Puiuti de Randunici 2008!! (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olga, aproape ca m-as baga si eu la Lenny, sunt fan, e bestial!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nicoleta,de acord,nu comparam copiii,dar cand va aud pe aproape toate ca bbii smotocesc jucariile si admira manutele,iar Teo nu,cu toate ca e mai mare decat multi,imi pun intrebari.Tu nu ai face la fel?
Referitor la constipare,ciudat e ca ea nu face nici dupa juma de supoz,sta cu supoz acolo cateva ore,si nu prea mi se pare in regula..In acest timp,urla sau e suparata de dureri..
Cateodata da un partz si urla...cui i se mai intampla sa urle de la partz?
Zoze,mersic.Si ce face mamica cu fetita?Ce-i da?
Olgutza,sa ai pofta! Si la noi,tot dupa 2 luni vin banii,timp in care intram la regim cu to(n)tii...
Am vazut super poze la Clau.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, hai!!!!

Stela, trebuie musai sa o vad si eu pe Teo, ca e prea dulcica sa urle tot timpul. Nu te cred, nah ! Pupicei!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

poze Jupiter, ptr cine are chef...
http://community.webshots.com/album/564119667FFXIDT

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui mstela

Cateodata da un partz si urla...cui i se mai intampla sa urle de la partz?

Tuturor! Bine, nu chiar sa urle ( a mea nu-i berbecutza, ca a ta!) dar sa planga un pic da.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce haios e Mufa!!! E smecheras rau! Unde ai gasit balariuta aia? E misto!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Repede, cat mai doarme Thea:

Clau, somnorica, stela, criss, multumesc!

Clau, chiar aseara, dupa ce am inchis calc., mi-am amintit ca vroiam sa te intreb: a reusit sotul sa se lase de fumat??? Ca eu tot traiesc cu ideea ca femeile sunt mult mai hotarate la acest capitol, adica stiu mai multe femei decat barbati care au renuntat la fumat si gata. (Una din ele sunt eu, unul dintre ei -barbatii care nu reusesc sa renunte- e sotul meu). Crec ca la ai tai a fost o vacanta pe cinste!

Olgutza, gata, spaima de bota cuscra-mii m-a impis sa bag repede un mesaj pe ziua de azi, "ca sa nu raman repetenta si anul acesta".:))) Baaaai, da' Merveille e topita dupa deshtu' ala, zici ca-i curge lapte prin el.

Naty, ai caise cat pt. tot stolul!!!:)) Sa-i fie de bine supa Iuliei, eu cred k de acum kk bebeilor nostri diversificati va fi tot mai...colorat si mai mirositor, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.

Stela, eu nu am insistat cu siropul la Thea, i-am dat de cateva ori si a facut. Pot sa zic doar ca sunt de acord cu Naty, prea ii dai multe siropuri lu' Teo...Incearca se renunti la toate, macar pt cateva zile, si vezi ce se intampla. Si cu supozitorul...chiar nu-i un capat de tara. Nu cred in dependenta de el, k doar n-o sa-i bagi pana la 5 ani!

cleme, ce tare e Diana ta, are deja 2 dintisori, sau n-am vazut eu bine???

Rox_Amira:http://good-times.webshots.com/album/564109491wigMfu

gecko, Thea e la cura de slabire acum, oricum nu cred ca i-ar mai face fata lui Patrik-cel-mai-frumos. Ai reusit cu reteta aia?

Buuuuun, despre laptele praf...of, of, mai, mai!!! Constat ca Humana2, care se da de la 4 luni si pe care i-l dau eu Theei, nu are LC-PUFA...Nici cel de la noi, nici cel din Germania...Si sunt f. dezamagita. Doar Humana 1 are LC-PUFA (la fel ca Aptamilul, Naty, am studiat eu azi problema juma' de ora in farmacie, citind toate formulele de lapte expuse...cred ca-s cu capul. Concluzia: din cate am vazut, doar Nan pastreaza LC-PUFA si la formula 2, restul fie nu le au din start, fie le au doar in prima formula si gata. Si ma gandesc serios sa o mai incerc pe Thea cu Nan... Deocamdata am pregatit si eu robotul pt diversificare. Si punct. Si "send", ca s-a trezit manechinul lu' mama.

Si sa nu uit:

Cristina-cuscra

Mergi la inceput

Olgutz, n-am reusit sa ma abtin si i-am facut supita...o sa-i dau cat vrea el sa pape... Sper sa nu vrea tot castronul...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai, bestial e Mufa care vrea vila cu piscina...Si ce misto-s corturile alea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ala nu e cort, ala e pat cu baldachin Mistooo!!!

Unde l-ati montat? Cat a costat? Se monteaza greu?

poze

Mergi la inceput