Puiuti de randunici 2008 !!(57)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
LA MASA
Naty, masor cantitatea care ramane. Stiu initial cat ii fac si apoi fac diferenta. Cand ii fac piureul de fructe am cana gradata si apoi masor cat lasa. Si piure tot in jur de 100 ml mananca.
Iar la cereale la fel, i-am facut 150 si au ramas 50 ml.
Gecko, super Patrick!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gecko spune:
pai ii place maria ca am facut antrenamente. dar nu il tine mai mult de 3 minute bucuria ca dupa aia ii cade capul pe pat si nu mai e chip sa si-l ridice.
clau!!!!!primul picior in gura de pe crenguta. super, super. asa il tine ca zici ca nu e al ei...te-ai scos...nu mai trebuie sa ii tai unghiile de la picioare...isi face singura pedichiura. salvez poza sa i-o arat la husband...sa aiba si el motiv de distractie.
cami...bine ai venit...si zii asa...vreme urata la bacau...de aia nu o fi raspuns mama la telefon azi...sta ascunsa sub plapuma.
numeioana spune:
Bai, am vazut un domn raton tzatzos!!
Dar si o Rebeccutza mancacioasa!!![]()
Pupici, noi ne ducem ca avem masaj...adica eu...el are somn... trebuie sa aiba![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Gecko,cand am vazut titlul pozei m-am uitat dupa tzatzele tale
,dar cand colo erau ale Ratonului
,mumos,mumos,mumos
!
Rebecutza
,tare dragalasa e ea cum papa si mancarea si piciorul![]()
Sean
,scumpic si el!
Azi face Socrela 2 ani de cand a murit......am fost la cimitir,sotu e trist.................
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cami33 spune:
Gecko, sa nu-mi spui ca esti moldoveanca de-a mea?! Nu ca ar fi ceva rau in asta...
Super ratonul razacios
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
ariel_7000 spune:
buna fetele! am supravietuit zilei de kakao de ieri! alex a tinut-o in episoade de 39.5-40 grade la 6 ore. febra ceda numai la algocalmin, nurofenul si panadolul parca erau suc ... fata mea nu suporta algocalminul si cum i-l dadeam, cum il vomita...
ieri, la pranz era mai bine si i-am ;uat pe amandoi si m-am dus sa le fac poze pt pasaport, cand am ajuns acasa iar facuse 39
...dupa amiaza m-am dus la pasapoarte, am zis sa profit ca nu o duc pe alex la bazin...am depus actele, astept pe 24 sa ridic pasaportul.
acum nu mai are febra, are 36.8 , deci e ok.
teo, m-a terorizat si el cu greva foamei, mananca putin, la intevale orare mari....
, dar am decis sa nu ma mai agit sa-l indop, ca mai rau fac...ieri a mancat la ora 14, apoi la 20 l-am batut eu pe umar sa-l intreb ce are de gand, a mancat in sila 150 ml, apoi la 22 urla ca disperatul si a mai ras inca 130 ml....ce stil e asta nu stiu!
.
azi a inceput iar cu showul. la 6 a mancat 120 ml, iar la 10 doar 60 ml.acum a adormit, pe jumate imbracat s viseaza ca suge...
ma pregatesc sa ies, vreau sa merg la cora sa-i iau cadou nepotelului meu, care se pregateste sa-si schimbe parul, dar naravul ba:)))) (sambata are taierea de mot)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
bubu05 spune:
'Neata scumpelor!
Am o stare de bine, cu toate ca toata noaptea m-a durut spatele, abia ma miscam si am dormit pe repreze. Noroc ca m-a lasat puiul, a dormit de la 10 la 7 jum, atunci m-am trezit eu sa-i fac laptele, ca el ar mai fi dormit. Si a papat 170 ml 
Acum doarme din nou.
Si el are perioade cand papa la 4 ore altadata la 3 ore, dar cand ii e foame, urla, nene!!
Cristina, a avut Vladut genunchii varza, niste julituri urate, v-am zis eu ca e impiedicat rau! Acum i-au trecut.
LMA Sasha, Honey, Vladut-Ursulet, Alexandra de Ali, Petru de Midasnu, Mara de Varuna!
Citesc din urma si revin.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Alice, poate e o perioada de crestere, dela 3 la 4 luni si vorba lui Delphin, incearca Aptamil sau Milumil. Eu nici nu m-am mai stresat, i-am dat direct Milumil cu riscul de a renunta la san, ceea ce a si facut...Asta e, important e sa creasca ei bine, nu sa bat cu pumnu' in piept ce mult l-am alaptat. Bine ca a fost si atat, ca alte mamici n-au alaptat deloc...
Gecko, sanatate multa, vezi sa nu ia ala mic de la tine!
Mai citesc, mai citesc...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
gecko, si eu tot dupa tzatzele tale ma uitam:))) vad ca au ajuns obiectiv turistic, hahhaha!
naty, ai venit asa pe shest in pantelimon hills? pai daca ziceai ceva, te avertizam ca sunt numai transee pe aici:) nu d-aia ma agitam eu cu tramvaiul, cu 335, cu 135??? mai bine luai masina si ma sunai pe mine sa-ti fiu gps:)
daca cedeaza kya cutia de humana, o vreau cu placere. vad ca teo nu mai vomita.
tuchita, merci ca te-ai gandit la noi, disparutii:) e culmea randunoiul tau cel uitacios! ce zodie e el??? iti zic din proprie experienta ca poti sa tii prelegeri cu sutele, tot degeaba. eu aplic tot metoda cu sunat si "faci aia, dregi aia"...daca nu faceam asa ieri, adio pasaport!!! l-am sunat pe al meu si i-am zis:am poze, am acte, am chitante de la cec, la ora x esti la iorga...culmea, ca din cauza ploii, tot eu am ajuns mai tarziu:)
sovi, am facut trufele, dar in loc de alune am pus migdale macinate. au iesit tare buneeee. sper sa ma abtin sambata la petrecerea nepotelului meu, sa nu ma infig in prostii. din cauza prostiei comise sambata trecuta, am stagnat...tot 71.5. bine ca nu am acumulat:)
luny, faie poze de la mare:)) baldachine d-alea o sa avem si noi la hotel
. abia astept sa ma tolanesc pe ele!
si
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
bubu, bravos pt vointa! mie mi se inmoaie picioarele numai cand ma apropii de bicicleta eliptica, care e pe post de cuier de cand am ramas gravi.
cris, nu mi-ai dat adresa de mail....
si
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO