spus ca trebuie sa fie mai mic de 4. Orice ar fi fost si orice va fi de acu, nu ma voi panica, pt ca stiu ca BB e sanatos. Trebuie sa gandim pozitiv si sa ii transmitem starea asta si lul BB.

Eu luni voi face TT.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hahaha, pai daca va ascult pe voi fetelor eu am gemeni, ca am pofta cind de ciocolata cind de castraveti murat; cind de struguri si cind de mamaliga cu ochi....

Flowerbee, e bine la 12 saptamini, mie mi-a zis gine al meu ca la 12 e cel mai indicat.

Michelle, vacanta placuta!

Fetelor, ca vorbiti de bouncer, eu am altceva (adica l-am imprumutat de la o prietena, inca nu i l-am dat inapoi si cum nu e insarcinata cred ca ni-l lasa si la bebe2), tot de la Fisherprice, e un leagan:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=44765

Ne-a prins bine cind avea dureri de burtica, se linistea repede in el. Insa nu am lasat-o mai mult de 5-10 minute pe repriza, de citeva ori pe zi maximum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

M-am programat la Sanador pentru joi,sapt viitoare,la eco 4D,dupa eco ma duc sa fac dublul test la Medlife,tot joi.

Mi-am facut si programarea pentru morfologie,n-am mai gasit liber decat pentru 19 septembrie,cand voi avea 22 saptamani.

Uffff......deja am obosit psihic.........atatea pareri,atatea termene,atatea date......si nici una nu seamana cu cealalta.....

12+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miereamara

Ultimul timp insemnand ce? Ultimele luni? Ultimul an? In ultimele 12 luni, am avut contact cu copii, da, in sensul ca luat in brate, pupat (nu pe gura), jucat cu ei, dat apa sa bea din sticla, dupa care spalat cu apa gura sticlei si baut si eu... Asta cu apa am facut cu un singur baietel, care mi-e tare drag... Insa nu a fost foarte recent, ca sa zic asa, sa ma gandesc, sa fi fost prin aprilie... Drept ca nu stiam ca se ia de la copii, am citit intre timp ca, facand parte din familia herpes virusurilor, se ia ca si herpesul si are cam aceeasi evolutie, adica poate ramane cantonat in organism, reactivandu-se cand ii trece lui prin cap... Atentie, deci, la fluide, dar si la vesela folosita in comun (baut din acelasi pahar, folosit tacamuri in comun...) Oare in restaurant, daca nu sunt spalate bine tacamurile, se poate lua?

Felicitari pentru rezultate, la mine nu scrie niciun risc...

Fetelor, CMV, toxoplasma, listeria, chlamydia, VDRL nu mi le-au dat doctorii, le-am solicitat eu, oricum stiam ca astea se cer... Acum ma cearta lumea ca ce tot citesc atata pe Net, vreau sa ajung mai desteapta ca un doctor?

pusyketa, da, e normal sa intrebi. Si eu as vrea sa fac o echografie mai amanuntita, sa vedem ce va fi sambata, dar, dupa cum ziceam, daca aparatura performanta nu e, nu stiu ce se va putea vedea, asa cum vreau eu… Daca ma programez la Bucuresti – inca nu stiu – tot dupa 20 de saptamani va fi, parca vad…

roxanaz, multumesc, pana la urma, chiar ajungem mai tari ca medicii… :)) Sanatate multa!

flower, veronica, Michelle, oare limonada nu mai taie greturile?

tuchi, tie iti pare pliul nucal prea mic, mie imi parea prea mare, ne-am zapacit de tot...

Iris, distractie placuta!

mvb, lumea se mira de mine ca m-am facut cat un butoi inainte de sarcina, pentru ca "n-ai cum sa te ingrasi daca mananci frunze". Dar eu tot sunt cat un balon... Colesterolul pare OK... De fapt, anul trecut erau toate super OK, acu' s-au dat peste cap... Cica "e mai proasta calitatea vietii in zona asta", de asta mi-au iesit mie rau analizele... :)) Asta mi-a zis o ruda de-a lui iubi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Michelle imi pare bine ca ieri ai reusit fara pastile. hai ca incet-incet om scapa de toate. voi plecati pe undeva sau doar sunteti in mijlocul unor proiecte?
Selene pai daca eu nu as fi asa nu ar mai trebui sa imi fac meseria . misto asta cu calitatea vietii proasta.... ce exemplare ai si tu prin jur.... a propos de trigliceridele alea marite... ai avut tu vreo dieta speciala in ultimul timp? sa zicem ultima luna?
azi ma duc la medic, ma ucide tusea asta. macar ca stiu ca nu am ce medicamente lua in plus vreau macar sa mai vb cu cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Selene, mie 7Up, Sprite sau Cola imi taiau din greturi. Un pahar pe stomacul gol. Dar fiecare sarcina e altfel, eu iti spun ce a mers la mine.

Mergi la inceput