Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ereena, mersi. Am citit ca ti-ai rezolvat pb. repede si usor, ma bucur tare
Noi am mers pe la Buzau, Sloozia, C-ta, Vama Veche. Pt. ca Intorsura-Buzaului, unde stau ai mei e pe ruta asta. Si am vrut sa mergem cat mai putin pe taram bulgaresc...
Crista, am admirat poza cu fata precoce! Wow! Gimnasta o faci, scumpa de ea. Dar spune-mi, te rog, ca si-a revenit in cateva zile dupa intoarcerea voastra de la mare, ca de nu imi iau campii...e nasol cand esti obisnuit cu copil cuminte si, dintr-o data, zbang, o ia razna si-ti face nervii prastie toata ziulica.
Acum doarme de cca 1h, nemancat (a papat fructele la 12:30), pt. ca tentativa de a-i servi legumele cu carne la 15:30 s-a lasat cu niste urlete nervoase ca a trebuit sa abandonez.....Dumnezeu sa-l mai inteleaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

N-am mai scris de citeva zile, ca e greu cu o mina. Acum mi-a mai trecut durerea de la deget si pot sa revin pe baricade.

LA MULTI ANI! Tuturor sarbatoritilor de zilele astea. Sa fiti fericiti si sa cresteti mari!!!!

Laurad, treptat am introdus legumele. De azi papa si carnita de pui in supica. I-a placut…peste citeva zile o sa incerc si cu cea de vita.

Bravo Matei cel voinic!!!!

Tudoras, doi dintisori? Felicitari! Noi cred ca o sa raminem ultimii stirbi din club…nici un semn de dintisori inca.

Ana, felicitari pentru licenta, colega!!!! Ci despre bagaj, eu am luat pt Stefan caruciorul sport, tip umbrella, patul pliant, cuptorul cu microunde si sterilzatorul, biberoane, lapte praf si borcanele de la hipp. Noi avem wv golf si au incaput toate, plus bagajul nostru. Iar pt baie I-am lat de acolo piscinuta de umflat.

Ema, in prima zi a vrut baby drink (l-am facut de doua ori mai slab decit zice prospectul, sa nu se obisnuiasca cu dulcele)…a doua zi I-am dat baby calm, ca nu e dulce. L-a vrut si pe asta, asa, neindulcit.

Elena, felicitari pt Evita dodoloata!!!!

Roxana, ma bucur tare ca a iesit bine eco! buburuza!

Camelia, eu ii dau fructele goale. La cit e de mare nici nu se pune problema sa-I dau cereale prea curind.

Moni!!!! WOW!!!!! Inca un bebe in categoria grea!!! Sint curioasa ce raportam noi vineri dupa ce venim de la medic!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Ven

Ereena, mersi. Am citit ca ti-ai rezolvat pb. repede si usor, ma bucur tare
Noi am mers pe la Buzau, Sloozia, C-ta, Vama Veche. Pt. ca Intorsura-Buzaului, unde stau ai mei e pe ruta asta. Si am vrut sa mergem cat mai putin pe taram bulgaresc...
Crista, am admirat poza cu fata precoce! Wow! Gimnasta o faci, scumpa de ea. Dar spune-mi, te rog, ca si-a revenit in cateva zile dupa intoarcerea voastra de la mare, ca de nu imi iau campii...e nasol cand esti obisnuit cu copil cuminte si, dintr-o data, zbang, o ia razna si-ti face nervii prastie toata ziulica.
Acum doarme de cca 1h, nemancat (a papat fructele la 12:30), pt. ca tentativa de a-i servi legumele cu carne la 15:30 s-a lasat cu niste urlete nervoase ca a trebuit sa abandonez.....Dumnezeu sa-l mai inteleaga!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven, a mea de a 2a zi si-a intrat in ritm. La noi problema a fost ca s-a obisnuit prea plimbata. Asa ca am inceput sa ies si acasa mai des.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Ana, si Antonia se trezea in mod normal la 6.30-7, dar daca stateam dupa ea ajungeam pe plaja la 8. Eu ma trezeam cu o ora inainte sa plecam, pregateam tot, apoi o puneam la san , si apoi in carut unde isi continua somnul.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Ana, pai si voi sinteti mari de tot!!!! Bravo!!! Ce papati voi? Si am avut si spli. I l-am dat doar de fun, ca nu l-am bagat in apa. Nu e absolut necesar la bbi asa mici.

Ceska, bine ai revenit! E normal sa faca asa Benji. Al meu I-a acut figura lui mama, nu o vazuse de 3 saptamini. Solutia e sa se apropie treptat de bb, sa nu-l a in brate din prima. Copilul are nevoie de un spatiu de siguranta in jururl lui, pina se obisnuieste cu persoanele straine din incapere. Iar de cintarit papa, o fac cu ajutorul unor borcanase de la hipp…sau cu cintarul de bucatarie.

Lala, cum rusinos, doamne-apara! Ii dai sa pape unde vrei si unde accepta pitica. In concediu si eu I-am dat supica si fructele in carucior. Si afara si in camera. Unde s-a nimerit.

Ema, felicitari pentru Milan-rostogol!!!

Ven, bine ai revenit! Si al meu pare mai agitat dupa concediu..in primele doua nopti s-a trezit de doua ori, pt o portie de miriiala. Si ziua miauna cind il pun la somn. Sper sa-si revina curind.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Acum ca am ajuns la zi, sa va zic si despre noi: Stefan sta in fundic din ce in ce mai bine. progresele sint spectaculoase de la o zi la alta, nu-mi vine cred. sta si in picioare, se sprijina bine cu talpile de sol, insa nu il incurajez prea tare in directia asta - e inca prea devreme.
dinti pauza, nici nu dau semne ca ar iesi curind (in afara de balutze muuuulte si ros tot ce prinde, gingiile nu sint inflamate).
mai multe noutati vom avea vineri, cind venim de la vacin si masurat/cintarit.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven bine ai revenit. sper sa nu va chiauneasca puiu mic si sa-si revina cu programul. cred ca v-ati distrat super la albena. cum a fost hotelul? la masa era inghesuiala? asa s-au plans niste prieteni .. ca era hotelul mare si la masa erau cozi cu sute de persoane si s-au lipsit .. desi aveau all inclusive.

PS: arati super bine .. nici nu zici ca ai nascut doi copii .. parca esti sora mai mare!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ven,
si eu am crezut ca in poze e Markus cu altcineva, nu cu mami! Adica sora mai mare nu are dar vreo babysitter minora poate! Imi vine sa urlu cand ma gandesc ce marime sunt pantalonii mei cumparati sambata! No way sa ma arata in costum de baie la piscina in concediul asta! Raman astia fara apa in bazin!
Cred ca sunt si tipul care gata, dupa o nastere si-a destramat tot corpul; bazinul meu e asa lat parca sunt o brazilianca din aia cu fuste infoiate!!!!! Mor! Si nici chip sa se schimbe ceva cate vreme in loc de pranz manananc inghetata de ciocolata! Si puree de cartof cu morcov refuzat de Benji!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellenuta, nici vorba de coada la masa. Noi am stat la Ralitsa Superior (4 stele all inclusive). Totul a fost ok, sala de mese mare, cu aer conditionat, chiar si band care canta live uneori, plus terasa mare, unde de obicei mancam noi (deh, fumatori )
Ceska, ce figura esti, hai ca m-ai facut sa rad cu descrierile tale mai mult decat plastice
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ereena, te-ai uitat in pozele mele! Da, e bun carutul, f usor si se da aproape la orizontala...mie mi se pare chiar prea jos si-l tin la prima treapta...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput