Salariu manager??firma imp-exp

Salariu manager??firma imp-exp | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna,
am un interviu azi si ma intreb cam pe unde s-ar putea situa salariu unui manager la o firma de import export
din anunt pot sa trag concluzia ca este vb de contractere clienti, urmarirea lor(a contractelor), coordonarea ueni echipe(nu se specifica nr sau genul)..asta e tot ceea ce stiu
ma puteti ajuta? macar orientativ?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
citat din mesajul lui roxanal

Buna,
am un interviu azi si ma intreb cam pe unde s-ar putea situa salariu unui manager la o firma de import export
din anunt pot sa trag concluzia ca este vb de contractere clienti, urmarirea lor(a contractelor), coordonarea ueni echipe(nu se specifica nr sau genul)..asta e tot ceea ce stiu
ma puteti ajuta? macar orientativ?
Multumesc

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

Din experienta proprie, cam 800 eur, daaaaaar depinde ff mult de marimea firmei si volumul imp-exp.

Succes!! si dupa poate vii sa ne povestesti dupa ce si cum, ca si eu tot in domeniul asta ma invart.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Sunt de acord,de la 700-800 euro in sus,dar si stresul e pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ce anume si de unde importa firma respectiva?

Cat despre anunt si job eu am doua intrebari:
1) de ce a plecat managerul anterior?
2) de ce pozitia libera nu a fost ocupata prin promovarea cuiva din interior?

Gandeste`te la posibilele raspunsuri, si apoi intreaba`te daca chiar iti doresti sa lucrezi acolo.

Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cum a fost pana la urma la interviu?

Cam asa e pe la 700-800 Euro si din experienta mea, dar stresul este foarte mare, nervii sunt intinsi la maximum-iti spun din proprie experienta.
Iubika, a pus doua intrebari foarte pertinente.Sunt multe lucruri care din exterior nu se vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Buna,
am fost la interviu..a fost...bine
managerul anterior n-a plecat, n-a existat, era un departament nou infiintat
cat despre sal...la acest nivel am inteles ca se invarte undeva intre 1.200 - 1.500 eur
eu am cerut 1.200, n-am mai primit nici un semn de viata de la ei...acum, pe 800-900, nu se merita neaparat sa plec, insa aici nu este vb de asta, ci experinta si munca pe care o pui la dispozitia lor de banii astia...firma era destul demica, nu foarte mare, deci cred ca m-am aruncat prea sus..ete asa invatam

Mergi la inceput