Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

ANDY

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva,Anca multumesc sunteti tare dragutze.
DyaPe unde ai crescut prin Bihor?Va asteptam cu drag.Vezi ce coincidenta:mie imi place Timisoara de mor ,iar tu ai crescut Prin Bihor.Super.
DenisaTi-am scris PM,l-ai primit?Sa-mi spui daca te mai pot ajuta.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, ai adus super vesti! ma bucur foarte tare pentru voi, iar burtika ta este foarte dragalasa. Rotunda si frumoasa.
Claudinna, vad ca si tu ai adus super vesti de la eco. bravo!
alina, tu ce faci? ne tii aici pe jar?

andy, multa bafta azi la eco, sint sigura ca vei aduce numai vesti bune.

ma duc sa ma uit la celelalte poze si revin.

july, tu pe unde esti? am eu ce am cu tine!!!!

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, si eu am rude in Bihor - in Beius mai exact. Mama mea de acolo se trage.

Piolica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica
Anca super poate mai incolo veniti in vizita si ne putem intalni.Mi-ar place sa te cunosc si s-o vad pe Carla,of course.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy eu am crescut langa Salonta.Din pacate bunicii mei au murit dar mai avem acolo casa si o gramada de pamant!!Si ceva rude bineinteles.Deci ne inscriem pe lista petitorilor pt bebelina.
Ieri am facut si eu cumparaturi pt BB : i-am luat ceva hainute.CE vreau sa va intreb cam cate hainute cumparati marimea cea mai mica?Ca banuiesc ca ies repede din ele, la 1 luna nu ii mai poti imbraca cu ele?Si sa va intreb: le spalati sau nu?Si daca da in masina sau cu mana?

Diana
32+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy_p - multumesc mult de tot. Am aruncat acum un ochi si am vazut o gramada de burticute frumoase. Sa-ti traiasca baietelul si sa dea DD sa ai si o fetita la fel de frumoasa si dulcica

31 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dyanira

Andy eu am crescut langa Salonta.Din pacate bunicii mei au murit dar mai avem acolo casa si o gramada de pamant!!Si ceva rude bineinteles.Deci ne inscriem pe lista petitorilor pt bebelina.
Ieri am facut si eu cumparaturi pt BB : i-am luat ceva hainute.CE vreau sa va intreb cam cate hainute cumparati marimea cea mai mica?Ca banuiesc ca ies repede din ele, la 1 luna nu ii mai poti imbraca cu ele?Si sa va intreb: le spalati sau nu?Si daca da in masina sau cu mana?

Diana
32+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

eu ziceam ca o sa iau cam 9 - 10 bodyuri si vreo 6-8 pijamale pt inceput. de spalat, DA, trebuie sa le speli (chiar de mai multe ori, inainte de a-l imbraca pe bebe). Eu ziceam ca o sa le spal la mina, nu stiu de ce, dar vreau sa le simt... si sa le miros...
trebuie folosit un detergent special pt bebelusi, fara miros foarte puternic.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

rectific mesajul anterior.... nu mai e cazul sa pun actiunea la viitor, avind in vedere ca le-am luat deja.

32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya pentru prima luna sa nu iei f multe hainutze,ca o sa ramai cu ele nepurtate. Iar de spalat, eu le bagam si la masina ca nu se strica, dar separat de restul hainelor. Nu le bagam cu ale noastre. Atunci era Derosept cu care spalam si apoi le bagam in cocolino alb sensitive. Acum cred ca o sa iau de la Amaway, ca au unul special de bebelusi care se evapora singur din material chiar daca nu s-au clatit bine. Si daca nu gasesc o sa iau dero normal ca nu o fi foc....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput