Salariu manager??firma imp-exp
Buna,
am un interviu azi si ma intreb cam pe unde s-ar putea situa salariu unui manager la o firma de import export
din anunt pot sa trag concluzia ca este vb de contractere clienti, urmarirea lor(a contractelor), coordonarea ueni echipe(nu se specifica nr sau genul)..asta e tot ceea ce stiu
ma puteti ajuta? macar orientativ?
Multumesc
Raspunsuri
An@ spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanal
Buna,
am un interviu azi si ma intreb cam pe unde s-ar putea situa salariu unui manager la o firma de import export
din anunt pot sa trag concluzia ca este vb de contractere clienti, urmarirea lor(a contractelor), coordonarea ueni echipe(nu se specifica nr sau genul)..asta e tot ceea ce stiu
ma puteti ajuta? macar orientativ?
Multumesc
tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474
Din experienta proprie, cam 800 eur, daaaaaar depinde ff mult de marimea firmei si volumul imp-exp.
Succes!! si dupa poate vii sa ne povestesti dupa ce si cum, ca si eu tot in domeniul asta ma invart.
mami de Ana (22 mai 2007)
Iubika spune:
Ce anume si de unde importa firma respectiva?
Cat despre anunt si job eu am doua intrebari:
1) de ce a plecat managerul anterior?
2) de ce pozitia libera nu a fost ocupata prin promovarea cuiva din interior?
Gandeste`te la posibilele raspunsuri, si apoi intreaba`te daca chiar iti doresti sa lucrezi acolo.
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
mandyksch spune:
Cum a fost pana la urma la interviu?
Cam asa e pe la 700-800 Euro si din experienta mea, dar stresul este foarte mare, nervii sunt intinsi la maximum-iti spun din proprie experienta.
Iubika, a pus doua intrebari foarte pertinente.Sunt multe lucruri care din exterior nu se vad.
roxanal spune:
Buna,
am fost la interviu..a fost...bine
managerul anterior n-a plecat, n-a existat, era un departament nou infiintat
cat despre sal...la acest nivel am inteles ca se invarte undeva intre 1.200 - 1.500 eur
eu am cerut 1.200, n-am mai primit nici un semn de viata de la ei...acum, pe 800-900, nu se merita neaparat sa plec, insa aici nu este vb de asta, ci experinta si munca pe care o pui la dispozitia lor de banii astia...firma era destul demica, nu foarte mare, deci cred ca m-am aruncat prea sus..ete asa invatam