Disney enciclopedia

Disney enciclopedia | Autor: turliuraluca

Link direct la acest mesaj

Buna.Am "pierdut" nr. 7 al enciclopediei Disney, cea cu Insecte si paienjeni. Stie cineva cum pot comanda. Fetita mea estge suparata ca va avea colectia incompleta. Multumesc anticipat. Toate cele bune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121190, am deschis si eu un subiect despre aceasta carte.

La inceputul fiecarui exemplar scrie un nr. de tel. unde poti sa faci comanda: 021- 40 10 888

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Raluca , in Bucuresti mai ai sanse sa mai gasesti la unele chioscuri de ziare. Eventula vorbeste cu o cunostinta ceva sa-ti caute aici. Eu de exemplu am ajuns zilele trecute la piata Rahova si acolo am vazut un chiosc unde avea absolut toate numerele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Daca este vorba despre colectia scoasa de DeAgostini, vezi ca au site, ceva in genul www.deagostini.ro si o poti comanda de la ei.

Ai grija insa cum dai comanda, ca eu am patit-o, am comandat niste bibliorafturi din colectia Art Gallery si am asteptat 3 luni, am sunat la ei si mi-au spus ca nu le au pe stoc si daca vreau pot sa anulez comanda, am anulat-o, dupa aia le-am gasit in comert si le-am luat, ca sa ma trezesc ca le primesc si de la ei prin posta, ca plecase comanda din Grecia si n-au putut sa mi-o anuleze ! Si acum am cert cu ei sa-mi recuperez banii ! Am ridicat coletul crezand ca e o alta comanda, cu niste numere lipsa ...

Boghi

www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput