Puiuti de Randunici 2008!! (56)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Super pozele,Luny.Mufa e din ce in ce mai scump.
Olgutza.
Alice,clarific treaba:eu,in afara de debridat,pe care i l-am dat mult timp,renuntand la el pt ca nu am vazut niciun efect,i-am mai dat las baby de cateva ori,dar numai la nevoie.Adik,daca Teo nu facea 2 zile si incepea sa maraie-urle ii dadeam las baby,dar tot nu facea.Si ajungeam la supo.Dar au fost si zile cand a facut zilnic si nu-mi dau seama de ce se constipa cateodata,mancand doar san de ceva vreme?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cleme spune:
Vila cu piscina as vrea si eudar Mufa e criminal cu body-ul ala!
Alice asa e Diana are deja 2 dinti, se vad cumva in vreo poza (ce mama sint nici macar atit nu stiu)
http://community.webshots.com/user/cleme74
natynic spune:
Alice, Humana 2 contine omega 3 si omega 6. Tot aia e! Doar ca nu scrie pe cutie LC-PUFA.
In al doilea rand, PUFA sunt esentiali mai ales in primele luni, adica atunci cand se presupune ca e copilul alaptat, pt ca laptele de mama are asa ceva. La formula nr 2, care la majoritatea se incepe de la 6 luni, nu mai e atat de important; devin mai importante fibrele prebiotice. Eu Nan nu mai recomand nimanui.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cleme spune:
Nu stiu cum se da edit la un mesaj: intre timp am vazut ca e o poza cu dintisorii.
Stela poate asa are Teo tranzitul mai greu... desi imi amintesc ca aceeasi pb o aveam si cu Diana cind minca sin. Cind am trecut pe lapte praf s-a reglat. Ai incercat cu Lactuloza? mie mi l=a recomandat pediatra in ultima instanta pt ca pateam la fel ca tine si chiar a avut efect.
http://community.webshots.com/user/cleme74
ursuleata spune:
v-am pus ceva pe pagina 4
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Luny, sunt super pozele de la mare, iar Muffa e bestial!
Noi iesim afara...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
ma bucur ca v-au amuzat pozele cu Mufarina!:))
ioana, daca la palariuta bleu te referi, e de la Redoute luata, iar baldachinul, Doamne feri, cum sa-l montam noi, ca e imens si din lemn, eram la o piscina unde aveau si d-astea..cortul de plaja, da, ala e al nostru si se monteaza fff usor pe plaja!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Salut!
ma doare capul de nu mai pooot!
Am avut o zi super horror, dar singura satisfactie e ca maine ma duc la biblioteca!
adik azi m-am luptat singura, maine o las pe colega mea! facem si noi cu randul, ca amandoua avem examen si copii!
Am citit in fuga din urma, in speranta ca o sa ma simt mai bine, m-au mai binedispus pozele Rebeccai si ale lui Mufa( am vrut sa scriu Matei dar n-ar fi fost recunoscut!)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Ali_bia spune:
quote:
citat din mesajul lui ursuleata
Pt voi .
www.tacmovie.com
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
, fain de tot
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
tuchita spune:
am luat o bulina de cap poate ma lasa , desi Sebaceul vrea sa imi arate neaparat performantele lui vocale!
Va mai amintiti de copilul meu cel cuminte pe care il puneam pe burta cu suzeta in gura si se culca?
A fost inlocuit de unul care face ce face si sta in patru labe in patutul lui si acuma urla rau!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze