Viata in Germania (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Dana ,multumesc mult,chiar voi intreba dupa ce se termina vacanta.Nici la noi in sat nu e cresa dar e in satul urmator,1km distanta.
Cum ziceam,la sotul meu la serviciu functioneaza de aproape 2 ani cresa pt copiii angajatilor,loc as avea asigurat,conditiile sunt super,totul nou,curticica frumoasa sub geamul biroului,singura problema ar fi ca bebe ar trebui sa mearga in fiecare zi o ora in total(dus-intors)cu S-bahnul si iarna e cam nasol cu virusii si aglomeratia.
Cum mai stati cu constructia casei?

Katink ,concediu fain!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Alina, multumim mult. Sper sa fie, ca e cam lung si cu doi copilasi.... imi doresc sa nu am peripetii prea multe.
Tie iti tinem pumnii sa fie bb2 cat mai curand la locusorul lui.

Sa auzim numai de bine,
Katink si cele doua mandrute Emma Andreea (5.08.2005) si Carla Maria (6.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui liutzica

Banii de alocatie hai ca mi se pare normal sa-i returnez (2mil/luna in Ro)daca-i primesc de aici retroactiv, dar cei 6 milioane cum spuneati si voi sunt primiti in urma faptului ca am muncit si mi s-au retinut din salar banii pentru contributii.Intr-adevar ce mi s-a spus...(aici in Germania)ca tre sa returnez sunt banii din alocatie 2mil/luna. Am primit un formular in romaneste de aici (de cand cu UE)pe care tre sa-l completez si sa-l trimit in Ro.
O sa revin pe subiect cand am ceva concludent.
Oricum sfaturile sunt mai mult decat bine venite.
Daca mai stiti site-uri pentru invatarea limbii germane..ar fi super, stiti cum este fiecare are stilul lui de invatare si cu cat ai mai multe optiuni cu atat cresc sansele sa te regasesti.
Cu bine!

Liutzica, lasa-mi, pe PM o adresa unde sa-tzi dau niste info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Citat:

Banii de alocatie hai ca mi se pare normal sa-i returnez (2mil/luna in Ro)daca-i primesc de aici retroactiv, dar cei 6 milioane cum spuneati si voi sunt primiti in urma faptului ca am muncit si mi s-au retinut din salar banii pentru contributii.Intr-adevar ce mi s-a spus...(aici in Germania)ca tre sa returnez sunt banii din alocatie 2mil/luna. Am primit un formular in romaneste de aici (de cand cu UE)pe care tre sa-l completez si sa-l trimit in Ro.
O sa revin pe subiect cand am ceva concludent.
Oricum sfaturile sunt mai mult decat bine venite.
Daca mai stiti site-uri pentru invatarea limbii germane..ar fi super, stiti cum este fiecare are stilul lui de invatare si cu cat ai mai multe optiuni cu atat cresc sansele sa te regasesti.
Cu bine!

Liutzica, lasa-mi, pe PM o adresa unde sa-tzi dau niste info!

Andreia

Andreia
am incercat sa scriu dar spune ca "Helbi nu accepta mesaje private"
So, spune-mi cum sa facem...
liutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Apasa pe PM (butonul rosu). Accept sigur, acum am primit 2. Daca nu merge asa, apasa pe "helbi" si acolo pe adresa de mail (parca e si optiunea asta) si atunci ar trebui sa primesc eu un mail de la tine.

Sau activeaza-ti tu PM-ul. (nu stiu insa daca nu trebuie sa ai cel putin 10 mesaje...)

Mergi la inceput

Citat:

Apasa pe PM (butonul rosu). Accept sigur, acum am primit 2. Daca nu merge asa, apasa pe "helbi" si acolo pe adresa de mail (parca e si optiunea asta) si atunci ar trebui sa primesc eu un mail de la tine.

Sau activeaza-ti tu PM-ul. (nu stiu insa daca nu trebuie sa ai cel putin 10 mesaje...)

vai...moor de ciuda!!!!!
am incercat si cu cick pe butonul rosu si pe helbi....si imi apare urmatorul mesaj dupa ce apas trimite:"Scuze Helbi nu accepta mesaje private"
Incerc sa vad cum activez Pm al meu. Revin

Liutzica

Mergi la inceput

Citat:

pt andreia
incearca acu sa-mi scrii
ca am permis accesul la mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Citat:

vai...moor de ciuda!!!!!
am incercat si cu cick pe butonul rosu si pe helbi....si imi apare urmatorul mesaj dupa ce apas trimite:"Scuze Helbi nu accepta mesaje private"
Incerc sa vad cum activez Pm al meu. Revin

Liutzica

Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee

Nu poti trimite/primi mesaje private pana nu iesi din perioada de moderare de la inceput. Mai scrie cateva mesaje si o sa poti folosi si serviciul de mesaje private. Asta e politica site-ului.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

multumesc pentru elucidare...Laura 25

Prin urmare Andreia...mai trebuie sa astept ceva vreme pana sa pot folosi optiunea PM

Liutzica

Mergi la inceput

Andreia
crezi ca poti sa-mi spui cate ceva pe forum?
mai urmaresc in seara aste vreo 45 de minute :)

Mergi la inceput