Viata in Germania (52)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alina, iote ca daca stiam ca mergeti ieri la Oktoberfest, poate ne vedeam.Noi am fost de pe la 15-19.Dar fetele, credeti-ma e pt prima oara de cand stau aici ca merg, dar va fi si ultima opara.Mie una nu mi s-a parut cine stie ce.Multa lume,mizerie si multi betivi.Faceam poze la un moment dat si o putoaica, nu mai mare de 18 ani a cazut peste mine, era prastie.Intr-o mana tinea sticla cu bere, cu alta s-a sprijinit sa se ridice.Era asa de beata incat nici facuse si pe ea.
In schimb am compensat dandu-ma intr-o nebunie acolo, cea de te ridica, te invarte si te uda.Imi plac la nebunie tiribombele asteal,dar cred ca ieri am fost prost inspirata fiinca m-am ales cu o durere de gata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Alina, iote ca daca stiam ca mergeti ieri la Oktoberfest, poate ne vedeam.Noi am fost de pe la 15-19.Dar fetele, credeti-ma e pt prima oara de cand stau aici ca merg, dar va fi si ultima opara.Mie una nu mi s-a parut cine stie ce.Multa lume,mizerie si multi betivi.Faceam poze la un moment dat si o putoaica, nu mai mare de 18 ani a cazut peste mine, era prastie.Intr-o mana tinea sticla cu bere, cu alta s-a sprijinit sa se ridice.Era asa de beata incat nici facuse si pe ea.
In schimb am compensat dandu-ma intr-o nebunie acolo, cea de te ridica, te invarte si te uda.Imi plac la nebunie tiribombele asteal,dar cred ca ieri am fost prost inspirata fiinca m-am ales cu o durere de gata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Da,Ioana,ne puteam intilni.Hai ca ne intilnim la o cafea,tre'sa stabilim cind.Noi am vrut sa mergem cit mai dimineata,sunt mai putini betivi si ceva mai mult loc.
Si noi am vazut o gramada de oameni beti,citeva femei cazute-late,de groaza.Mai nasol ca ultima saptamina am crezut ca-mi crapa stomacul,zilnic vreo prin statiile de metrou sau in s-bahnuri.
Ioana,Monica io nu-s amatoare de nici un fel de tiribomba,nu stiu dar imi e rau de la toate,ameteli,etc.Totusi de la Geisterbahn nu am avut nika,e drumul destul de lin,numai ceva draci si monstrii care imprastie fum si curent .Bine,noi am fost intr-unul mai cuminte,pt copii.

Fetele care ati fost recent pe la Metzingen la outlet-uri,cum e in perioada asta,gasim haine de iarna,cizme,costume de ski,etc?
Avem de gind sa mergem simbata.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lkiki spune:

Buna fetelor!

Eu sunt relativ nou venita pe forum si acum v-am descoperit. Voi naste in Frankfurt cam in 4 sapt (cf. dr.)si nu prea inteleg cum merge treaba cu hebammen. Am primit de la spital o lista cu moase, dar nu inteleg daca tr. sa sun pt. asistenta la nastere sau doar pt vizite ulterioare la domiciliu... Plus ca as prefera o hebamme care sa vorbeasca engleza pt ca nu ma prea descurc cu limba.
Daca puteti sa ma ajutati cu informatii - rog mamicile care au nascut in Germania sa-mi raspunda si eventual sa-mi povesteasca putin si despre cum s-a desfasurat nasterea aici, ca-mi e cam frica!!

Va multumesc anticipat si multi pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am deschis un nou capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127291

unde am atasat si intrebarea Alinei.

Poate inchide un moderator cap. asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Amonar dar in ziua de azi nu se imparte servici, copii si casa? Nu tot femeia este cea care face totul? Personal asta fac....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

Credeam ca Germania este o tara sigura..., poate este, dar sunt eu ghinionista..nu stiu, va intreb pe voi cele cu "vechime" mai mare aici.
Ma plimbam cu caruciorul intr-o duminica pe la ora 11a.m.pe Zeil in Frankfurt. La un moment dat apare in fata mea un tip super ciudat, ras in cap, imbracat cu un fel de rochie rosie lunga pana-n pamant...se aseaza in fata caruciorului..bolboroseste ceva..trag in spate...el dupa mine. Il depasesc cumva...alearga dupa mine, se izbeste in mine...se uita ciudat la copil...pleca..eu grabesc pasul..alearga din nou la mine...aceeasi privire, aceleasi gesturi. Eu nu stiu germana, la ora aia nu era nimeni pe strada, telefonul mobil acasa..geanta,bani nu aveam la mine. Nu am tipat, nu am vrut sa sperii copilul in vreun fel, dar imi era teama ca ma loveste , ca-mi ia copilul,..toate gandurile negre erau in mintea mea... Nu stiu daca era drogat sau psihopat...oricum am tras o sperietura sora cu moartea si de atunci imi este frica sa ma duc neinsotita mai departe de strada pe care locuim.
Va intreb cum as putea sa reactionez? Daca am mobilul la mine..sun la 112..si..stiu aia engleza..? Politia vine prompt? Ce as putea face pana la venirea lor in cazul in care este agresiv sau ameninta cu ceva? pot folosi un spray? Este legal?
Sfatuiti-ma va rug mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liutzica spune:

completare la mesajul de mai sus:
ajunsesem la o statie de tramvai si m-am lipit de un grup de oameni...tipul a incetat atunci urmarirea.

Mergi la inceput