Mamici norocoase de sept-oct 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am inteles Anca....pai poate tensiunea asa mare era din cauza 'psihozei de dr'.Eu de obicei am tensiune 8 cu 5 sau 9 cu 6...dupa ce acum 3 luni aproape mi s-a spus ca am colul scurtat si mi s-a luat tensiunea aveam 14 cu 8....numai si numai de noile vesti.
Oricum e foarte bine sa te notezi in carnetel sa fi sigura

babytza, cum auzeai tu inimioara?

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bine ati revenit printre noi, Anca si Carla!!!

Eu ti-am lasat tie placerea sa le zici fetelor ce si cum, dar nu am mai rezistat si le-am zis asa in fuga ca esti bine! Nu e nimic ca ai intarziat ieri cu raspunsul, dar eu ma cam ingrijorasem, desi stiu si eu ca se zice "No news, good news!" Bine ca s-a terminat cu bine!
Vazut si burtica, a crescut frumos printzesa!!!

Monique, vazut burtica de Andrei! E maricica burtica, mamica, acum cred ca e si mai mare ca a trecut ceva de cand te-ai intors din concediu!!!

Andreea_and, am vazut ca te plangeai de burtica, eu inca ma declar multumita, dorm fff bine si fara nicio perna la coloana sau mai stiu eu unde (am o sg perna, ca de obicei, cea de la cap), nu ma supara tare burtoiul (si ati vazut doar cat este!!!), doar ca daca stau in piciare sau pe scaun mai mult, Luca ma apasa tare pe col, simt presiunea, in rest e ok!!!

Laureta, fff frumoase pozele tale! A crescut si burticul!!!

Laura, iti tinem pumnii!!!
LAURA

Azi astept comanda de la chic bébé!!!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 66 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Multumesc mult Si mie imi place poza la nebunie.
Am cumparat ieri o camera video si acum ne jucam cu ea.....Facem poze, filmam... Si Valentina e topita, face pe fotomodelul...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata burtici!
Noi am dormit tare mult astazi....nu stiu ce e cu atata somn!
Am citit vesti tare bune: Felicitari ANCA si suntem in continuare alaturi de mamica luptatoare si fetitat sanatoasa!!!
Andy bafta azi la eco:
ANDY
Sa vii inapoi numai cu vesti bune despre bebelinna si poate ne inscriem si noi la coada sa o petim pe bebelina ca tare mult ne mai place Bihorul pentru ca acolo am crescut si ce ne-am putea dori mai mult decat o nora din Bihor!!!
Claudinna felicitari si tie pentru BB maricel.Nu cred sa fie DPN chiar 17 august dar trebe sa fim pregatite noi astea mai mari!Cand ma gandesc ce putin mai avem ma trec fiorii....ce repede a trecut!!!Apropo de ce vrei cezariana daca BB s-a intors?

Diana
32+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Am inteles Anca....pai poate tensiunea asa mare era din cauza 'psihozei de dr'.Eu de obicei am tensiune 8 cu 5 sau 9 cu 6...dupa ce acum 3 luni aproape mi s-a spus ca am colul scurtat si mi s-a luat tensiunea aveam 14 cu 8....numai si numai de noile vesti.

28+
bebe David

Am cumparat un aparat de la Baby Sounds cu care poti monitoriza diferite sunete intrauterine. Il iubesc, pot asculta inimioara lui mereu. Chiar si atunci cand e mai lenes ma linistesc ca totul e ok...

Valentina 28 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui babytza

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

28+
bebe David

Am cumparat un aparat de la Baby Sounds cu care poti monitoriza diferite sunete intrauterine. Il iubesc, pot asculta inimioara lui mereu. Chiar si atunci cand e mai lenes ma linistesc ca totul e ok...

Valentina 28 + David

poze

Aha....noi am incercat cu stetoscopul si se aud miscarile lui bebe...dar inimioara nu am prins-o inca si nu stiu daca vom reusi dat fiind straturile mele intermediare

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Anca, Andy, multumesc!

babytza, frumoasa mamica

Teomaria, in spital am facut perfuzii cu gynipral, iar pentru acasa am cate 3 pastile de gynipral, 3 nospa, 3 scobutil, si utrogestanul de la 4 cate luam, m-a trecut la 3/zi! Treptat le scoate de tot!U stai cumintica, ca sa ajungi macar in sapt 36!

sotiorul meu drag a invatat si el pastilele mele! azi dim ii zic sa mi dea pastila aia rotunda:)).se uita el pe masa, la cele 4 feluri de pastile si zice "trebuia sa mi zici ca utrogestanul, ca era mai simplu":)).aaa...si intr-o seara m a vazut citind pe forum, dupa ce toata ziua statusem in pat ca ma simtisem rau, si incepe sa rada si zice "apoi, cred ca si dupa ce nasti tot pe forum cu fetele ai sa stai la discutii!sau poate deja cauti gagica pentru Sebi?":))

am uitat sa va zic ce vis ciudat am avut:D.un fost prof a vrut sa le arate studentilor un bb si a pus mana pe burtica mea, la tras pe sebi si i-a scos capul in partea stanga si piciorusele in partea dreapta! si eu eram asa bucuroasa ca i vad fatzuca:)).apoi dupa demonstratie,la impins inapoi prin burtica si l a asezat la loc:))

wow, ce mult am scris:P

31+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy_galro

Mami de Alexa, unde esti????

Eva, nici eu nu am perna pentru gravide, mai calaresc din cand in cand o pernita moale pe care o pun intre picioare. Oricum, doar pe partea stanga pot dormi, daca fac greseala si ma intorc pe dreapta e jale - ma pedepseste micuta mea de mama focului! Presiune pe col am simtit si eu din plin ieri, dupa stres, drum si stat in picioare.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

32+ Carla Alexandra
AMR 8 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Daca ai rabdare o sa reusesti sa prinzi inimioara si cu stetoscopul.. Nu e usor nici cu aparatul asta, e cam acelasi sistem. Trebuie multa rabdare. Si de regula numai sub buric trebuie pus ca sa prinzi mai bine. Si sa fie liniste in camera. Eu uneori incerc si 15 min pana prind bataile inimioarei...

Valentina 28 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca - felicitari pt vestile bune!! Sa fiti sanatoase amandoua si numai de bine de acum incolo. Burtica ta este superba si te prinde de minune.

Claudina - felicitari pt bebe sanatos. Sarcina usoara in continuare si numai de bine

Andy_p - mult succes la eco. Sa vii cu vesti bune!!

31 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput