Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34
Raspunsuri - Pagina 9
gudinde spune:
Ioana sunt socata, nici nu reusesc sa-mi gasesc cuvintele. Nu imi vine sa cred.
M-a intristat profund vestea.
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest cumplit moment.
aerlilian spune:
Ioana?Chiar nu a fost o greseala?Spune-ne ca e bine,te implor!!!Nu te pot suna pt ca vocabularul mi-e prea sarac si nu as sti ce sa-ti spun...Imi plange sufletul pt tine Ioana cu atat mai mult u cat nu am cu ce te ajuta...
mada23 spune:
Ioana...ma
pentru tine..nici o veste ![]()
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Va multumesc tuturor pentru gandurile voastre frumoase si va simt alaturi de mine pe toate!
Eu sunt bine acum, cred eu ca socul cel mare a trecut! Am plans cu sotul meu ieri si l-am simtit mai aproape de mine ca niciodata! Acesta a fost cel mai greu moment, sa-l vad pe el cum plange ca un copil, dar ne-am jurat unul altuia ca nu vom renunta si ca minunea va veni in viata noastra intr-o zi!!
Am repetat astazi beta HCG-ul tot la Bios si voi lua maine rezultatul, ca sa fiu sigura ca nu e o greseala. Eu am in continuarea simptome de sarcina si nici o pata, iar pina marti cand am programare la eco, nu prea am ce face, decat sa astept si sa ma rog sa se elimine singur. Dupa ce m-am rugat sa se prinda, acum ma rog sa se elimine, asta e viata!
Va rog eu sa nu fiti triste pentru mine, eu sunt bine si deja fac planuri pentru toamna. Va scriu mereu noaptea pentru ca pe la ora asta terminam si noi treaba pe la restaurant si am cateva momente libere.
Inca o data va multumesc la toate!

cu drag Ioana
unducthable spune:
Ioana ,
eu simt ca incet iti revii, poate vor mai fii momente ... de dor ... dupa ce a fost .. eu inca mai am ...
si eu la fel, cand l-am vazut si pe sotul meu cu ochii rosii , afectat , m-a terminat ...
Dumnezeu sa ne ajute .
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Ioana
, sunt alaturi de tine cu tot sufletul
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
ioana , sper ca timpul sa-ti aline durerea , si un nou sufletel sa consoleze , pe cat posibil pierderea suferita..sa-ti dea DD multa putere
fetele , azi e z2 , dupa laparo ... din pacate durerile de burta de la ciclu , au disparut ... asta e .. speram ca odata cu laparo , sa scap si de durerile de la ciclu , dar uite ca n-am avut bafta asta .. la voi cum a fost ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Boo spune:
uffffffffffffff 
Am vrut sa scriu aseara si stateam in fata calculatorului si nu stiam ce sa scriu ... imi pare asa de rau !!! ceva mai inteligent nu pot sa scot din pacate. mi se pare ca orice as spune e asa aiurea. Vroiam doar sa stii ca sunt langa tine !! 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Boo spune:
Georgia eu nu prea pot sa-ti raspund pentru ca eu niciodata nu am avut dureri mari la ciclu. Luam o aspirina si gata. Dar parca nu am simitit nici o ameliorare dupa laparo.. dar eu nu sunt cel mai bun model din pacate 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza