Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34
Raspunsuri - Pagina 8
unducthable spune:
parerea mea : normal ca tre sa te duci la doctor si faci ce spune el
dar ce stiu eu , si ce am facut .... trebuie sa mai scada din valoare beta hcg , cateva zile poate sa mai dureze , si apoi se elimina prin avort menstrual, asa a fost la mine , la urmatorul ciclu, pentru ca ceva mic se vedea in uter , am primit 3 fiole de ergomed si indometacin, le-am facut, s-a curatat uterul , e ok , dar asta de la doctor , si a vazut ca nu e necesar un chiuretaj
p.s. si la mine inca era endometrul f gros, si f bine prinsa in uter ..
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Ioana, am ramas masca citind postarea ta ! Nici nu stiu ce sa spun, decat ca nu imi vine sa cred ca ti se intampla asta ! Este absolut sigur ca s-a oprit in evolutie ??? Sunt alaturi de tine cu tot sufletul si ma rog la Dumnezeu sa iti dea puterea sa mergi mai departe ! Intr-adevar, e un vis la care nu putem renunta niciodata ! Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne tinem copilasii sanatosi in brate odata si odata !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Ioana... stau ca o tampa in fata calculatorului si nu stiu ce sa-ti spun sa iau putin din durere......... eu refuz sa cred ca e adevarat deocamdata, eu zic sa mergi azi la tutu sa nu mai intarzii poate e doar o greseala a laboratorului, poate se mai poate face ceva. suntem alaturi de tine si ma rog ca si pana acum sa fie totul bine oricum ar fi, sa te ajute Bunul Dumnezeu sa treci peste asta, sa nu fii supi pe DD, El stie mai bine de ce ne trimite toate incercarile astea, dar fii sigura ca el nu te-a parasit nici o clipa , raspalata ce va veni va fi inzecit mai mare.
ma opresc aici, cuvintele chiar nu au nici o valoare daca putem sa te ajutam cu ceva suntem aici....
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
mada23 spune:
Ioana..tare as vrea sa intri sa spui ca a fost o greseala......milioane de pupici
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui mada23
Ioana..tare as vrea sa intri sa spui ca a fost o greseala......milioane de pupici
asteptand miracolul
Si eu ma rog pentru asta.........
Ioana, Iubita... Pupici multi...
Imi pare tare rau. Tare rau. Dar ma bucur sa vad ca nu vei renunta!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mada23 spune:
Fetele care aveti numarul Ioanei poate sunati sa vedeti ce face si ne dati si noua de veste, ne gandim la tine Ionica draga
asteptand miracolul
magdita spune:
Buna fetele,
Maine as vrea sa ajung la Biserica Madona Dudu (unde exista Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului) si sa las un acatist pentru daruiere de prunci sanatosi. Fetele mai vechi sau cele de la subiectul "Rugaciune colectiva" stiu despre ce este vorba. Daca vreti sa fiti pomenite la slujbe, am nevoie de prenumele voastre de botez pentru a fi trecute pe listuta( eventual si prenumele sotilor). Cele care mi le-ati mai trimis in randul trecut, nu mai este nevoie sa o faceti pentru ca deja sunteti in listuta mea, insa cele care nu sunteti deja si vreti, lista e deschisa pentru maine. Exista doua listute, una pentru aspirante si una pentru gravidutze. Nu ezitati sa imi trimiteti PM. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul de a fi mamici.
P.S. Eu vara asta am de gand sa ajung si la Manastirea Dervent si la Pestera Sf.Andrei, asa ca listutele vor ajunge si in alte locuri sfinte.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
DONATIE IMPORTANTA
DONEZ PROGRAMARE , LA DR MATEI , SAMBATA ORA 10, CINE E INTERESAT(A) SA-MI DEA PM
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
unducthable spune:
Ioana , ne gandim la tine.
Dumnezeu sa iti dea tot ce ai nevoie si tot ce e mai bun pentru tine. diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
fireyes spune:
Si eu, sper, Ioana, sa fi fost o greseala si sa se dovedeasca o prostie in final... e bine totusi ca esti pe metereze, orice ar fi. ma gandesc la tine.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png