Buna.Am "pierdut" nr. 7 al enciclopediei Disney, cea cu Insecte si paienjeni. Stie cineva cum pot comanda. Fetita mea estge suparata ca va avea colectia incompleta. Multumesc anticipat. Toate cele bune.
Aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121190, am deschis si eu un subiect despre aceasta carte.
La inceputul fiecarui exemplar scrie un nr. de tel. unde poti sa faci comanda: 021- 40 10 888
Raluca , in Bucuresti mai ai sanse sa mai gasesti la unele chioscuri de ziare. Eventula vorbeste cu o cunostinta ceva sa-ti caute aici. Eu de exemplu am ajuns zilele trecute la piata Rahova si acolo am vazut un chiosc unde avea absolut toate numerele
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Daca este vorba despre colectia scoasa de DeAgostini, vezi ca au site, ceva in genul www.deagostini.ro si o poti comanda de la ei.
Ai grija insa cum dai comanda, ca eu am patit-o, am comandat niste bibliorafturi din colectia Art Gallery si am asteptat 3 luni, am sunat la ei si mi-au spus ca nu le au pe stoc si daca vreau pot sa anulez comanda, am anulat-o, dupa aia le-am gasit in comert si le-am luat, ca sa ma trezesc ca le primesc si de la ei prin posta, ca plecase comanda din Grecia si n-au putut sa mi-o anuleze ! Si acum am cert cu ei sa-mi recuperez banii ! Am ridicat coletul crezand ca e o alta comanda, cu niste numere lipsa ...
Boghi
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri