Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

rectific mesajul anterior.... nu mai e cazul sa pun actiunea la viitor, avind in vedere ca le-am luat deja.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Anca super vesti felicitari. Uite ce poate sa faca o veste
dinasta dintr-o mamica, o pune pe jar atata timp... bine ca e totul ok si Carla demonstreaza ca e mai bine la tine in burtica.

Andy multa bafta la eco si sa vii cu vesti bune.

27+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, vad ca mesajele nostre au aparut de doua ori. si tu ai probelme cu forumul?

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am schimbat si semnatura..33 saptamani.Oau ce mult!Eu ma laud singura!!!
Sa va mai spun ceva : noi inca mai discutam cu numele:sptul meu ar vrea Tudor si Ionut ca pe el dar mie nu imi place deloc!!!
Si sa va mai spun faza: din serialul ,,Soacra ca a mea nu mai exista"
Ce imi spune mie soacramea saptamana trecuta dupa ce il indoctrinase si pe al meu: Sa ii punem nume la copil Calin ca ei asta ii place ca Andrei e tare urat.Ce ziceti?

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

quote:
citat din mesajul lui piolica

babytza, vad ca mesajele nostre au aparut de doua ori. si tu ai probelme cu forumul?

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Al meu aparuse de 3 ori... Ma scoate din sarite ce greu merge....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya inseamna ca veniti in vizita,nu??Sper sa ne intalnim sa ne cunoastem mai bine.Hainute nu lua multe marime mica ca iese repede din ele,eu la Andy am avut o gramada care nici o data nu am reusit sa le dau pe el.De spalat le speli separat,eu in masina ca n-au nimic,cu detergent normal si apoi vin calcate.
denisa si multumesc.
Piersicutza nu mergi azi la eco??Sa vii cu vesti minunate.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya cumva tu nasti prima ????

Felicitari pentru semnatura !!!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Am fost si noi astazi la control.
Si m-a linistit medicul caci cu o singura artera in cordonul ombilical nu e nici o problema. Pot fi probleme cand artera e foarte ingusta, la fel cum pot fi probleme si cu 2 artere foarte inguste, dar daca e una singura si suficient de groasa, atunci isi face treaba cat doua.
Dupa masuratori suntem in grafic, bebe are 1100g.
Mi-a pus si o papusa pe burtica sa-mi dau seama ce pozitie are copilul inauntru. Si pentru el era controlul incheiat.
A trebuit sa-i spun eu ca vreau sa-mi masoare colul ca el nu o facea, mi-a spus ca atata timp cat nu am contractii, nu are nici un sens, dar mi-a facut pe plac si totul e ok.

Vestea cea mare e ca am reusit sa reduc putin din programul de lucru !!! Si asta fara nici o hartogaraie, pur si simplu mi-a dat el un biletzel pe care-l dau sefului si gata.
Nu vor fi deloc incantati colegii mei, dar asta e, o sarcina am nu 7 si un copil, iar eu trebuie sa ma menajez.

va o burtica fericita

27+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya felicitari ptr semnaturaCe putin mai aveti!!!!
Iar legat de nume,voi tre sa alegeti numele si nu soacra.Ce-mi place mie cand toata lumea-a se citi soacra-se baga in alegerea numelui,mobilei,hainutelor,etc.Tu zi da si fa ca tine.
Piersicutza felicitari ptr vestile bune
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

S-ar putea sa fiu si prima!!! Acum ar mai fi si ClaudiaH si inca 2 fete cu DPN in august, apoi eu si Claudinna, urmeaza Bitza si July ...om vedea care se inscrie prima!!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput