Puiuti de randunici 2008 !!(57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gecko, multa sanatate! Si sotul meu e bacauan (cati ani ai si unde ai locuit? poate va cunoasteti ;))! Si lasa ca ratonelul primeste anticorpi prin laptele tau, va dura puuutin raceala la el.

La noi tot rece, 15 grade afara de sa-ti bati copiii... nu-i bat, da ziceam si eu asa...

Vazut poze frumoase de Rebbe, Rato si Sean.

Azi Matei a reusit sa traga de jucaria de la balansoar care canta pana a inceput sa cante! Fortosu lu mama!

Va pup si va doresc o zi buuuna.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si mamici cu fete nepetite, aratati-va, sa ne incuscrim si noi cu cineva, nu de alta, dar sa am si eu cui spune Cuscra! :)

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani bebeilor nascuti pe 17!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Vreau si eu sa ies afara si nu merge liftul! E a treia zi consecutiva de cind nu merge si m-am saturat de stat in casa pina la 5 cind vine al meu

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mamici, voi ati facut puiutilor vaccinul Prevenar?
M-a intrebat medicul de fam daca vreau sa i-l faca lui Luca dar i-am spus ca ma mai gandesc pana la vaccinul de 4 luni.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pe unde o umbla Antonia de cuscra-mea? Cuscra, mai da si tu un semn de viata!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Neata si de la noi, randunici!
La Multi Anisori puiutilor Sasha, Honey, Vladut, Alexandra, Petru si Mara!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Gecko, insanatosire grabnica, tie si Ratonelului pufos! Oare nu era mai bine daca-ti puneai o mascuta la gura? Si Andreea face la fel ca Patrick si Iulia, se impinge cu piciorusele in burta mea si in cadita, de zici ca acu' se ridica si pleaca! Pe burta nu vrea nici picata cu ceara!
Vio, felicitari pentru bebe Sean in parametri si cuminte la vaccin. E un dulce cu leutul si ce mare s-a facut! Uite-asa cresc copilasii nostri si nici nu ne dam seama cum zboara timpul!
Clau, ai o Rebecuta dulce foc cand papa si piureut si piciorus. Imi pare rau ca nu te lasa sa dormi, dar se face ea mare!
Ariel, , ai PM.

Andreea s-a culcat la 12,30 azi-noapte si a dormit pana la 5 cand a papat si apoi s-a culcat la loc pana la ora 9, cand iar a papat si a mai dormit pana la 11,30, cand iar a papat si acum doarme iar. A fost super excelent!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nicoleta - FELICITARI pentru reusita fortosului

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ma duc sa pap si eu si apoi iesim pe-afara, daca nu incepe ploaia!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hello!

am fost ieri la dr. Amira are 7 kg (de duminica) si 65 de cm. ea ar fi ok, daca nu am tine cont ca a vut 4 kg la nastere. deci nu e ok! am facut vaccinul, a fost cumintica, a plans un pic de tot. apoi am stat 2 ore sa faca pipi in pungutza aia nenorocita si bineinteles ca nu afacut, ba chiar a adormit. si s-a inchis laboratorul! asa ca am reusit eu sa-i iau acasa pipi si l-a dus al meu azi. sa speram ca o sa fie ok.
despre diversificare mi-a zis deocamdata sa stam pe cerealele din orez fara lapte, si dupa 5 luni sa trecem pe legume si apoi fructe. si mi-a zis asa ca intai incep cu suculetul de morcov, apoi o supica cream din morcov si dovlecel (cam cum zicea naty ca a facut banuiesc) apoi piure de legume,si piure de fructe din mar si apoi banana, dar marul sa fie golden, si copt pe deasupra. si ca sa imi aplic ce am retinut din tot ce mi-a zis ea, aseara m-am oprit in cora si i-am luat un suc de caise! si bineinteles ca nu-i place se stramba la el. asa ca o mai las deocamdata cu legumele si fructele pana pe 29 cand ne-om intoarce de la bai.

am vazut si eu poze frumoase cu bursuc tzatzos, si cu sean fotogenic, si rebecca rontaitoare de picioruse!

alice cand spuneai cum mananca thea parca o descriai pe Amira mea! exact la fel. ca sa nu mai zic ca azi nu a mancat decat vreo 30 -40 ml de azi noapte de la 2! ma exaspereaza! sper doar sa nu mai fie infecta aia nenorocita! parca imi vine sa-i dau niste parizer ceva, cum imi spunea o prietena de sotzul ei ca mancva la 3 luni!

ursuleatza imi pare rau de ursuletzul mic ca nu a luat in greutate. dar el papa bine? si chiar asa esti sigura ca functioneaza bine cantarul ala?

stela si teo a afcut infectie? unde i-ai dus pipi la analize?

LA MULTI ANI PT TOTI PUIUTII ANIVERSATI AZI! SA FIE MANCACIOSI, CUMINTI SI SANATOSI!

clau am citit undeva ca daca puiul nu doarme peste noapte sa ii pui o esarfa sau o bluza (pe care le porti tu in timpul zilei) de-a ta in patut langa ea, sa-ti simta mirosul! incearca, poate merge!

noi ne pregatim de nunta sambata, nasica Amirei si cea mai buna prietena a mea de 20 de ani se marita! si o sa o luam si pe Amira cu noi la restaurant si la 10 noaptea o trimitem cu mama in camera mirilor! si luni plecam la bai!

tuchi a facut al meu o fatza cand i-am spus ca ai crezut ca e vreun arabete....dar nu ersti prima! el e roman 100% doar ca e mai bronzat un pic si Amira vad ca ii seamana f mult in privintza asta; 2 bucatele de ciocolata! si apropos de ciocolata sa stii ca am vrut sa te sun toata sapt dar mi-e nu stiu cum ca stiu ca ai de invatat si nu vreau sa te deranjez! dar ai dreptate cu numele, e arabesc si e femininul de la "emir" si inseamna deci conducator, leader si printzesa pe deasupra!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput