Puiuti de randunici 2008 !!(57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ma duc sa mai devorez niste trufe monti:)), sa imbrac grupa mica si sa plec la cora...
daca nu acapareaza al meu computadorul (cum a facut aseara) ne vedem diseara!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, Naty, multumesc pt. raspunsuri, sunt binevenite si acum. Deci mai iau acum un Flamexin si Clorzoxazona si Piafen. Sunt prea multe??

De dimineata m-a masat tipul la celulita, a fost dureros dar parca mai suportabil. Si mi-a facut si un masaj super de tot la spate si la coloana. Dupa masaj imediat m-am simtit mai bine.

Tuchi, felicitari ca intri in blugi, vezi, ai slabit ceva! Bravo!

Vio, felicitari pt. grasunel si lunganel! Chiar super interesante sfaturile tale, multumim frumos!

Da, Gecko, vezi ce interesant? cu alaptatul si cu formula. Si Robi lui Roxaniciu are 8 kile de la alaptat, si Matei al Valentinei are 7,300 kile la 3 luni doar alaptat! Super tare, felicitari mamicutelor!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Ariel, mie imi place la bicicleta si la banda , doar merg mai repede, nu alerg. Nu suport steperul si sa fac abdomene. Si mai e un aparat care-mi place, imping cu picioarele si se simte la burta

Hmm, trufe zici...deocamdata n-am pofta de dulce, iar cand oi avea imi iau o cioco din ala 80% cacao, sunt lesinata dupa ea! Bine, mananc cateva patratele, nu toataaaa!!

Am vazut super poze de Sean, chiar ca e frumos foc si expresiv!
Am vazut Patrick razacios si haios!
Plus, cireasa de pe tort, Rebeccutza scumpa, bulanoasa, nene, cum papa ea la piciorus!
Clau, cred ca avem scaune de masa la fel. E ala de la Miniblu?

Ma duc sa pun galusti in supica.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Apropo de galusti, sa va zic un secret. Ioana, tu erai cu galuscutele. Grisul si ouale sa fie la aceeasi temperatura, eu tin grisul in frigider, deci sunt reci si una si alta. Iar galbenusul il frec cu sare si cateva picaturi de ulei de masline. Mi-au iesit si acum super!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ma uit eu la TV. si iau notite de bucatareala.

praf de copt este...doar ca dupa cum am zis...ca sa merg la cumparaturi e ca si cum ai merge de la bucuresti la fetesti. si nu de alta...ca m-am dus la fetesti dupa praf de copt...dar am uitat sa iau margarina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mda, Patrick chelalie...si de dimineata i se flutura un muc intre nas si gat. gata cu fericirea.

cami...nu mi-s moldoveanca ci mi-s chiar bacauanca...de fapt am fost, pana mi-am luat pasaport de Ardeal.

Mergi la inceput

Hi, hi! Ce tare esti, Gecko!

Hai ca s-a trezit si piticul, plecam pe la piata, pe la supermarket...tra-la-la! V-am zis ca sunt bine-dispusa!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Vazut poze superbe de Sean, ratonel, nu mai stiu cine
Luny nu numai al tau nu vrea suzi, de ieri a mea tipa din gura de sarpe cand am vrut sa i-o pun in gurita, sigur nu mai vrea nici ea de acum in colo, aseara asa i-o mai bughiseam in gura si cand a inceput a urla, nu vrea si pace

Azi dam de

Facem 3 lunisoare, Bubu

LA MULTE LUNISOARE SI PENTRU:

PETRU, MARIA SOFIA, SASHA, HONEY IOANA, VLAD ALEXANDRU si nu in ultimul rand ALEXANDRA mea

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Hello fetele, cind ma bucuram si eu ca a mincat Diana 150 ml dimineata (bine dupa ce ultima masa a fost aseara la 10) a varsat pe urma in jet (ceea ce nu a facut pina acum). Asta ca sa ma linisteasca sa nu ma mai bucur degeaba
Gecko super pozele cu Patrick, si Bubu m-ai spart cu masajele asa as face si eu, de sala ce sa mai zic e un vis frumos...
Fii-mea tine suzeta cind se culca, fara ea nu vrea sa adoarma decit fff rar si Naty, cind ii dau dintii e buna pt ca roade la ea si-si mai calmeaza mincarimile de gingii. Daca vedeti cum arata plasticul ala, zici ca e capsat si decit sa roada la haine (cum a prins obiceiul) mai bine la ala. Si cred ca o si calmeaza mai are momente cind roade la el si plinge, offf chin mare cu dintii astia.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput