Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

bineeee, hai ca va las tema pt maine, sa va dati cu parerea. O sa-i iau slip lui fi-miu la mare. Stiu ca e mic, dar o sa fie asa funny cu el! E doar de kiki!
Voi le luati costume de baie piticilor/piticelor?

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

HiHiHi, pai o sa fie super chic Davidutzul. De abia astept pozele.
Eu nu i-am luat Antoniei costum, am preferat s-o las in funduletzul gol. Am luat scutec absorbant-cearsaf si pe el a stat in cortuletz.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Iepuruta acum ma loghez pe userul comun si ma apuc sa muncesc sa vedem cat ma lasa sa munces printesa...si apoi revin sa vad si eu poze cu scumpa ta...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui docdecap

hai c amai sunt si eu, stau pana la ora asta sa citesc capitolele gramada pe care le-ati scris, si tot am sucombat, mi-e somn taaare

deci am retinut ca pana acum toate s-au terminat cu bine, si cu miri la check-in, si cu buburuza la urocultura, si cu ereena la un doctor mai de doamne-ajuta. asa vesti bune da, ne place.
a, si ca avem prima plimbareata sin gasca, felicitari Antonia

sa-i zic si eu lui Serban la multi ani la 6 luni, iara am lasat-o sa treaca, daca nimeni din jur n-a spus nimica. m-am saturat sa fiu motorul in casa, eu ii spun ca il iubesc oricum in fiecare zi, ailalti sa faca ce-or vrea.

am fost in vacanta, doamne ce copil cuminte am, evident ca mi l-a cam stricat tati, ca la cat l-a plimbat prin brate sa-i arate cateii si pisicile si toate florile, io acuma ce sa fac, sa-i prezint biblioteca familiei???
iar pe masina somn la greu, si daca nu dormea, bagam repede Metallica, until it sleeps, se facea liniste dupa 20 secunde...

am citit ca Roli a fost la Judas Priest, vroiam si euuuuuu. si vine si metallica si tot nu ajung

a, si isidora e plecata in vacanta, asa ca strigarile trebuie amanate...am poze cu Ioan uitandu-se la Serban si Serban la Ioan, sunt de nu se poate, maine poate apuc sa pun si eu poze.

si cand aud la voi de piure/suc cate putin, ma simt denaturata. pai bebe papa din a doua masa a lui un morcov intreg, si inca pe atat dovlecel si cartof. acuma deja papa cat ii dau, ma opresc eu din bun-simt. iar piersicuta (iubirea lui cea noua) papa 100 ml piure pe nerasuflate, cu dat din picioare cand ii iau lingurita din gura. iar dupa un castronel cu legume mai baga inca tzitzi (iubirea lui eterna si completa), nu stiu unde incap ambele... oricum, maine mergem la vaccin, catarit etc, poate am trecut si noi de pragul psihologic de 7 kile, desi taaare m-as mira!

cam asta e raportul de la malu' marii, unde e cald si nashpa!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Doc, bine ai venit din vacanta. Cred ca aveti un plimbaretz, voi acolo.
Ce b ine ca mananca, pai ar trebui sa fii fericita. Sigur stati bine si cu greutatea, daca mananca asa.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

La Multe Lunitze!

Carla Alexia
Andrei
Emir Conrad
Matei

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc Miri, Ellenuta si Grati pentru raspunsuri!

Va pup pe toate!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Iepuruta, ce cretzofolina frumoasa ai tu acolo.!!! E dulce foc si are niste ochii......

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Sunt singura pe aici?

Sa va spun, acum domnisoara, aici de fata cu mine si de "vorba" cu voi, exerseaza de zor coborarea de pe canapea, care este mai inalta decat patutul nepotzeluilui meu. Se rasuceste pe burta , se impinge catre margine, isi lasa picioarele sa atarne si ochi in ochi cu mine, razand de zor, se tine cu mainile de cuvertura, se lasa sa alunece pana atinge jos cu picioarele, apoi incepe sa topaie de fericire.... E moartala, nu alta....Incerc sa o filmez.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

Elle merci de info cu ceaiul si apa. l-am pacalit si eu azi noapte si i-am, dat apa, bine ca a inceput sa mai accepte bibe, il testasem de ieri.

Louzia, Cyntia si bb se trezeste des noaptea sa pape, il culc in jur de 22 si uneori pe la 1 noaptea vrea papa, apoi la 4-5 dim, apoi la 7. Azi noapte cum spuneam, i-am dat apa la 2 cand a inceput sa se miauneasca. La 5 insa-laptic. Eu ma gandeam ca sunt singura de pe-aici care are bebe ce da trezirea des noaptea..Si eu visez sa doarma macar 3 sferturi de noapte snur,si eu cu el. Sunt avion uneori dim. si ma dor genunchii paraditi, d-'apai sa mai fi mers si la serviciu.

Ananadrei vezi ca sunt la huggies chilotei-pampersi speciali pt imbaiat. Eu n-am apucat sa iau si oricum nu l-am bagat in apa cand am fosrt la mare, dar sunt buni si daca il pui in piscinuta si nu vrei sa stea cu funduletul ud.

Ceska lume noua! Asa e , noi pe-aici credeam ca ai plecat in concediu. Asa e, si al meu parca vrea numai la mine si la tati, deja a inceput sa realizeze who's who ca sa zic asa

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multe lunite si la multi ani

Carla Alexia
Andrei
Emir Conrad
Matei

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

numeioana, am vazut ca ai carucior hauck speed sun/ eu vreau sa ii iau lui matei(mai bine zis mie) unul mai usor si il ochisem pe asta la minblu. cum e ? usor este ca am vazut, are vreo 6 kg, dar se manevreaza usor? se lasa spatarul macar pana la 15 grade daca nu la orizontala?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput