Viata in Germania (52)
Raspunsuri - Pagina 11
mishutza spune:
tinatache,sper sa gasesti aici raspunsurile la intrebarile tale http://www.aupair-world.net/index.php/visa/deutschland/,un au pair e platiti cu 260 de euro pe luna,si ii mai trebuie o aisgurare de sanatate,cam 40 de euro pe luna.
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amonar Fetelor, vad ca nimeni nu a putut da un raspuns intrebarii mele, probabil este un subiect mai necunoscut. Am trimis un PM Alinei, dar cred ca este plecata pt ca nu l-a citit inca. As avea mare nevoie de o indrumare, poate stiti cumva unde sa-mi pun aceasta intrebare. Pleaaaase! Am aflat cat se ofera aici pt menajerie, 10 euro pe ora. Ma intereseaza pt mine sa am ceva activitate si banuti pt mine. Oricum si 10 euro mi se par putini pt munca asta, asa ca am sa cer cel putin 15 pe ora. Cred ca depinde de la oras la oras de la persoana la persoana. Am doua amice care fac menaj, una este in afara Münchenului si i se plateste 10e / ora.Merge la 2 familii ,una super de treaba,chiar daca vine mai tarziu sau pleaca mai devreme tot ca si cum ar sta 3 ore o plateste.Daca are pb cu copilul o lasa sa plece.De aceea cred ca e vb si de ce familii gasesti. O alta amica are 3 fam 2 in Mü una la cativa km de Mü,pt cea din afara este platita 15e si i se plateste transportul, pt cea din MÜ e platita 12e. Acum cum iti e norocul si depinde si cat e de munca la pers respectiva. CAt de ce zicea Maraki, sunt si firme care platesc cu 7-8 e,dar acolo e o alta mancare de peste, iti sunt platite asigurarile si toate cele. |
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
osolita spune:
Maraki, multumesc pt. raspuns.
Monicaa, daca copilul e bolnav, poti sa mergi la doctor si sa-ti dea si tie scutire, eu asa stiu. Daca vrei pot sa-l intreb pe seful de personal de la mine de la serviciu, banuiesc ca ar trebui sa stie, desi nu avem momentan colege in situatia asta.
maraki spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Cristina, o prietena aici a avut au-pair si din cate am inteles ea a platit toate actele si taxele firmei pt ca fata sa vina la ei. In total a costat in jur de 780 de euro si fetei ii dadea 170 euro/luna.Lucra 6 ore pe zi, numai cu copiii si foarte putin menaj, strangea dupa copii.Duminica era libera sa faca ce voia, ea ii platea si biletele de tren/autobuz. Experienta ei a fost proasta ca fata a plecat de ei fara sa spuna nimic cu mult inainte de termen(2 ani), cred ca a stat numai 6 luni. Banuiesc insa ca nu toate firmele sunt la fel.Cauta firme pe net si contacteaza-i ca sa iti faci o parere. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Foarte putin era platita, exploatare pe fatza!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blackpanterro spune:
Pai asa a primit de la firma.Nu stiu oricum cum functioneaza. Ideea e ca primeste numai bani de buzunar pt ca totul ii este oferit de familie, casa, masa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tumpi
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Tumpi cand lucram la firma de curatenie pt 400 basic ( dar luam doar 300 ) nu plateau pt mine asigurare medicala. Aveam concediu de odihna platit si pe cel medical. Asig med o am prin sot.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Pai asa a primit de la firma.Nu stiu oricum cum functioneaza. Ideea e ca primeste numai bani de buzunar pt ca totul ii este oferit de familie, casa, masa. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Am cunoscut o romanca, lucra si locuia la o familie de nemti. Avea grija de copii,se trezea la 5.00 si....facea foamea la nemtalai Se plangea ca nu-i da decat o felie de paine si ca-i spuneau ca este de ajuns Avea o zi libera si era platita cu 250 pe luna.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blackpanterro spune:
Ce sa zic, nasol...cred ca e cu doua taisuri de ambele parti.Eu nu as apela niciodata la au-pair.Ma gandeam mai demult dar mi-a trecut repede.Ma gandesc ca e ciudat sa chemi un strain in casa ta in care sa te increzi cu totul.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
monicaa spune:
Osolita multumesc frumos dar nu mai este nevoie. Am primit un raspuns super detaliat de la Eni pe PM.
Eni..spun aici first..multumesc mult . Nu pot da reply la PM, se pare ca exista momentan un bug. Dar cum merge raspund.
Ce va rog totusi sa imi povestiti macar asa pe scurt experinte cu bone. Ma refer la genul baby-sitter pentru cateva ore. Ati avut, aveti? Cum ati gasit persoana? De ex ptr Tagesmutter exista Verbände si e organizata treaba. Pentru Betreung de scurta durata nu am gasit nimic.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
tinatache spune:
adriana, nu cred ca era vb de au-pair, intrucat sunt alte conditii. Stau max. 1 an la o fam. si primesc 260€/luna (am citit si eu intre timp pe net) + curs + transp. Cat despre riscuri... sunt si alea, ca peste tot de altfel cand lucrezi cu oameni. Aa, si tb sa aiba intre 18-24 ani ( pe aupair-world.net vad ca sunt tipe din Ro si la 30 ani, probabil ca vor alt status, ca sub Au-Pair nu au voie).
Pt Tagesmutter: http://www.tagesmuetter-bundesverband.de/
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?